michalval Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Každopádně jim to na duši neubírá:-) To je naprosto jasný, a něco o nějakém obšlehnutí jsem nemyslel ani náznakem. Před měsícem jsem pořídil právě Zenithy Special, a teď koukám na Tvoje hodinky v podobném stylu. Takže to byla jen taková akademická poznámka. Tyhle hodinky mají duši už jen proto, že fachčí nějakých 80 let (jasně, že s nějakým servisem) a vypadají pořád krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 To je naprosto jasný, a něco o nějakém obšlehnutí jsem nemyslel ani náznakem. Před měsícem jsem pořídil právě Zenithy Special, a teď koukám na Tvoje hodinky v podobném stylu. Takže to byla jen taková akademická poznámka. Tyhle hodinky mají duši už jen proto, že fachčí nějakých 80 let (jasně, že s nějakým servisem) a vypadají pořád krásně. No taky mě svrběly ruce, jak tam v tý inzerci vysely... Ještě žes je vzal, nevim jak dlouho bych se ještě udržel:-) Ty Zenith jsou asi nejhodnotnější z tohohle stylu a za mě i nejkrásnější... Tady jich má spousty, ale ty ceny sou moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Jj o téhle nabídce vím. Hodinky nevypadají špatně, ale - jak píšeš - ceny jsou někde jinde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2014 Tramtararááá... Vítejte po dvou měsících doma... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Tyhle chrona nevypadaj na nicem lip,nez na tomhle puvodnim naramku,hrozne se mi libej,fakt.Navic ted jsou jako novy,za me jedny z nejhezcich Speedu,nadherny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Ukončení tahu k pouzdru je famózní,články tahu masivní a nepostrádající jemnou eleganci,pouzdro bez ptákovin na efekt pěkně zaplňuje hřbet ruky a věřím,že i stejně pěkně na něm sedí.Cifr je kapitola sama pro sebe,jinde bych řekl chybí mi tam to či ono,nějaká barvička...tady ne.Je všechno tak,jak má bejt.Ta mírně zkosená hrana pouzdra je leštěná,nebo je to jenom odlesk?Jestli jo,další důkaz propracovanosti v detailu.Moc pěkný.Pro mně dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Ukončení tahu k pouzdru je famózní,články tahu masivní a nepostrádající jemnou eleganci,pouzdro bez ptákovin na efekt pěkně zaplňuje hřbet ruky a věřím,že i stejně pěkně na něm sedí.Cifr je kapitola sama pro sebe,jinde bych řekl chybí mi tam to či ono,nějaká barvička...tady ne.Je všechno tak,jak má bejt.Ta mírně zkosená hrana pouzdra je leštěná,nebo je to jenom odlesk?Jestli jo,další důkaz propracovanosti v detailu.Moc pěkný.Pro mně dokonalý. Hrana je leštěná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Hrana je leštěná Dyk já to věděl , ale chvály pro takovej kousek nejni nikdy dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 přidám jeden svůj neodbornej názor....ty vole, to je nádhera:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 přidám jeden svůj neodbornej názor....ty vole, to je nádhera:-) tvl to je:-D Jak Cauny? šlapou?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 No Ty mi dáváš.Jen do mně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 tvl to je:-D Jak Cauny? šlapou?:-)Víš jak to s nima dopadlo? Drahá mě je hned vzala, že mi je dá k narozeninám. Tragédie...:-)) Takže už se přes měsíc těším a dostanu je až za týden. Ale už na ně mám připravenej ten race řemínek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Víš jak to s nima dopadlo? Drahá mě je hned vzala, že mi je dá k narozeninám. Tragédie...:-)) Takže už se přes měsíc těším a dostanu je až za týden. Ale už na ně mám připravenej ten race řemínek :-) Tak to si dopad:-D Zase z nich ale budeš mít teď větší radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Tak to si dopad:-D Zase z nich ale budeš mít teď větší radost...Přesně, mám je už dlouho a furt jsou vzácný.. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Synek Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Ja uz do nekterych vlaken asi nebudu chodit... bud to skonci bankrotem, nebo rozvinutou psychozou zavisti tyhle speedmastery jsou nadherne a krasne zrenovovane, bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Tak dneska trošku z jinýho soudku. Ač nejsem kdovíjakej příznivec quartzu, občas se na něco hodí... Myslim si, že když už je něco na baterku, měl by bejt využitej potenciál a prostě by to mělo mít digi se všemi výhodami... Ale zase čistý digošky mě neberou a tak sem brouzdal a pátral po něčem ana-digi. No najít něco smysluplnýho a aspoň trochu přehlednýho a čitelnýho se v tomhle rovná pomalu zázraku. Když člověk teda za to nehodlá utratit jak za mechaniku... Člověk něco takovýho najde spíš mezi už nevyrábějícími se modely, než mezi současnou produkcí... a pak to sežeňte... Takže nakonec jsem vybral a sehnal Citizen Wingman JQ8250-52E Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je to už nevyráběný model, ale při troše pátrání se sehnat v Evropě dá... Pár základních info:41 mm bez korunky22 mm rozteč100 WRminerální konvexní skloanalog ručky a indexy s lumina digi displejích chrono, odpočet, dva alarmy, 30 svět. časů, plný kalendář, osvětlenína lunetě letecké výpočtycena 100 Liber Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Prvotní pocity: Moc pěkny anadigošky... podle mě spojují to nej z obou světů. přehledná a skvěle čitelná analogová část a ty nejpotřebnější funkce na digitálu. Trošku mě tahá za oči malá korunka, přecejenom mezi tu ochranu by se vešla větší, ale to je asi tak jediný negativní... Pouzdro zpracováno řekl bych průměrně, za to cifr a ručky na výbornou. Tah je klasická nic moc plechárna, mnohem víc jim bude slušet kůže, nato, guma... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Když se podívám na současnou produkci Citizenu, nechápu proč dělaj takovej bordel na cifru, když dřív uměli tak skvěle vyvážený hodinky, jako tyhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Vůbec nevypadaj špatně a na řemen sednou parádně.Lituju,že to neni solárko,s tou přeplácaností všim možnym co člověk nepotřebuje a tím zkomplikování cesty k tomu co potřebuje to Citizen nesmyslně přehání,v tom s Tebou naprosto souhlasim,zábavný hodinky za pár peněz,dobrej nákup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se