Kristian.nov Odesláno 16. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Sakra s tím klíčem vod hajzlu je to silná páka... Tak jo no...O tahu taky nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2017 Tah se da dokoupit ke kdejakejm hodinkám. Tyhle se každopádně prodávaly na kuzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Čtyři měsíce jen Moony... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 jo, tomu se říká věrnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2017 Tak jsem do třetice skočil do Damaska:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Pořád mi vrtá hlavou, jak si člověk s tak vytříbeným vkusem na hodinky může takhle odskakovat k Damasku. Každopádně fotografie parádní. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 V 9. 10. 2017 v 8:07, Chosef76 napsal: Pořád mi vrtá hlavou, jak si člověk s tak vytříbeným vkusem na hodinky může takhle odskakovat k Damasku. Každopádně fotografie parádní. Sent from my iPhone using Tapatalk Na to může být milý Josefe hned několik relevantních odpovědí:-) - S tím mým vytříbeným vkusem to neni až tak slavný- Mívám záchvaty pocitu drsňáka- I Damasko má svůj neotřelý styl- Nemám teď zlaťáky na Rolex :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 V 9. 10. 2017 v 9:33, Kristian.nov napsal: Na to může být milý Josefe hned několik relevantních odpovědí:-) - S tím mým vytříbeným vkusem to neni až tak slavný- Mívám záchvaty pocitu drsňáka- I Damasko má svůj neotřelý styl- Nemám teď zlaťáky na Rolex :-)Však víš, že Ti rozumím...prostě Tě baví i jiný než hezký hodinky. )) Vůbec nefotíš IWC, máš je ještě? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 V 9. 10. 2017 v 9:37, Chosef76 napsal: Však víš, že Ti rozumím...prostě Tě baví i jiný než hezký hodinky. )) Vůbec nefotíš IWC, máš je ještě? Sent from my iPhone using TapatalkTy právě už cca 4 měsíce nemám... Já všechno prodal a koupil fungl nový Moony... No a ty Damaska jsou i výsledkem toho, že mi chybí pilotky a zároveň tooly na všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Hned po Mark XVI nejlepší pilotky co znám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Ta žlutá vterinovka mi sedí víc, ale jinak jsou to fakt pěkný hodinky. Kdyby tady člověk furt neblbnul, tak mu takovyhle hodinky hrave vystacej do důchodu a mel by klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 V 12. 10. 2017 v 18:42, villain83 napsal: Ta žlutá vterinovka mi sedí víc, ale jinak jsou to fakt pěkný hodinky. Kdyby tady člověk furt neblbnul, tak mu takovyhle hodinky hrave vystacej do důchodu a mel by klid.Jo kdyby člověk furt neblbnul:-) Žlutá k nim možná opravdu sedí víc. Mě by se nejvíc líbila asi oranžová, je to tak nějak o vkusu každého soudruha no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 V 27. 9. 2017 v 18:36, Kristian.nov napsal: Čtyři měsíce jen Moony...Bohajeho, to pěkná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 V 12. 10. 2017 v 18:06, Kristian.nov napsal: Hned po Mark XVI nejlepší pilotky co znám...S tim by se dalo polemizovat nekolik mnoho piv ale ty fotky jsou paradni, pocket wristshot je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 V 12. 10. 2017 v 19:07, zekon7302 napsal: Bohajeho, to pěkná fotka. Prostě bohovský hodinky no... :-) V 12. 10. 2017 v 21:22, nividic napsal: S tim by se dalo polemizovat nekolik mnoho piv ale ty fotky jsou paradni, pocket wristshot je pecka!To každopádně, i k nějaký inzultaci by mohlo dojít :-DDíky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Omega SMP "Non America's Cup" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Když Omegu miluješ, není co řešit... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2017 Jeste ti tam chybi digitalky, treba vintazni Constellation Jinak pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 povedenej seticek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Normálně jsem dostal z těch fotek chuť na Damasko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se