Bert Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince IMHO na film by mohly být ok i ty levnější, ale vážná hudba? Zkusil sis někdy odstřelit bedny nebo sluchátka na: Bach - toccata a fuga BWV 565? Na to fakt potřebuješ něco jiného. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Z čeho chceš ta sluchátka krmit? Pokud přímo z NTB, tak s přehledem stačí osvědčené ATH-M50X 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince před 1 minutou, Bert napsal: IMHO na film by mohly být ok i ty levnější, ale vážná hudba? Zkusil sis někdy odstřelit bedny nebo sluchátka na: Bach - toccata a fuga BWV 565? Na to fakt potřebuješ něco jiného. Náčelníku tady ti budu odporovat, sorry. Ty "levné" ATH-M50X jsou překvapivě dobré. A kupovat si k noťasu tu dražší variantu aniž by investoval do zesilovače imho nedává smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Tvůj odpor zcela akceptuji Já si nevšiml toho NTB .... Pak samozřejmě varianta 1 úplně v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince (upraveno) Ano NTB , a práce v noci. A-T nebo Sennheiser ? Šlo mi o zhodnocení, zda cenový rozdíl bude adekvátní (1 za cenu 4) Upraveno 12. prosince uživatelem Jehlan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Pak IMHO ne, šel bych do těch levnějších. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince před 3 minutami, Bert napsal: Pak IMHO ne, šel bych do těch levnějších. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 10 hodinami, Jehlan napsal: Díky. Ty devítistovky mám už nějáký pátek a co musím vyzdvihnout, že jsou velmi pohodlné a nepotí se v nich uši ani po dlouhých hodinách poslechu. M50x jsem nezkoušel, nedokážu posoudit. Samozřejmě ten rozdíl v ceně je tam vcelku velký. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Před hodinou, African napsal: Ty devítistovky mám už nějáký pátek a co musím vyzdvihnout, že jsou velmi pohodlné a nepotí se v nich uši ani po dlouhých hodinách poslechu. M50x jsem nezkoušel, nedokážu posoudit. Samozřejmě ten rozdíl v ceně je tam vcelku velký. vypadají luxusně a věřím, že za takovou cenu už bude kvalita poslechu na vysoké úrovni, ale asi investuji do levnější verze (a tyhle koupím později ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 36 minutami, Jehlan napsal: vypadají luxusně a věřím, že za takovou cenu už bude kvalita poslechu na vysoké úrovni, ale asi investuji do levnější verze (a tyhle koupím později ) Oni i ty M50x budou super, Audio Technica dělá solidní sluchadla. Přesedlal jsem po letech ze Sennheiseru a ve stejné cenové relaci mají AD dle mého názoru vždycky v něčem navrch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 6 minutami, African napsal: Oni i ty M50x budou super, Audio Technica dělá solidní sluchadla. Přesedlal jsem po letech ze Sennheiseru a ve stejné cenové relaci mají AD dle mého názoru vždycky v něčem navrch... poprosím o doplnění, na ty 900" máš zesilovač jaký - hledám cestu NTB-zesilovač-sluchátka (šel by použít iFi ZEN DAC 3 od 5 989 Kč - Heureka.cz ?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince před 2 minutami, Jehlan napsal: poprosím o doplnění, na ty 900" máš zesilovač jaký - hledám cestu NTB-zesilovač-sluchátka (šel by použít iFi ZEN DAC 3 od 5 989 Kč - Heureka.cz ?) Já to jedu napřímo z přenosného přehravače Pioneer, který devítistovky dokáže velmi fajnově vybudit nebo i klidně napřímo z aparatury co mám. Zkoušel jsem jich pár, ale nevyznám se. Nejlépe mě tenktrát vycházel Chord Mojo 2, dostal jsem i nabídku na super cenu posluchového vzorku, ale nakonec jsem uznal že to není nic co bych tak strašně k životu potřeboval...vždycky to může ale být lepší co se audia týká 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince (upraveno) před 4 hodinami, Jehlan napsal: poprosím o doplnění, na ty 900" máš zesilovač jaký - hledám cestu NTB-zesilovač-sluchátka (šel by použít iFi ZEN DAC 3 od 5 989 Kč - Heureka.cz ?) Nevim, jestli trvas na AT nebo SH, ale zrovna jsem resil nahradu za stavajici sluchatka a po nekolika dnech cteni a poslechu recenzi jsem se rozhodl pro Hifiman Edition XS + k tomu muj stavajici prevodnik/zesilovac Topping DX3 Pro+ Topping vychazi na nejakych 5,5K a ty Hifimany na 7,8K a za tu cenu to hraje vic nez slusne. Nejaky recenze na ty Hifimany jsou tady: Upraveno 13. prosince uživatelem bradda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince Jehlan hledá closed back sluchátka, ale třeba se pletu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince (upraveno) @bradda Nejvíc se mi líbí Audio-technica About Us , Každopádně buď nebo . Kdo bude mít lepší poměr cena/výkon , vyhrává. Vzhledem k tomu, že se EU střílí do nohy nejen na autíčkách to zatím vypadá na Japonce. Samozřejmě zatím vybírám a sleduju ceny. @Duke650 - ano 1) izolace 2) design 3) čištění Upraveno 14. prosince uživatelem Jehlan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince V 13. 12. 2024 v 10:45, Jehlan napsal: hledám cestu NTB-zesilovač-sluchátka (šel by použít iFi ZEN DAC 3 od 5 989 Kč - Heureka.cz ?) Ten ifi zen nic extra, je hromada lepších, např.: https://www.audiophonics.fr/en/dac-with-volume/smsl-dl200-dac-es9039q2m-headphone-amplifier-xmos-xu316-bluetooth-51-ldac-32bit-768khz-dsd512-mqa-cd-p-18053.html https://www.audiophonics.fr/en/dac-with-volume/topping-dx3-pro-dac-es9038q2m-nfca-headphone-amplifier-bluetooth-50-aptx-hd-ldac-xmos-xu208-32bit-768khz-dsd512-silver-p-15686.html https://www.audiophonics.fr/en/dac-with-volume/fiio-k11-silver-p-18505.html https://jdslabs.com/bundle/atom-2-bundle/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minuso Odesláno 14. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince Prosim skusenych clenov o radu. X rokov pouzivam dragonfly cobalt. Sem tam mi samozrejme padol a od losledneho incidentu, je nieco v casti napajania sluchadloveho jacku do cobaltu.hraje sem tam len jeden kanal,treba pohybat a najst polohu a hraje normal.dost to lezie na nervy, v shope povedali,ze oprava je no go a neriesia to. Myslite,ze je moznost to nejak pripadne dat spravit?pripadne je tu niekto,kto by si na to trufol?predpokladam,ze je tam nejaky studeny spoj.. Dakujem za info Milan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minuso Odesláno 17. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince Vyriesil som cez kamosa.studeny spoj,fici ako nove uz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se