moco Odesláno 27. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Tak Certiny co jsem chtel uz nikde nemaji,je to, resp.byl to stary model a je vyprodany...i v Polsku :'(Mrknu jeste na nove modely ale cenove jsou jinde a zatim me zadny neoslovil. Jako druhou moznost mam ti tissotky 516ky.Jsou to lapálie s tim vyberem, doufam ze si nekdy nekdo byde delat taky takove starosti s mým darkem :-):-)
moco Odesláno 27. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 V 27. 1. 2014 v 17:23, moco napsal: Tak Certiny co jsem chtel uz nikde nemaji,je to, resp.byl to stary model a je vyprodany...i v Polsku :'(Mrknu jeste na nove modely ale cenove jsou jinde a zatim me zadny neoslovil. Jako druhou moznost mam ti tissotky 516ky.Jsou to lapálie s tim vyberem, doufam ze si nekdy nekdo byde delat taky takove starosti s mým darkem :-):-)Tak preci jen...z PL mi napsali,ze je maji skladem takze mohu objednat.Ale tim jak jsem se uz smiril ze nebudou tak jsem zacal uvazovat o tech tissotech.......takze ozivime vlakno a zeptam se na hlas lidu(jen tak pro zajimavost a pro utvrzeni),ktere z techto dvou variant????Certina DS Podium automatic X Tissot PRS 516 automatic
walter10 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Pokud z těch dvou, pak z mého pohledu určitě Certina DS Podium (univerzální použití, kultivovaný/elegantní vzhled).
ggrand Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Tissot, protože aspoň nemají plechovou sponu a je u nich vidět alespoň trochu nápadu. Tebou zvolené Certiny dle mého patří po designové stránce k tomu horšímu, co umí. Až na tah v tom vidím Seiko 5.
moco Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Ano u Tissotu je mnohem lepsí tah,u Certin je to klasicky tah,nicim neurazí ani nenadchne.
varjag Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 za mne tissot, bez nejmensich pochyb...
geometr Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Mně se líbí víc ty Certiny. Na těch Tissotech se mi nelíbí ta černá luneta.
aliento Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Zaciatocnicka rada takze to bude len o dizajne Tie Certiny mi pridu dost decentne (mozno az strohe)Tissoty su kapku sportovejsie-mladsie posobiace. Na googli som ich nasiel na hnedom ralley remienku a kebyze nemam novy kus tak ja sam by som nad nimi uvazoval.Kazdopadne ty vyberas hodky pre svojho tatka a poznas ho z nas vsetkych najlepsie a urcite vies, co sa k nemu hodi viac
moco Odesláno 28. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Ta luneta mi tam taky moc nesedi a nevim ani jaky je to material,aby to nebylo hnedka obouchane...
Skopky-Sonny Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Padesatnikovi asi ty Certiny, osobne bych bral ale Tissoty
moco Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2014 (upraveno) Takze jsem na tátu nakonec udělal menší boudu,ze znamej vybíra hodinky a ze chce abych mu poradil,tak jsem se zeptal i táty na nazor a tomu se líbili více ty tissotky (trochu jsem to i cekal,proto jsem tak vahal). Takze timhle jsem to rozseknul a jsem i rad,protoze k tissotu jsem tíhnul taky,ale certina pro me byla zajimavejsi znacka. Diky za rady a postrehy Upraveno 1. února 2014 uživatelem moco
pekl76 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Ty PRS516 jsou dobra volba. Te lunety se neboj, je to ocel s PVD upravou a neco to vydrzi. Vim to, mam je uz tretim rokem
FraK Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Kdyby to byl darek pro me, byl bych radeji, pokud bych dostal Tissoty.
moco Odesláno 2. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2014 V 2. 2. 2014 v 11:55, FraK napsal: Kdyby to byl darek pro me, byl bych radeji, pokud bych dostal Tissoty. kdyby jsi byl můj otec, tak je dostaneš :-))))))))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se