Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 193
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 5. 6. 2014 v 9:37, organic napsal:

Šlo o zastřešení plochy terasy s co největším prostupem světla, abych nezabil ten HS portál.

Jak velkej mas ten HS portal? ja 5,2 x 2,3 a tvarili se, jak kdyby to bylo uz skoro na hrane. Zastreseni terasy zvazuju ty hlinikovy pergoly s naklapecima zaluziema, ale sou to desny palky teda..

Odesláno
  V 7. 6. 2014 v 20:03, sibirnaya napsal:

Jak velkej mas ten HS portal? ja 5,2 x 2,3 a tvarili se, jak kdyby to bylo uz skoro na hrane. Zastreseni terasy zvazuju ty hlinikovy pergoly s naklapecima zaluziema, ale sou to desny palky teda..

Portál mám skoro 9 metrů, je to půl tuny trojitého skla. Hliníkové pergoly za půl míče jsem zavrhl.
Odesláno

Hele nemas obavu z mysi, co ti polezou pod barak? Mam s tim blbou zkusenost. Mel jsem na baraku provetravanou fasadu od Cembritu a ty ku.vy lezly zespod po vnitrku fasady az ke strese do podkovi. Slysel jsem je hlavne v noci.

Odesláno
  V 16. 6. 2014 v 5:11, sibirnaya napsal:

co na to prijde ted? z jakyho dreva mas terasu?

Strecha uz tam je, akorat neni videt :)  Jak jsem psal vyse, je to Marlon FSX. Veskere drevo je modrin.

V 16. 6. 2014 v 5:21, CEGY napsal:

Hele nemas obavu z mysi, co ti polezou pod barak? Mam s tim blbou zkusenost. Mel jsem na baraku provetravanou fasadu od Cembritu a ty ku.vy lezly zespod po vnitrku fasady az ke strese do podkovi. Slysel jsem je hlavne v noci.

Ja mam zviratka rad. Zatim nelezou. Ale takovych dotazu uz jsem zaznamenal tucty. Jako treba "a nebojis se, ze kdyz mas barak v lufte, ze ti polezou pod nej kuny?" a podobne...

Od te doby, co se mi do podkrovi stare chaty prohryzaly vosy a padaly mi do postele, uz me nic neprekvapi.

Odesláno
  V 25. 6. 2014 v 9:08, Bedjasson napsal:

Vy v té Karviné snad máte jen temné myšlenky...měl bys ji už asi opustit.

udírnou? :)

hezké to je, jaké to mají dřevo? nebude  po čase moc zšedlé?

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 24. 6. 2014 v 20:07, Bedjasson napsal:

...asi mají hotovo. Mám rád tuto dlažbu z kousků žuly. Nemít 280m2, tak jsem do ní šel.

dobrý .... nevím jaká je dispozice a pro to mi tam chybí víc a větších oken

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

no když se to spodní obloží dřevem tak by to i šlo, akorát ty oblouky v tý tarase jsou brutální, jejda fčíl jsem si fšiml, že ty oblouky mají i okna tak to je hrozný.............

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Jsem myslel, ze 25 let po revoluci budou mit lidi trochu toho estetickeho citeni. Mit tohle vedle baraku, kterej je na moderni vlne a kazdej detail je peclive promyslenej, tak bych byl asi nas.anej.

Ad. dreveny obklad, kdyz je novy, vypada to supr. Osobne jsem tohle kdysi taky resil. Chtel jsem barak ve dreve a garaz v Cembritu. Nakonec jsem to prohodil, pac natirat celej barak co 5 let se jevilo jako oser. Nejhorsi bylo vybrat odstin luzury, aby to slo k sedymu Cembritu. Nakonec jsem vybral cernou ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...