Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 197
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak říkám vadí mi ta tvrdost. Cura má ideální velikost, dostaneš se téměř všude, tam kam ne, tam se dostane jednosvazek. Cura vyhazuju klidně po 3 týdnech. Pro lidi kterým se nechce pořádně čistit klasickým kartáčkem a nemají nějaký specifický problém (para atd.) je sonic akceptovatelna varianta. Zeptám se zitra své hygienistky co je aktuální.

Zdravím, chtěl bych se zeptat jakou výhodu vidíte v sonickém a jaký má názor hygienistka? moc děkuji

Odesláno

Elumi, taky myslím, že jako prevence je to dobrá věc. Máme ji doma a používá ji většina rodiny. Kupovala jsem ji k vánocum, tak nějak do tisícovky, taky jsem za to nechtěla moc utrácet

no já jsem právě narazila na ústní sprchu jetdent (modrausporam.cz), ale mám trochu dilema že je to přes net... Taky stojí do tisícovky, tak se mi to nezdá tak strašné...

Odesláno

no já jsem právě narazila na ústní sprchu jetdent (modrausporam.cz), ale mám trochu dilema že je to přes net... Taky stojí do tisícovky, tak se mi to nezdá tak strašné...

Raději se vraťme k hodinkám, než se registrovat na specializovaném hodinářském fóru za účelem řešení ústní sprchy a rozšiřování reklamy na šrot.

Díky.

• po měsících...
Odesláno

Jj taky by me to zajímalo.... Uvazuju o nem, ale nechci utrácet za nesmyslny funkce a zaroven nechci treba setrit na materialu, nebo co ja vim :-)

Odesláno

Řekl bych, že bohatě stačí řada EasyClean. Já koupil HealthyWhite, ale stejně používám jen základní funkci. HW má navíc funkci pro citlivější číštění a bělení, kdy se změní rychlost vibrací. Osobně to nevyužiju, myslím, že je to zbytečné. Jen bych doporučil Diamond nástavce, sice jsou dražší, ale rozhodně lepší.

Odesláno

Řekl bych, že bohatě stačí řada EasyClean. Já koupil HealthyWhite, ale stejně používám jen základní funkci. HW má navíc funkci pro citlivější číštění a bělení, kdy se změní rychlost vibrací. Osobně to nevyužiju, myslím, že je to zbytečné. Jen bych doporučil Diamond nástavce, sice jsou dražší, ale rozhodně lepší.

+1

Odesláno

Já koupil HealthyWhite za 1890 myslím že slušná cena i když strašná / na obrázku/ růžová barva snad bude fce taková jak ji všichni chválí.

Odesláno

Já mám Philips sonic Diamond ale využívám jen základní funkci. Líbilo se mi ale to nabíjení ve sklenicce. Takže pokud nejde o parádu stačí bohate základ. Jo a kazdej rok ho musím reklamovat. Těsnění nemají vychytaný.

Odesláno

Já mám Philips sonic Diamond ale využívám jen základní funkci. Líbilo se mi ale to nabíjení ve sklenicce. Takže pokud nejde o parádu stačí bohate základ. Jo a kazdej rok ho musím reklamovat. Těsnění nemají vychytaný.

Měněj těsnění nebo celek? A je pro pro ně známá závada takže bez problémové vyřešení? 

• Po roku...
Odesláno

Prosim vas ake mate aktualne skusnosti so sonickymi zubnymi kefkami ? Co odporucate ? Ake ficurie treba mat kazdopadne a ake su zbytocne ? Dakujem

Odesláno

Meli jsme nejaky ty Sonicare a hromadou ruznych rezimu, po asi 3 letech nam postupne umrely (presneji, prestali dobre cistit/vibrovat) oba kartacky a tak jsme koupili set 2 nejlevnejsich Sonicare a je to jedno a to same, akorat bez rezimu, ktery stejne nebudes potrebovat.

Odesláno

Fičury jsou na prd. Bělení, masáže a tak dal jsou k ničemu. Nejlepší koupit nejlevnější Sonicare cca za 1500 a k tomu malé hlavice Diamondclean HX. Tuto kombinaci doporučuje 1 z 1 zubaře co mám doma. Ne opravdu je to takto dobré.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Fičury jsou na prd. Bělení, masáže a tak dal jsou k ničemu. Nejlepší koupit nejlevnější Sonicare cca za 1500 a k tomu malé hlavice Diamondclean HX. Tuto kombinaci doporučuje 1 z 1 zubaře co mám doma. Ne opravdu je to takto dobré.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nejvyhodnejsi je imho tato nabidka

https://www.nazuby.cz/philips-sonicare-easyclean-hx6511-35-zubni-kartacek-1-1-telo

Odesláno

Ono se to může prodražit jinde. Čištění sice bylo u Sonicare super, ač ne vždy ty 2minuty stačí, ale během necelých 2 let jsem byl asi 3x u zubaře s tím, že jsem si uštípnul roh zubu. Nezřídka jsem totiž klepnul do zubů vibrující hlavicí:( Taky díky tvaru (spíše netvaru) jsem se hůře dostával na zadní zuby, tak jsem teď zase přešel na ruční pohon.

Odesláno

Jsem zubar. Jedu sonicare v kombinaci s tou nejmekci hlavici do toho večer ještě klasický cura 3960+idk. Pacientům doporučuji já i moje hygienistka.

Pokud uleti kus zubů při čištění není chyba v kartáčku ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...