Duke650 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 ciwe včera jsem na tebe myslel, v Bratislavě jsem potkal pěkný velký hybridní Lexus tmavě šedý, ale nepamatuju, jakou máš bravu, tak mi bylo blbé křičet z okýnka na řidiče "koza dojí krev" :-)
Duke650 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2014 Abych nebyl úplně mimo mísu - ve sluchátkách jazzová verze The Dark Side Of The Moon, takže The Jazz Side Of The Moon.. velice příjemné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 ciwe včera jsem na tebe myslel, v Bratislavě jsem potkal pěkný velký hybridní Lexus tmavě šedý, ale nepamatuju, jakou máš bravu, tak mi bylo blbé křičet z okýnka na řidiče "koza dojí krev" :-) ked ma stretnes kludne zakric. toho tmavosedeho obcas stretnem aj ja, ale nic som nanho este nekrical ja mam takyto (lahsie je tu farbu ukazat ako ju pomenovat): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Super kara! To sede s bielim zubarskym kreslom vzadu teraz predava kamarat za 15 litrov.
Duke650 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 To se tam fakt znate kazdy s kazdym?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 to nie?. ?.ale ked mas hobby hodinky, motorky, hifi a audiovideo, hudobne nastroje, ked vela cestujes, mas rad rychle zeny a krasne auta ( a naopak!), milujes dobre jedla a cele dni presedis v kvalitne zadymenych podnikoch, kde si schopny sa hadat o Lare Croft, Far Cry alebo o novom Nolanovi, a co chcel Ridley povedat novym Prometheusom, bavia ta rozne technicke hracky-sracky, a k tomu dymu este dobra muzika?. a este x.y. inych krasnych zalezitosti a zivis sa fotenim a krotenim modeliek - no ano, asi sa tam vsetci traja - styria pozname! ( zartujem - ale vazne, vela velkych Lexusov tam asi nebude!)
instant Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 (upraveno) ze zubarske kreslo.. HEHE ze ci sa vsetci pozname? tak... z videnia edit: dnes som si nedal kozenu bundu a pristrihol bradu - biznis lanč, tak ze nech ma nevyvedu hned pri vchode. A vyleziem z garaze do shoppin mólu a v prvej kaviarni sef kaviarenskych povalacov tomtur. tak asi tolko k teme. neskryjes sa keby si aj chcel. Upraveno 19. listopadu 2014 uživatelem instant
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 ved to som chcel s tym ironicky aj ja povedat, ze pokial mas zopar konickov, tak proste v tom mestecku si zviditelneni ( jazdit s turbom alebo mat slimaky od BW ta dostanu do stredu terca)
Duke650 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 Horší by bylo jazdit so slimákmi :-)P.S. Svět je malý, člověk musí zajet do Topoľčian, aby se naučil nové německé "slovo" (německý) kolega dnes u večeře "zabil" slovy o nejmenované (německé) ploché kolegyni "té říkáme BMW - BrettMitWarze"
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 moj kamos fotograf z Elle USA bol v prazskom bare, kde casnicka bez zubu nam nosila pivo a usmevy a on zahlasil, ze v amerike maju topless bar a v Prahe toothless bar
Duke650 Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 No málem jsem taky skončil bez zubu, kuchař asi dnes neměl svůj den, TROFEJ ZÁMOCKÉHO PÁNA (Mor. steak plnený suš. slivkami v prosciutte, omáčka z červ. vína) = suché, tuhé, nedochucené http://www.hotelkastiel.com/files/jedalny_listok_%202013.pdf
instant Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2014 tie nazvy jedal su gastronomickou verziou žlto čierneho pruhovania na kožuchu: Pomsta baronkinho pisOara*, Grófkina maškrta, Pokušenie barónových potomkov.. Kolego, ty si dobrodruh! *nemoholo som Odolať
McStinger Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 (upraveno) tie nazvy jedal su gastronomickou verziou žlto čierneho pruhovania na kožuchu: Pomsta baronkinho pisOara*, Grófkina maškrta, Pokušenie barónových potomkov.. Kolego, ty si dobrodruh! *nemoholo som Odolať Mňa zaujala/varovala už grilovaná bruschetta. edit: hops, tu nie sme v kulináriu? Tak do hentej reštiky by som išiel iba so sluchátkami a prehrávačom. Upraveno 20. listopadu 2014 uživatelem McStinger
Duke650 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Taky jsem na to čučel jak puk. Ale nechtělo se nám chodit / jezdit jinam, tak jsme zůstali v hotelové restauraci. Všem chutnalo (posledně jsem taky neměl problém), ale jak říkám, kuchař neměl svůj den. No a ten marketingový guru, co vymýšlel ty názvy... úmysl bys asi dobrý, vtipně naladit hosta, ale výsledek je spíše trapný...
instant Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 toto je oblubena trapnost slovenskych restauracii. podobne to maju Nemci a rakusania s anglo-nemeckymi reklamnymi rymovackami
spineshank Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 kluci Vánoce se blíží a chtěl bych dceři pořídit nějakej MP3/4 přehrávač cenově +-1500,-neměl by někdo nějakej zajímavej tip??
Duke650 Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Sansa Clip+Sansa Clip Ziphttp://www.zbozi.cz/#!/hledani/?q=sansa%20clip%20plushttp://www.zbozi.cz/#!/hledani/?q=sansa%20clip%20zip
xmikes Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Nevím jestli to patří sem ale Linn opět bude mít vánoční akci a půjde každý den v prosinci stáhnout z jejich webu písničku v hi-res formátu.
gougy Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Nevím jestli to patří sem ale Linn opět bude mít vánoční akci a půjde každý den v prosinci stáhnout z jejich webu písničku v hi-res formátu.Děkuji sample z končin, kam bych asi normálně nezabloudil a v takové kvalitě? Nádhera, těším se
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 aj pre mna dobra sprava!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se