ivan_989 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Nie je tam nikde ziadny kontakt, ani len email, a to je pre mna jasna nakupna stopka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Hele kluci, co říkáte na tenhle web http://www.vfb-fans.eu/barbour-pánske-bundas-barbour-pánske-waxed-kabáty-c-1_3.htmlVšechno slevy a všechno podezřele levný. Nebo?Fake. Stránky lze vždycky prověřit u výrobce zde: http://www.barbour.com/counterfeit-education Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Jasne, diky. Ty ceny jsou fakt moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Ony tyhle "fake shopy" mají ještě jedno specifikum - výchozí (původní) ceny jsou často podstatně vyšší, než odpovídá reálu. Takže je to ještě zvýrazňuje "výhodnost" udávané slevy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Brácha ted objednal odsud http://www.stilago.cz/outlet/kabaty-bundy-a-saka-195236/bundy-195344/bunda-olivova-6996948p tak jsem zvědav, co mu přijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Tak blba zprava je, ze z internetoveho obchodu Stilago prisel padelek :-( Takze vraceni penez snad probehne ok.Ja radeji objednal zde http://www.countryattire.com/shop-by-brand/barbour/mens/barbour-men-s-bedale-jacket-rustic-mwx0018ru52.html a maj ted dobrou cenu :-) Tak se tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Super volba, což mi připomnělo, že ta moje bude taky zřejmě v odstínu rustic, jen je poněkud jetá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 (upraveno) Super volba, což mi připomnělo, že ta moje bude taky zřejmě v odstínu rustic, jen je poněkud jetá.Vlastne se docela tesim, až ji vojedu ...........u bundy to zni trochu divne, ale snad me chapes :-) Upraveno 27. května 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 No chápu, po pravdě jsem nejprve chtěl napsat "ta moje stará", ale pak se spokojil s mírnějším "ta moje". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 No chápu, po pravdě jsem nejprve chtěl napsat "ta moje stará", ale pak se spokojil s mírnějším "ta moje". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Tak dneska dorazila - model Bedale brown. Nadherna a krasne voní, ALE.......ja fakt huste navoskovana Samozrejme jsem to cekal, ale trochu me to prekvapilo, ze tak moc a trochu to mastí. Jak je to s vysychanim? Bude cele leto pekne ve skrini, vyschne to trochu? Diky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Ja myslim, ze trochu jo. Ale zazraky bych necekal. Nejvic se to ojede nosenim...nebo v aute, pekne do sedacky Ale hlavne, mastne to byt asi ma...jinak by nemela ty vlastnosti - 100m WR Do mesice, denniho noseni, se mastnota vyrazne snizi. A pak uz bude jen na tobe, jestli to nechas tak, nebo budes mastit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 (upraveno) oukej, ted to chvilku necham, abych v tom vedru nechcipnul a pak ji vojedu diky Upraveno 2. června 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Co strčit do nějaký síťky a projet sušičkou? Taky jsem si jednu WAX koupil (pod vlivem tohodle vlákna z Country Attire, vy kikoti ) a lesklý se mi to moc nelíbí, taky bych ji chtěl spíš dobře vojetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Hele ja jak ji mam v hnede barve, tak je matna a vypada dobre. Jen sem si po rozbaleni musel jit umejt ruce, proto to resim :-))))A samozrejme ji mam taky z Country Attire, to je mor :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Za chvilku nebudem potrebovat samolepky na auta, ani zadny podojeny kozy...kdo ma hodinky a vojetyho Barboura, ten je nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Za chvilku nebudem potrebovat samolepky na auta, ani zadny podojeny kozy...kdo ma hodinky a vojetyho Barboura, ten je nas Já mám vojetýho Barboura i hodinky, o tom dalším nemluvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Suším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Franci, jakou sis koupil velikost? A máš ji dobrou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Maroshu, XXL neboli UK 50, což je česká 60 a sedí dobre. Je trochu volnější pres břicho, ale to je dobre :-) Vejde se mi po ni i svetr nebo sacko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se