AndyAaron Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Dik za odpovedi. Skocim do toho shopu to omrknout nazivo.
ivan_989 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Konecne som nasiel kus co mi sedi. Nejaky Barbour Beacon Brand Dept.( limited edition. Vyskusal som v parndorfe, sedel paradne. Ruky mam masne doteraz z neho. Akurat ze bol nejaky ozizlany. Ako keby niekto pozuval golier. A posledny kus. Tak reku kupim na internete dakde. A prisamvacku nikde take nemaju. Nikde.
Leviathan Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 (upraveno) Ivan tato?http://www.ebay.com/itm/BNWT-Authentic-Barbour-Dept-B-Beacon-Commander-Sport-Jacket-Medium-Olive-/291717573317?hash=item43ebb8eac5:g:RI8AAOSw9uFW8x57 http://www.jamesbondlifestyle.com/articles/comparing-barbour-beacon-heritage-x-ki-sports-jacket-and-barbour-dept-b-commander Update December 2013: Barbour now sells the Commander jacket under the name "Barbour Heritage Beacon Sports Jacket" from the Dept. B collection, but it is the exact same jacket as the Commander. The word Commander never appeared on the jacket iteself, and the modelnumbers are the same. Upraveno 3. dubna 2016 uživatelem Leviathan
ivan_989 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Ivan tato? Update December 2013: Barbour now sells the Commander jacket under the name "Barbour Heritage Beacon Sports Jacket" from the Dept. B collection, but it is the exact same jacket as the Commander. The word Commander never appeared on the jacket iteself, and the modelnumbers are the same.diky ale to neni ona, ta "moja" mala klasicky golier a odnimatelnu kapucnu. Kod mala MCA0229NY51. Prehladal som cely internet (skoro) a nikde nic.
ivan_989 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Toto vypada ze je ona, olivova verzia http://www.kukunari.com/barbour-bowline-jacket-olive-mca0229ol51.html Ale ten eshop je extremne pochybny, ziadny kontakt, ziadne review. A cena total od veci (prilis nizka), takze je to jasne
Návštěvník Mitak Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Nemohlo to v tom Parndorfu být nějaké šméčko vyráběné jen do outletů a ne pro běžný prodej?
ivan_989 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 (upraveno) Nemohlo to v tom Parndorfu být nějaké šméčko vyráběné jen do outletů a ne pro běžný prodej?Neviem. Fakt mi to pripada cudne. Aj keby to bolo nieco 5 rokov dozadu stare na internete by mohla byt po tom stopa. Sa nastvem a pojdem to kupit tusim, aj ked to bolo cele dokrcene. Zehlit sa to asi neda (joke) Edit olivovy variant mca0229ol51 sa vykytuje hojnejsie. Ale v ponuke ho maju iba eshopy s takymi divnymi url adresami kde zbycajne predavaju fejky. Je mozne, ze Parndorf Barbour outlet predava fejky ?! Upraveno 3. dubna 2016 uživatelem ivan_989
Leviathan Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 iVAN NEMYSLIM, ZE BY V pARNDORFE PREDAVAJI FEJKY. Je to oficialny Barbour outlet. Tie veci su skutocne trochu mimo ich sucasnej kolekcie, ale ak ti sadne, nebal by som sa toho...Aj tak sa casom pokrci:-)
Leviathan Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 pozri este ORVIS. Maju slusnu kolekciu od Barbour aj veci, co som este od nich nevidel...napr.http://www.orvis.com/p/barbour-longhurst-wax-jacket/2cxa
Leviathan Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Ja mam aktualne od Barbour par favoritov.
ivan_989 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 iVAN NEMYSLIM, ZE BY V pARNDORFE PREDAVAJI FEJKYviem o cloveku co si kupil drahu znackovu bundu v oficialnom obchode na mariahilferstrasse. Nejako ju nenosil a o par mesiacov ju dal na ebay, so vetkymi tagmi atd. A dosiel mu mail ze nech to stiahne lebo predava fake. A tak sa vybral to vratit. A v obchode mu to zobrali bez slova naspat, vyplatili mu nakup + nejake odskodne a nieco svitorili nech to nikde nerozsiruje. Nie je to urban legend ani story dakde z internetu. Manzelka to info ma z prvej ruky. Znacku si bohuzial nezapamata...skusim ju poprosit nech to zisti, aj mna to zaujima.
ivan_989 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 No, tak to je smutne...Niekedy mam pocit ze to je jak s tureckymi zlatymi retiazkami - zlate je len kazde druhe ohnivko. A vobec by som sa necudoval keby si outlety aj bezne obchody semtam primiesali do normalnych poloziek aj fake clothes. Pri tych objemoch sa to strati a je mala sanca ze to niekto zisti. Je to mozno uletova konspiracia, ale uz som to viackrat pocul. V kazdom pripade som napisal na customer care do Barbour, som zvedavy ci a co mi odpisu.
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Prectete si Gomorra vod Savianiho. Tam to vsechno je.
ivan_989 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Prectete si Gomorra vod Savianiho. Tam to vsechno je.Ty si to cital ? Pisu tam nieco o Barbour ? Ale seriously dik za knizny tip.
Hasňa Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Ja mam aktualne od Barbour par favoritov. Tohle na někom vidět, tak si hned řeknu, že to je jasný fejk.
ivan_989 Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 http://www.topky.sk/cl/10/1538235/Potravinovy-megaskandal-otriasa-svetom--Miliardovy-krimi-priemysel--mozno-ste-TOTO-jedli-aj-vy Aj potraviny sa fejkuju... Clovek si chce spravit radost, najde bundu konecne v dobrom strihu a velkosti....zlahka sa vtom zacne vrtat a ma po nalade.
m.n. Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Já už v tom taky lítám... :-/ Za poslední měsíc:Do tepla: Summer Fortnum Tailored QuiltDo zimy: voskovaná Digby Olive
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se