michalval Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Až dnes jsem objevil Tvoje vlákno. Klobouk dolů, krásný hodinky, kvalitní fotky. Mám pro vintage taky slabost a zejména pro 70-tá léta, i když proti Tobě jsem úplný amatér. Líbí se mi Tvoje vlákno: je zajímavé, decentní a není ani trochu snobské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 V 4. 2. 2014 v 17:33, michalval napsal: Až dnes jsem objevil Tvoje vlákno. Klobouk dolů, krásný hodinky, kvalitní fotky. Mám pro vintage taky slabost a zejména pro 70-tá léta, i když proti Tobě jsem úplný amatér. Líbí se mi Tvoje vlákno: je zajímavé, decentní a není ani trochu snobské. Děkuju za pochvalu... Vážím si toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 PO nenahradíš, to už jsem během svého chronomagorství pochopil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Moc pěkné to tu máš. Rád se dívám na tvoje fotky, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 V 5. 2. 2014 v 5:20, Tikal napsal: PO nenahradíš, to už jsem během svého chronomagorství pochopil.... Vypadá to tak... Jenže od PO sem odešel, pač už se klonim k malým hodinkám a návrat nechci... Budu muset zkusit ty starší a 42mm V 5. 2. 2014 v 6:57, Vit napsal: Moc pěkné to tu máš. Rád se dívám na tvoje fotky, Děkuju za přízeň:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Já mám také 2500, ale velké, na těch nových se mi nelíbí upravené pouzdro a šedá keramická luneta, nějak mi to k tomu old school vzezření nepasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 V 5. 2. 2014 v 9:54, Alda napsal: Take sem rad chodim. Ne jen kvuli posvatnemu predmetu :), ale tak celkove je to fajne vlakno. Dik. Díky Aldo, já do tvojeho vlákna chodím s minimálně stejnou zálibou:-) V 5. 2. 2014 v 12:37, Tikal napsal: Já mám také 2500, ale velké, na těch nových se mi nelíbí upravené pouzdro a šedá keramická luneta, nějak mi to k tomu old school vzezření nepasuje. Mě zrovna právě ta šedá matná luneta strašně brala... Od tý doby občas hledám něco podobnýho, ale na nic pořádnýho sem nenarazil... No uvidíme kam mě Neptun zavleče...:-) Ale každopádně ty Tagy mě mile překvapily... Vzal sem je jen tak z nudy a na zkoušku a fakt se mi líbí čím dál víc... Akorát mě mrzí spona, přecejenom hodinky s cenovkou cca 45tis. by nemusely mít obyč plechovou jak Seika pětky Pak udělám víc fotek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Pilotky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 (upraveno) Precista,precizní krása a fotky eňo ňuňo,koukni,maj ručičku co potřebuješ,jé,to by bylo sado-maso. Moc pěkný,až teda na ten šílenej šroub ve vrtuli :-) Upraveno 6. února 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 V 6. 2. 2014 v 17:39, Daemonultimate napsal: Precista,precizní krása a fotky eňo ňuňo,koukni,maj ručičku co potřebuješ,jé,to by bylo sado-maso. Moc pěkný,až teda na ten šílenej šroub ve vrtuli :-) Jojo, šroub neni nejlepší:-D Koupil sem to letadýlko před časem na Plzeňský burze, jenom abych nepřišel domů s prázdnou:-D Malej se náhodou líbí:-D Podle mě to dělal nějakej tatínek na koleni doma v garáži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Je to možný,proč ne,ale nějaký takový podobný jsem viděl v dřevěnejch hračkách,který zase začaly frčet,ještě chvilku a buď budou mít naše děti zase polínko a nebo jedovatej čínskej šmejd.Ten už tedy je,tak ještě to polínko :-) konec Tedy ty Tagy mi až tak neimponujou,ale jsou určitě dobrý a pohodlný,jinak máš to všechno moc pěkný.A na fotky radost pohledět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 (upraveno) V 6. 2. 2014 v 18:09, Daemonultimate napsal: Tedy ty Tagy mi až tak neimponujou,ale jsou určitě dobrý a pohodlný,jinak máš to všechno moc pěkný.A na fotky radost pohledět. No upřímně... Dneska už sem uvažoval, že do konce měsíce půjdou z domu... Prostě mě žádný potápky ne a ne chytit... Do léta naštěstí času dost:-) Upraveno 6. února 2014 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Přesně,chce si to dát čas,co nějaký vintážní (nebo jako),v každym případě máš spíš dilema, co na ruku si právě vybrat ,než povzdech: nemám co na ruku.Takže chronopohoda :-)(Už se stáhnu,ať moc neplevelim,těšim se na další fotky.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Když máme to jaro v únoru, vyndal sem foťák...Zatím malá ochutnávka... zbytek večer:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Damasko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 A pár srovnávacích voňavek s nástrojem:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Díky takovejm fotkám se mi i ty tagy začínají líbit.Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Ty Damaska me dostavaj Sent from my machine using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 To jsou neskutečné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se