Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar borci potřebuji radu odborníků, mám Bedale oliva cca 5roků v zimě to není moc na nošení je v tom zima a několikrát jsem si chtěl koupit vpínací vestu, ale bohužel u nás nic v Německu taky nic a do Anglie se nechystám. Na Country Attire ji mají za docela suprovou cenu, ale nevím si radu s velikostí na bundě jsem žádnou velikost nenašel, ale šacuju to na nějaké XL ty jejich velikosti co tam mají mi nic neříkají a u těch vest to samé, alespoň kdyby člověk věděl, jestli ta délka toho vpínacího zipu je pro všechny velikosti stejná. Dík za radu.

Odesláno

Zdar borci potřebuji radu odborníků, mám Bedale oliva cca 5roků v zimě to není moc na nošení je v tom zima a několikrát jsem si chtěl koupit vpínací vestu, ale bohužel u nás nic v Německu taky nic a do Anglie se nechystám. Na Country Attire ji mají za docela suprovou cenu, ale nevím si radu s velikostí na bundě jsem žádnou velikost nenašel, ale šacuju to na nějaké XL ty jejich velikosti co tam mají mi nic neříkají a u těch vest to samé, alespoň kdyby člověk věděl, jestli ta délka toho vpínacího zipu je pro všechny velikosti stejná. Dík za radu.

Barbour ale samozrejme v CR tie vesty ma, dokonca oba druhy - "vlneny" (ci co to je) teplejsi aj tensi karovany. V OC Chodov, v pasazi Myslbek v Prahe urcite, pred Vianocami som ich tam videl.

F.

Odesláno

Na Chodově i v Myslbeku jsem byl a nic, Berlin taky nic... Tady je zajímavá cena a dodávky za necelý týden, když do toho nevlezou svátky.

Velikost hned ráno prověřím, Dík

Odesláno

Když mám 190 cm a 90 km a chci objednat Beaufort s tím že na zimu bych do ní asi dokoupil vpínaci  podšívku mám objednat velikost 52 nebo 50 dík za radu

Odesláno (upraveno)

Ještě doplnění dotazu je https://www.countryattire.com spolehlivá zda nejde o fejky?

Nepletu se,že se dá tohohle modelu vepnout vložka? viděl jsem nějakou na chodově asi za 3000

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Když mám 190 cm a 90 km a chci objednat Beaufort s tím že na zimu bych do ní asi dokoupil vpínaci  podšívku mám objednat velikost 52 nebo 50 dík za radu

Myslis EU velkost ? Ja by som asi volil 52 aj ked je to vrecovity relaxed fit.?.

Countryattire je OK

Odesláno (upraveno)

Jen upozornuju, ze i s tou vložkou to není zimní bunda.

Takže bez vložky se svetrem tak do nuly?

Odesláno (upraveno)

Ja som mal dnes Border s vložkou vonku 1stupen a nebolo to celkom na prechádzku, bunda do auta ok ale naozaj skorej od 5 a viac stupňov

Upraveno uživatelem stepecken
Odesláno (upraveno)

A poslední dotaz jaký je rozdíl mezi voskovanou bavlnou a silkoilem který je také bavlna?? Pokud jsem se dočetl tak Beaufort oliva je sikoil a rustikal voskovaná bavlna

Odesláno

Tři Beauforty v olivě visí v Outlet Areně.. Cenovka tuším kolem Buráka... Já tam včera koupil Duke Rustic... Chtěl jsem ho z oac.co.uk a nakonec jsem na tom i tady ušteřil což čumím.. Stál 4999 a je super, nejdřív jsem se tý barvy bál ale oproti černé bristolce vypadá fakt dobře... Zatím je mastná jako svině, uvidíme až ošouní a zpatinuje... 

Odesláno

Tři Beauforty v olivě visí v Outlet Areně.. Cenovka tuším kolem Buráka... Já tam včera koupil Duke Rustic... Chtěl jsem ho z oac.co.uk a nakonec jsem na tom i tady ušteřil což čumím.. Stál 4999 a je super, nejdřív jsem se tý barvy bál ale oproti černé bristolce vypadá fakt dobře... Zatím je mastná jako svině, uvidíme až ošouní a zpatinuje... 

já mám na cestě Duke v černé a "L", váhal jsem jestli nemám jít do "M", tak jsem zvědavej, mělo by to tady být cca 4.1., objednáno z CA, ty máš asi "M", anebo?

snad padne, v "L" mám Ashby Olive a ten je OK 

Odesláno

Hele je to Lko, chtel jsem M jako mam bristolku a hovno, v ramenou maly a jen na tricku... Ten slim fit je strasne znat oproti klasice hele... Tak uvidis sam

Odesláno

moja rada je ze si objednaj tu vestu v 2-3 velkostiach. ta co bude pasovat si nechas a ostatne vratis...

Odesláno

Podla mna je lepsie si kupit full zip sveter ako vlozku do bundy. Mam barbour torridon (bunda) a ardeley (sveter), som zimomrivy a aj tak je to od 6+ pohoda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...