Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 14. 1. 2014 v 16:54, decebal napsal:

Copak, chybí Ti tam věžičky a balustrády?

Chybí mi tam takovej ten lidskej rozměr. Je to takový hranatý, studený, digitální, strojový...jak pro robota.

Odesláno (upraveno)
  V 14. 1. 2014 v 16:56, Tomas_2002 napsal:

Chybí mi tam takovej ten lidskej rozměr. Je to takový hranatý, studený, digitální, strojový...jak pro robota.

No ale to je jak píšu věcí osobního názoru. Já mám funkcionalismus rád, právě pro tu čistotu bez zbytečných p....vin. Viděl jsem věci, co ten chlapík postavil a proti provedení se nedalo říct ani ťuk. Možná že je to tím, že staví vlastně pro radost, ne pro peníze. Je to stavař, který v devadesátkách založil nějakou firmu na dovoz ryb, či co. A tu posléze bouchnul za balík a rozhodl se, že bude dělat tohle. Každou stavbu hlídá od začátku do konce, protože to bere jako svou osobní vizitku. Ten projekt za těch 3,5 jsem tady dával jako jinou, nekatalogovou možnost montované stavby, když se tady o tom píše. Ne každý má rád perníkové chaloupky:-).

edit: a dělá i tohle http://artvilla.cz/cz/profil/z-jineho-soudku/:-)

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno

Nejak mi blbne citácia... ale ten dom od Ahaus je podľa mňa zle dispozične riešený... obývacia izba je menšia ako chodba a predsieň dokopy... to je nezmysel... inak ešte je podľa mňa podozrivo nízka cena vzhľadom k jeho veľkosti... ten druhý od Artvilla je architektonicky na inom leveli podľa mňa je super ale odpovedá tomu i cena ktorá je úplne inde...

Odesláno
  V 14. 1. 2014 v 17:04, decebal napsal:

No ale to je jak píšu věcí osobního názoru. Já mám funkcionalismus rád, právě pro tu čistotu bez zbytečných p....vin. Viděl jsem věci, co ten chlapík postavil a proti provedení se nedalo říct ani ťuk. Možná že je to tím, že staví vlastně pro radost, ne pro peníze. Je to stavař, který v devadesátkách založil nějakou firmu na dovoz ryb, či co. A tu posléze bouchnul za balík a rozhodl se, že bude dělat tohle. Každou stavbu hlídá od začátku do konce, protože to bere jako svou osobní vizitku. Ten projekt za těch 3,5 jsem tady dával jako jinou, nekatalogovou možnost montované stavby, když se tady o tom píše. Ne každý má rád perníkové chaloupky:-).

edit: a dělá i tohle http://artvilla.cz/cz/profil/z-jineho-soudku/:-)

ne vse, co je hranaty, je nutne kvalitni design a funkcionalismus ;)

a tohle http://artvilla.cz/cz/profil/projekty-realizace/rodinna-vilka-3-5mil-kc/ je fakt hodne slabe.

Nema to napad, kouzlo, koule ... proste nic.

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 14. 1. 2014 v 18:56, decebal napsal:

ad první věta: díky, to mě nenapadlo :suicide_anim:

ad druhá: Tvůj názor, nehodlám ti ho vyvracet

jestli tě to uklidní, tak se mi ten domek taky líbí ...... von ten českej vkus je prostě postavit "šmoulí domek" jako má pepa vedle ...... stačí se projet po krajině a vidět jeden pavkus vedle druhýho

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 14. 1. 2014 v 19:16, Hasňa napsal:

Krome toho kulateho okna se mi to taky libi. Ypo, fakt po tobe nic nechci, jen jdu forem chvili po tobe. :)

v pohodě :-) ..... to kulaty okno me tam taky sere, ale nechtel jsem decebala nastvat, páč se mi to jinak líbí

Odesláno (upraveno)

Já se asi nevyjádřil úplně přesně, já nemám v plánu přesně tenhle projekt, ten jsem sem dal jako příspěvek k montovaným stavbám, takže kulaté okno neřeším, asi bych tam taky nemusel mít, to je asi ten nejmenší problém, ho tam nedat. Mě baví tenhle rukopis, ale stejně se mi líbí i to, co tady dával organic, ostatně i oni tam mají pobně "hranaté" projekty. Mimochodem, konkrétně tahle věc je vymyšlena tak, že se dá udělat jako jakýsi modulární systém, takže se dá v budoucnu v případě potřeby (nebo dalšího přílivu financí:-)) rozšířit. 

P.S. Jste ale moc hodní klucí :notworthy: .

edit. bedjasson, to je krása, ale není to moc montovaná stavba, nebo jo? 

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno (upraveno)

Nebudu se plést do designu, protože na to nemám čas, ani chuť, ale: 132 metrů čtverečních užitné plochy za 3500000? tedy cca 26500 za metr postaveno na základové desce? Pokud tato debata byla o ceně, pak tenhle "projekt" můžeme v klidu opustit ..........

EDIT: konkrétně tento

http://artvilla.cz/cz/profil/projekty-realizace/rodinna-vilka-3-5mil-kc/

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno
  V 14. 1. 2014 v 19:31, Bert napsal:

Nebudu se plést do designu, protože na to nemám čas, ani chuť, ale: 132 metrů čtverečních užitné plochy za 3500000? tedy cca 26500 za metr postaveno na základové desce? Pokud tato debata byla o ceně, pak tenhle "projekt" můžeme v klidu opustit ..........

EDIT: konkrétně tento

http://artvilla.cz/cz/profil/projekty-realizace/rodinna-vilka-3-5mil-kc/

Prima. Učiň tak.

Odesláno

Dneska zkolaudováno, bez výhrad a s pochvalou stavební úřednice. Juchuchů!

Dva dny jsem nespal a přehazoval doma papíry vidlema (asi 5 kg povolení, oznámení, vyjádření, schválení a jiných velice užitečných dokumentů), abych měl všechno pro případné dotazy.

Cítím se jak po zkoušce na vejšce. Unavený, ale šťastný :)

Odesláno

Je to tady o montovaných stavbách, tak možná je tohle OT, ale proč se uvazovat jen na montované? Vždyť klasické dřevostavby se dají zvenčí krásně zamaskovat jako běžný dům a nemusí vadit i v místech kde nejsou povoleny (myslím tím ve městech).

Odesláno
  V 16. 1. 2014 v 13:36, organic napsal:

Dneska zkolaudováno, bez výhrad a s pochvalou stavební úřednice. Juchuchů!

Dva dny jsem nespal a přehazoval doma papíry vidlema (asi 5 kg povolení, oznámení, vyjádření, schválení a jiných velice užitečných dokumentů), abych měl všechno pro případné dotazy.

Cítím se jak po zkoušce na vejšce. Unavený, ale šťastný :)

GRATULACE!!! Mě to čeká časem taky...

Odesláno

Dík. Soustředil jsem se na bezpečnost, protipožární ochranu, studoval jsem si radonovou problematiku, protože to byly věci, kde jsem cítil mezery a mohli by po mně něco chtít...A nakonec to byla brnkačka, dal jsem úřednici stručné jasné odpovědi na všechny otázky, všechny papíry, co chtěla (měl jsem jich připraveno pro jistotu 2xvíc) a bylo. Asi se dneska půjdu ožrat. Půl roku martýria a dneska je to za mnou. Yesss!

Odesláno
  V 14. 1. 2014 v 19:01, YPO napsal:

jestli tě to uklidní, tak se mi ten domek taky líbí ...... von ten českej vkus je prostě postavit "šmoulí domek" jako má pepa vedle ...... stačí se projet po krajině a vidět jeden pavkus vedle druhýho

tohle ma styl a proporcne to funguje

back-view-of-Simple-and-Functional-House

modern-house-with-a-private-zone-under-t

Wilton-Pool-House-1-700x325.jpg

compact-curled-wood-house-1.jpg

a kdyz dam vedle tech obrazku toto

33_926_original.jpg

...tak jako sorry, ale je to dost jinej svet.

Neni potreba hned vsude videt smoula vesnici

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...