Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Konecne som nasiel kus co mi sedi. Nejaky Barbour Beacon Brand Dept.(B) limited edition. Vyskusal som v parndorfe, sedel paradne. Ruky mam masne doteraz z neho. Akurat ze bol nejaky ozizlany. Ako keby niekto pozuval golier. A posledny kus. Tak reku kupim na internete dakde. A prisamvacku nikde take nemaju. Nikde. :(

Odesláno (upraveno)

Ivan tato?

http://www.ebay.com/itm/BNWT-Authentic-Barbour-Dept-B-Beacon-Commander-Sport-Jacket-Medium-Olive-/291717573317?hash=item43ebb8eac5:g:RI8AAOSw9uFW8x57

barbour-beacon.jpg

http://www.jamesbondlifestyle.com/articles/comparing-barbour-beacon-heritage-x-ki-sports-jacket-and-barbour-dept-b-commander

Update December 2013: Barbour now sells the Commander jacket under the name "Barbour Heritage Beacon Sports Jacket" from the Dept. B collection, but it is the exact same jacket as the Commander. The word Commander never appeared on the jacket iteself, and the modelnumbers are the same.

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno

Ivan tato?

Update December 2013: Barbour now sells the Commander jacket under the name "Barbour Heritage Beacon Sports Jacket" from the Dept. B collection, but it is the exact same jacket as the Commander. The word Commander never appeared on the jacket iteself, and the modelnumbers are the same.

diky ale to neni ona, ta "moja" mala klasicky golier a odnimatelnu kapucnu. Kod mala MCA0229NY51. Prehladal som cely internet (skoro) a nikde nic.
Návštěvník Mitak
Odesláno

Nemohlo to v tom Parndorfu být nějaké šméčko vyráběné jen do outletů a ne pro běžný prodej?

Odesláno (upraveno)

Nemohlo to v tom Parndorfu být nějaké šméčko vyráběné jen do outletů a ne pro běžný prodej?

Neviem. Fakt mi to pripada cudne. Aj keby to bolo nieco 5 rokov dozadu stare na internete by mohla byt po tom stopa. Sa nastvem a pojdem to kupit tusim, aj ked to bolo cele dokrcene. Zehlit sa to asi neda (joke) :D

Edit olivovy variant mca0229ol51 sa vykytuje hojnejsie. Ale v ponuke ho maju iba eshopy s takymi divnymi url adresami kde zbycajne predavaju fejky. Je mozne, ze Parndorf Barbour outlet predava fejky ?!

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

iVAN NEMYSLIM, ZE BY V pARNDORFE PREDAVAJI FEJKY. Je to oficialny Barbour outlet. Tie veci su skutocne trochu mimo ich sucasnej kolekcie, ale ak ti sadne, nebal by som sa toho...Aj tak sa casom pokrci:-)

Odesláno

iVAN NEMYSLIM, ZE BY V pARNDORFE PREDAVAJI FEJKY

viem o cloveku co si kupil drahu znackovu bundu v oficialnom obchode na mariahilferstrasse. Nejako ju nenosil a o par mesiacov ju dal na ebay, so vetkymi tagmi atd. A dosiel mu mail ze nech to stiahne lebo predava fake. A tak sa vybral to vratit. A v obchode mu to zobrali bez slova naspat, vyplatili mu nakup + nejake odskodne a nieco svitorili nech to nikde nerozsiruje.

Nie je to urban legend ani story dakde z internetu. Manzelka to info ma z prvej ruky. Znacku si bohuzial nezapamata...skusim ju poprosit nech to zisti, aj mna to zaujima.

Odesláno

No, tak to je smutne...

Niekedy mam pocit ze to je jak s tureckymi zlatymi retiazkami - zlate je len kazde druhe ohnivko. A vobec by som sa necudoval keby si outlety aj bezne obchody semtam primiesali do normalnych poloziek aj fake clothes. Pri tych objemoch sa to strati a je mala sanca ze to niekto zisti. Je to mozno uletova konspiracia, ale uz som to viackrat pocul. V kazdom pripade som napisal na customer care do Barbour, som zvedavy ci a co mi odpisu.
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Prectete si Gomorra vod Savianiho. Tam to vsechno je.

Odesláno

Prectete si Gomorra vod Savianiho. Tam to vsechno je.

Ty si to cital ? Pisu tam nieco o Barbour ?

Ale seriously dik za knizny tip.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...