Duke650 Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 Před hodinou, Tikal napsal: Super rychlost díky! A v nižší cenové hladině bys něco měl, ať má chlapec nad čím dumat? Tedy pokud to má smysl, pětikilo na něm stejně neušetřím... Pokud byl syn spokojený s modelem ZERO, tak se nabízí ZERO red nebo ZERO blue = next gen ZERO s tenčím krčkem a lepším komfortem. Zvukově nadále super poměr cena/výkon https://hangout.audio/products/truthear-x-crinacle-zero-blue-2?variant=41852948217904 1
Tikal Odesláno 15. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 Byl spokojený a to velmi, ale možná by stálo za to posunout to o kousek výše, jak jsem pochopil z videa tak Daybreak by měl být znatelný posun nahoru.
Conrad Odesláno 16. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2025 (upraveno) Má někdo zkušenost? Sony WH-1000XM4 případně Sony WH-XB910N díky za názor Upraveno 16. listopadu 2025 uživatelem Conrad
Tikal Odesláno 2. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2025 Tak ještě jednou děkuji Duke650 za tip, Daybreak je fakt paráda! Zvukově nám velmi vyhovují, balení bohaté, navíc jsem chytil na Alíku, kde mají ofiko shop nějakou akci, takže nás to vyšlo na 3.150,- takže naprostá spokojenost 1
African Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 (upraveno) Včera jsem nainstaloval nějakou novou aktualizaci do Schanlingu M1 plus, nešel pak hodinu pustit a teď to hraje jak telefon na poloviční výkon Nefungují nějaké funkce jako gain nebo equalizer, co navrhujete? Původní nastavení restart? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. prosince 2025 uživatelem African
Diamondking Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 (upraveno) Já bych zkusil klasiku, zálohovat a tovární nastavení. Většinou to pomáhá. Tedy pokud není dojebaná ta aktualizace.. Upraveno 7. prosince 2025 uživatelem Diamondking
African Odesláno 7. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2025 3 hours ago, Diamondking said: Já bych zkusil klasiku, zálohovat a tovární nastavení. Většinou to pomáhá. Tedy pokud není dojebaná ta aktualizace.. Pomohlo Ta aktualizace se spustila znovu i přes to že na kartě byla, nevím no, asi se nějak na poprvé nepovedla. Pak opět spárovat sluchátka což jsem v mezičase zapomněl jak se to dělá, takže ještě vytáhnou manuál od Technicse Gain zesílení maká pouze na drátových sluchátkách, přes bluetooth ne, ale už ani nevím jestli to před tím tak nebylo. Jinak se určitě po aktualizaci zlepšilo připojení Bluetooth, je mnohem rychlejší, jinak žádnou změnu nepozuruji...ale moc jsem tomu nedal, nebyl čas. 1
nekdo Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna zdravím, někdo tip na dobrá sluchátka (jasně, je to oxymoron) bezdrátového typu, s ANC ? do uší... propojení s mobilem. takže optimálně i s voláním, dobrá výdrž a spokojenost optimálně pro víc zdrojů vstupu (občas u noťasu, občas u pc, občas telefon) zatím co jsem tak koukal, tak mi přijdou nejzajímavější technics, ale rád si nechám poradit, nebo alespoň nakopnout kterým smerem ještě koukat. apple cosi nechci, ostatní sluchátka mám, tak ale k mobilu zatím ne (přenosné a ne úplně velké a těžké). děkuji
juk Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 28 minutami, nekdo napsal: zdravím, někdo tip na dobrá sluchátka (jasně, je to oxymoron) bezdrátového typu, s ANC ? do uší... propojení s mobilem. takže optimálně i s voláním, dobrá výdrž a spokojenost optimálně pro víc zdrojů vstupu (občas u noťasu, občas u pc, občas telefon) zatím co jsem tak koukal, tak mi přijdou nejzajímavější technics, ale rád si nechám poradit, nebo alespoň nakopnout kterým smerem ještě koukat. apple cosi nechci, ostatní sluchátka mám, tak ale k mobilu zatím ne (přenosné a ne úplně velké a těžké). děkuji Používám Google Pixel Buds Pro první generace a spokojenost. Jsou malá, bezdrátové nabíjení (v krabičce), ANC, multi point párování. Pouze dotykové ovládání může být pro někoho mínus, ale zase je to daň za jejich malé rozměry. Aktuálně jsou už druhém vydání. Používám je s Pixelem a Chromebookem a spokojenost. Ale srovnání s dražšími modely od tradičních audio značek nemám.
juk Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Pro porovnání můžeš mrknout sem https://www.geekboy.cz/nejlepsi-bezdratova-sluchatka/
busdriver Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 3 hodinami, nekdo napsal: zdravím, někdo tip na dobrá sluchátka (jasně, je to oxymoron) bezdrátového typu, s ANC ? do uší... propojení s mobilem. takže optimálně i s voláním, dobrá výdrž a spokojenost Noble Audio Fokus Rex5 TWS. Kvalitou zvuku dokonce predcily moje ocekavani.
nekdo Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna před 2 hodinami, juk napsal: Pro porovnání můžeš mrknout sem https://www.geekboy.cz/nejlepsi-bezdratova-sluchatka/ díky, ale to jsou sluchátka převážně od výrobců telefonu (což neznamená, že jsou špatná)
juk Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Rozumím. Dobře vyber. Sympatie ke značce jsou, bez ironie, taky důležité. Já nedávno s překvapením zjistil, že JBL, Harman-Kardon a AKG patří Samsungu.
nekdo Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna jasně, ale samsung je funkční jen s telefony samsung (všechny funkce) apple..to samé...s applem... to chápu, ale nedává to úplně smysl pro mě...zatím se rozhlížím, to neznamená, že u nich neskončím 1
African Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února Asi u toho chvíli vydržím, po delší době stále mega happy, Shanling M1 Plus se sluchadly Technics EAH AZ-100 Cenově dostupná dvojce, která hraje velice dobře.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nekdo Odesláno 7. února Nahlásit Odesláno 7. února já v podstatě zatím čekám na nové wf-1000xm6, technics az100 jsou také v pořadí... pak se mi ještě celkem zamlouvají (zvukově) denon perl pro a teď ještě koukám na fairbuds, kde se mi líbí ta vyměnitelnost, ale nikde jsem nenašel jak na tom jsou zvukově
blackwhit Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února před 23 hodinami, African napsal: Asi u toho chvíli vydržím, po delší době stále mega happy, Shanling M1 Plus se sluchadly Technics EAH AZ-100 Cenově dostupná dvojce, která hraje velice dobře.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdyz jedes pres bluetooth, staci telefon s dobrym kodekem, dap ani neni potreba, ne?
Bert Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února No, tak na pokračování této debaty se těším. Borci, autority. Rozlouskněte to někdo. Samotného mne to zajímá. Díky.
Duke650 Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Pokud otázka zní mobil + BT sluchátka versus DAP + BT sluchátka, tak je to v podstatě prašť jako uhoď 1 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se