Hasňa Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2016 Obě pěkné, ale na štíhloně. A to já nejsem.
ivan_989 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 tak ten svet nie je az taky zly, barbour pan(i) mi napisal(a): Thank you for your enquiry.I can advise that the code you have provided is the correct product code for our Bowline Jacket. This jacket is from our Spring/Summer 2014 collection, so that is why you will not find it available in our current collection on Barbour.com.
Leviathan Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 No vidis:-) tak smelo do nej:-) a do klubu mastnakov.
Leviathan Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Tohle na někom vidět, tak si hned řeknu, že to je jasný fejk.Ta Traveller bunda je z aktualnej Land Rover kolekcie. Priznavam, vyzera trochu ako plesniva, ale asi to sa mi paci.Ako decko som nosil Plesnaky rifle...
Hasňa Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 (upraveno) Tak plisnaky jsem nosil taky, o tom zadna. I roztrzene na kolene, i plisnovou zimni bundu s bilym beranem. Ale tyhle moderni modely s plastovyma stahovatkama na snurkach (bleeee) mi k Barbouru vubec nejdou. Barnour je Land Rover, ne Kia. Nic proti Kia, ale styl je to proste jinej. Barbour je bavlna, vosk, mansestr, macate kovove zipsy, jednoduchy, plastovy strih a slus. Upraveno 4. dubna 2016 uživatelem Hasňa
ivan_989 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 No vidis:-) tak smelo do nej:-) a do klubu mastnakov.Ozaj co to spravi s kozenymi sedadlami ked si v tom sadnem do auta a druhy den v bielej koseli trebars? Pohoda? Inac aj tak mi vrta v hlave preco ten kod bundy nie je NIKDE na internete. Bud to je nejaka ultra rare limited edition....alebo...neviem.
Návštěvník Mitak Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Je to v pohodě. Ten vosk je fest mastný jen zpočátku a pao měsíci trochu vyschne. A ty bys nechtěl mít voskovanou nepromokavou košili ? :-)
AndyAaron Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Kdyz se kosile navoskuje, tak je nejen nepromokava, ale i neni potreba zehlit
warann Odesláno 4. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Neviem. Fakt mi to pripada cudne. Aj keby to bolo nieco 5 rokov dozadu stare na internete by mohla byt po tom stopa. Sa nastvem a pojdem to kupit tusim, aj ked to bolo cele dokrcene. Zehlit sa to asi neda (joke) Edit olivovy variant mca0229ol51 sa vykytuje hojnejsie. Ale v ponuke ho maju iba eshopy s takymi divnymi url adresami kde zbycajne predavaju fejky. Je mozne, ze Parndorf Barbour outlet predava fejky ?! iVAN NEMYSLIM, ZE BY V pARNDORFE PREDAVAJI FEJKY. Je to oficialny Barbour outlet. Tie veci su skutocne trochu mimo ich sucasnej kolekcie, ale ak ti sadne, nebal by som sa toho...Aj tak sa casom pokrci:-)Už to tu bylo, tak jen připomínám. Na stránkách Barbour (zde: http://www.barbour.com/counterfeit-education ) vložíš webovky krámu a ono ti to hned ukáže, zda je to OK. Mimochodem, když vložíš: fashionoutletparndorf.com, tak ti to napíše toto: THIS IS AN UNLISTED RETAILERThis website is not on Barbour's list of retailers. They might be selling counterfeit products and we recommend you do not buy from this site. You can help us protect our brand by reporting this website using the form below.
ivan_989 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Už to tu bylo, tak jen připomínám. Na stránkách Barbour (zde: http://www.barbour.com/counterfeit-education ) vložíš webovky krámu a ono ti to hned ukáže, zda je to OK. Mimochodem, když vložíš: fashionoutletparndorf.com Diky ale henten eshop co pises nema s Parndorfom nic spolocne, je to nejaky scam. Parndorf Barbour je kamenna predajna v outlete a Barbour ju ma oficialne uvedenu na svojej stranke cize predajna je autenticka.
tombed Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Ty vaše umaštěné vaťáky a bundošky nosí i Sophie z cheapestnatostraps.com Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 4. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 @ ivan 989 - jaj, tak to sorry. Ja to dal do vyhledavace a tohle mi to vysypalo jako prvni. Ale spis slo obecne o tu moznost overeni.
Geodet Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Sophie má pěkný hodinky, pěknou bundu, ale to obočí jak Brežněv. Ale asi je to momentálně v módě.
enslow Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 To obočie kokooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooot
Návštěvník Mitak Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 Všechny baby teď chtějí vypadat jako Cara Delevingne, která má to obočí jako svoje signature dish :-)
Frantik Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2016 No ale znáš to - když dva dělají totéž........ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leviathan Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 NoTak dnes nadisiel cas na voskovanie. Po nastudovanii diskusnych vlakien na tuto temu som sa do toho pustil.S vysledkom som spokojny. Obidve bundy viditelne ozili Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se