Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ano, ty Pateky jsou naživo super a investičně není co řešit! Na srazu se sešlo řada pěkných hodinek a zase mi chlapi povrdili, že mi jsou Daytony malý :(

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 12. 1. 2014 v 18:46, gougy napsal:

Ani jsem bohužel moc nefotil (malej foťák, malý Fšechno..)   

toz to ses teda moc nevycajchnoval, kemo, pritlac na pilu a hod nake fotoryport, dvoje hodinky me neuspokojijo..

Odesláno
  V 12. 1. 2014 v 17:55, Frantik napsal:

Skoda, ze jsem nejel, mel jsem pracovní povinnosti. Příště jedu ;-) Pilo se tam vůbec - nebo to byla seriozní diskuze? :-)

škoda ? jsem Tě vyhlížel ...

jinak akce neměla chybu ? ještě jednou díky ...

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

Tož pěkný, klucí....    příště se snad taky zúčastním. 

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno (upraveno)
  V 12. 1. 2014 v 19:31, NERO.8 napsal:

<br />Skoda, ze jsem nejel, mel jsem pracovní povinnosti. Příště jedu ;-) Pilo se tam vůbec - nebo to byla seriozní diskuze? :-)<br /> <br />škoda ? jsem Tě vyhlížel ...<br /> <br />jinak akce neměla chybu ? ještě jednou díky ...

<br />Neboj, příště dame pivo Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Pánové, Váš skvělý sraz je asi tak jediný důvod, proč si někdy koupím rolády. Musela to být paráda. Pokusím se (budu - li i příště pozván) dorazit.

Odesláno

Ukázal jsem přítelkyni grupnfotku, obrátila oči v sloup a řekla, že doufá, že takhle nikdy nedopadnu. Ach jo. :D To asi mohla bejt slušná akce. Jenom bych se nejspíš bál se vožrat. To naštěstí my v Gatu v úterý můžeme. :)

Odesláno

Já neměl nic, vypil jsem dvě sedmičky vody :) Když jsem odjížděl, tak to bylo v pohodě, chápu, že se to pak zvrhlo a no dál nebudu myslet kam?. :D

Odesláno

Já odjížděl o půlnoci a by jsem úplně střízlivej...To víte, my brněnští herci se na veřejnosti držíme... :cheers:  .

Přidávám pár pokusů o zachycení atmosféry. 

Odesláno (upraveno)

To se člověk někam na 5 minut přimotá a hned je na třech fotkách...doma jsem řekl, že jdu za milenkama, jestli mě tady manželka  zmerkne, to bude ostuda :-D ... pěkný jste to měli, borci!

Upraveno uživatelem Mirek24
Odesláno

Jestli jsou na te predposledni fotce ty Cyrilovy nedovareny spagety zacitapade, tak jste tam museli kazdej nechat vyplatu, abyste se vubec najedli (kolik majitelu Rolad ma vubec nejakou vyplatu je irelevantni).

Odesláno

Tak já jsem měl polévku, pražmu na grilu, zákusek, kávu, čaj a 2 velké lahve minelárky, celkem za 930,- Kč, k tomu bych si normálně dal 0.7l levnější červeného za 800,- Kč. Jasně pokud si někdo dá risotto, kávu a matonku tak to má za 500,- Kč.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...