ivan_989 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 No moj Torridon sa teraz vecer o pol siestej ohlasil, ze je v Hungary, Alsónémedi. Asi je naivita cakat ze v piatok bude ready na odovzdanie v Bratislave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 ja nosim bezne velkost S, ale kazdy hovoril ze pre slim alebo teda tailored bundy mam brat o cislo vacsie. ak by som bral vacsie tak by to bolo zle... ten tool na country attire mal normalne vsetky miery a dalo sa tam perfektne porovnavat tak, ze si si zmeral sucasnu bundu co mas doma..Mas tedy jakou velikost.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 No moj Torridon sa teraz vecer o pol siestej ohlasil, ze je v Hungary, Alsónémedi. Asi je naivita cakat ze v piatok bude ready na odovzdanie v Bratislave...naivne to neni. mne ta bunda prisla naposledy za 3 dni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 moja prišla včera do toho Alsonemedi, Maďarsko a dnes ju už mám doma s doručením bola trocha komplikácia, doobeda som dospával po 24-ke, po prebudení som čekol tracking GLS a tam, že o 11:02 adresát nezastihnutý - je pravda, že na doručovacej adrese som nebol, ale žiadny telefonát som nemal /teda mal, ale nie od kuriéra/, tak som kontaktoval depo GLS, poslali mi číslo na kuriéra a s ním som dohodol doručenie. Myslel som, že mu trocha vyčistím žalúdok, že prečo nevolal, ale zdržal som sa /už som sa tešil na bundu/ a asi som dobre urobil, lebo na balíku nebolo žiadne telefónne číslo a neviem, či on v svojich papieroch nejaké mal. Bunda je fakt slim fit, dosť tesná na hrudníku a pod pazuchami /len na jedno tenké tričko s dlhým rukávom/, ak by som mal obchod za rohom, asi by som šiel vyskúšať XL-ko, či by nesedelo lepšie. Ale do GB sa mi to posielať na výmenu veľmi nechce, keď neviem, či by zase už XL nebolo veľmi veľké. Asi skúsim ponosiť a keď tak pozerám na syna /13 r./, keď mi nesadne, odložím do skrine a o 1-2 roky môže nosiť chlapec - nohu má už asi o pol čísla väčšiu ako ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Bladerunner tak snad ju nejaky cas ponosis hlavne ze su ti dost dlhe rukavy. Moja bunda dosla 01:34 do Zvolena a tam trci. Asi to dnes uz nestihnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 ivan_989 - stihnu neboj. Mam aspon take skusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Podľa mňa ju v noci prepravili do depa najbližšie k tebe a dnes ti ju kuriér doručí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 A fakt. The parcel is in the GLS delivery vehicle to be delivered in the course of the day.Takze nahanacka kuriera zacne......sakra, az o chvilu....snad ho stihnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 A fakt. The parcel is in the GLS delivery vehicle to be delivered in the course of the day.Takze nahanacka kuriera zacne......sakra, az o chvilu....snad ho stihnem.a potom nezabudni hodiť foto, nejak sa ti zapáčili tie Barbourky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Kurier vraví catch me if you can ale dnes ho ulovim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) Takze.........proudly presents.... Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 no vyzerajú skvelo, vidím trafil si aj veľkosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 prve dojmy: - keby som si dal sit Barbour bundu na mieru, nemohlo by to dopadnut lepsie - v pohode sa mi pod to zmesti kosela s tensim svetrom - nikde nic neskrti, netaha, netlaci - rukavy su PRESNE TAK DLHE AKO BY MALI BYT - bunda je zvnutra zateplena po celom vnutrajsku, idealne do najblizsich mesiacov - masna tak akurat, aroma je velmi slaba - a hlavne, je mi v kazdom smere (dlzka, sirka) DOBRA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Dobre ty. Fakt moc pekna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Dobre ty. Fakt moc pekna. Dakujem. Berem ta ako top chronobarbour experta a pochvala od teba extra potesi Jo a cele to stalo aj s postovnym 245 ?, to bol fakt asi moj odevny kauf roka. Ani som nedufal ze to cele tak extremne dobre vypali. Na druhej strane, su za tym mesiace a mesiace hladania, merania, studovania, porovnavania, travenia casu na eshopoch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 No vidis, ja su expert jak cyp. Kupoval jsem svuj Bedale osobne primo na Regent Street, byl jsem tam asi hodinu, zkousel vsechno a pak koupil malou. No a tak jsem ji superslozite posilal zpet a vymenil za vetsi. Taky malou. Takze si necham ted privest treti. Snad uz ne malou. Bo jinak odevzdam obcanku. Taky jsem ja expert. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) Sem Ti tam říkal, že je malá...Ne, není...:-) Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 (upraveno) Sem chuj no. Upraveno 4. listopadu 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Ivan..neveril som. Ale Mal si pravdu s tym L-kom. Da odnimatelna vlozka je fajn fičúra. Ale len telo, ci aj rukavy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2016 Sila ze eLko, co ? Tailored strih robi divy. Ta vlozka praveze nie je odnimatelna. Rukavy su tiez zateplene futrom. Ale to je v pohode, budem to riesit hrubkou svetra a vrstvenim:) Teraz som v tom bol v lese (cca 4st, vietor) a s pomerne hrubym svetrom to bolo len tak-tak. Cize s tenkym trickom s dlhymi rukavmi v tom budem v klude chodit v sychravych dnoch do 10-12 st. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se