bedabedulka Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Škoda že nemám šanci se tam dostat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 ja som dlhodobo zamilovany do Barbour Wessex..uz ale nie je v ponuke a sem tam sa mihne na ebay....musim byt ostrazity... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Ta je hooodně divoká... (evokuje ve mě prostě Zrzku holku, nevím proč)... Je netradiční a fakt super, to ti chválím výběr a přeju ti at ji seženeš !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 dik:-)..ale moc tomu nedavam sancu.Ale ved Zrzky su fajn, ci? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Právě že jsou moc fajn, občas člověk neví co od nich čekat (když chtějí jsou moc nevinné, a když chtějí tak zase moc divoké) ale ve finále jsou fakt fajn ... A takto na mě působí i ta bunda nemužu si pomoct... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 ja som dlhodobo zamilovany do Barbour Wessex..uz ale nie je v ponuke a sem tam sa mihne na ebay....musim byt ostrazity...]Tvoja velkost http://www.ebay.co.uk/itm/babour-wessex-orange-linining-extra-large-/201772930268?hash=item2efa9a94dc:g:-1AAAOSw44BYbU70 Ale je used Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Zato sou v cene mokasiny a seprane trenky nu neber to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 No mě oslovuje tohle:http://m.ebay.com/itm/Genuine-Barbour-Coat-Steve-Mqueeen-Collection-Medium-Wax-Jacket-/152381588629?nav=BIDDING_ACTIVE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Dikes Ivan o tej na UK ebay viem. Ale ten stav je dost divny. Je tam este jedna v L, ale kedze je to tailored fit..tak to nedam.Inak Barbour ma aj jednu v style M65, ale je uplne tenka bez podsivky.BARBOUR X TOKIHITO YOSHIDA MILITARY JACKET Barbour? Casual Thunder Jacket alebo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Hehe, to vypada jak francouzska vysadkarska budna, co jsem koupil v armyshopu za dve stovky a taham ji do lesa a na praci na zahrade . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Hehe, to vypada jak francouzska vysadkarska budna, co jsem koupil v armyshopu za dve stovky a taham ji do lesa a na praci na zahrade .No to len tak vypada na obrazku. Material, komfort pri noseni, aura znacky a vlastnosti bundy su urcite neporovnatelne. Som o tom presvedceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) No to len tak vypada na obrazku. Material, komfort pri noseni, aura znacky a vlastnosti bundy su urcite neporovnatelne. Som o tom presvedceny To mas jako s RW. Ale tadleta BRBR aspon nevypada jak pytel na brambory, jako vsechny vostatni. Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Jasny, ja to chapu, byl to jen rejpanec. Barbour uz taky okukuju .No to len tak vypada na obrazku. Material, komfort pri noseni, aura znacky a vlastnosti bundy su urcite neporovnatelne. Som o tom presvedceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 To mas jako s RW. Ale tadleta BRBR aspon nevypada jak pytel na brambory, jako vsechny vostatni.To vobec neni jak RW. Na rw ludia frflu ze tlacia, drasaju do krvi, chodi sa v nich ako keby mali podrazky z dreva a pod. A BRBR su naopak pohodlne, netlacia, nepremoknu a maju vsestranne vyuzitie aj biznis, aj casual, aj outdoor.Co ma ale rw a brbr spolocne je to, ze je velmi tazke vybrat spravnu velkost pri nakupe cez net A brbr nosia aj clenovia britskej kralovskej rodiny a james bond. RW nosi akurat tak...vlastne ani neviem kto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 To vobec neni jak RW. Na rw ludia frflu ze tlacia, drasaju do krvi, chodi sa v nich ako keby mali podrazky z dreva a pod. A BRBR su naopak pohodlne, netlacia, nepremoknu a maju vsestranne vyuzitie aj biznis, aj casual, aj outdoor.Co ma ale rw a brbr spolocne je to, ze je velmi tazke vybrat spravnu velkost pri nakupe cez net A brbr nosia aj clenovia britskej kralovskej rodiny a james bond. RW nosi akurat tak...vlastne ani neviem kto.Njn. Ale na drtive vetsine tech lidi vypadaj BRBR jak pytel na brambory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 (upraveno) RW? Napríklad David Beckham a Ryan Gosling vo voľnom čase, okrem športovej obuvi takmer nič iné nenosia... hlavne Moc Toe, sem-tam Beckman. A nebyť obdratých lýtok od horného okraja, som nemal s novými RW žiadny problém. Upraveno 10. ledna 2017 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2017 Njn. Ale na drtive vetsine tech lidi vypadaj BRBR jak pytel na brambory.To je uplne najhorsia kombinacia. Vybrat si zlu velkost a strih brbr v ktorej si jak straspytel a k tomu zlu velkost rw ktora ti sposobuje muky. Straspytel pre ktoreho je kazdy krok utrpenim. Hell on earth. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 (upraveno) pre fanúšikov značky Upraveno 18. ledna 2017 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 (upraveno) Tak jsem zkusmo vzal jednu vaskovku na ebay.Jsem příjemně překvapenej, jak mi sedí, protože jsem nic neměřil. Prostě jsem vzal M. škoda, že je dnes taková kosa. Hned bych v ní vyrazil Upraveno 20. ledna 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2017 Daj foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se