Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ciwe včera jsem na tebe myslel, v Bratislavě jsem potkal pěkný velký hybridní Lexus tmavě šedý, ale nepamatuju, jakou máš bravu, tak mi bylo blbé křičet z okýnka na řidiče "koza dojí krev" :-)

Odesláno

ciwe včera jsem na tebe myslel, v Bratislavě jsem potkal pěkný velký hybridní Lexus tmavě šedý, ale nepamatuju, jakou máš bravu, tak mi bylo blbé křičet z okýnka na řidiče "koza dojí krev" :-)

ked ma stretnes kludne zakric. toho tmavosedeho obcas stretnem aj ja, ale nic som nanho este nekrical :)

ja mam takyto (lahsie je tu farbu ukazat ako ju pomenovat):

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Super kara! To sede s bielim zubarskym kreslom vzadu teraz predava kamarat za 15 litrov.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

to nie?.

?.ale ked mas hobby hodinky, motorky, hifi a audiovideo, hudobne nastroje, ked vela cestujes, mas rad rychle zeny a krasne auta ( a naopak!), milujes dobre jedla a cele dni presedis v kvalitne zadymenych podnikoch, kde si schopny sa hadat o Lare Croft, Far Cry alebo o novom Nolanovi, a co chcel Ridley povedat novym Prometheusom, bavia ta rozne technicke hracky-sracky, a k tomu dymu este dobra muzika?. a este x.y. inych krasnych zalezitosti a zivis sa fotenim a krotenim modeliek -  no ano, asi sa tam vsetci traja - styria pozname!

( zartujem - ale vazne,  vela velkych Lexusov tam asi nebude!)

Odesláno (upraveno)

ze zubarske kreslo.. HEHE

ze ci sa vsetci pozname? tak... z videnia :D

edit: dnes som si nedal kozenu bundu a pristrihol bradu - biznis lanč, tak ze nech ma nevyvedu hned pri vchode. A vyleziem z garaze do shoppin mólu a v prvej kaviarni sef kaviarenskych povalacov tomtur. tak asi tolko k teme. neskryjes sa keby si aj chcel.  

Upraveno uživatelem instant
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ved to som chcel s tym ironicky aj ja povedat, ze pokial mas zopar konickov, tak proste v tom mestecku si zviditelneni ( jazdit s turbom alebo mat slimaky od BW ta dostanu do stredu terca)

Odesláno

Horší by bylo jazdit so slimákmi :-)

P.S. Svět je malý, člověk musí zajet do Topoľčian, aby se naučil nové německé "slovo" 

(německý) kolega dnes u večeře "zabil" slovy o nejmenované (německé) ploché kolegyni "té říkáme BMW - BrettMitWarze"

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

moj kamos fotograf z Elle USA bol v prazskom bare, kde casnicka bez zubu nam nosila pivo a usmevy a on zahlasil, ze v amerike maju topless bar a v Prahe  toothless bar

Odesláno

tie nazvy jedal su gastronomickou verziou žlto čierneho pruhovania na kožuchu: Pomsta baronkinho pisOara*, Grófkina maškrta, Pokušenie barónových potomkov.. Kolego, ty si dobrodruh!

*nemoholo som Odolať :)

Odesláno (upraveno)

tie nazvy jedal su gastronomickou verziou žlto čierneho pruhovania na kožuchu: Pomsta baronkinho pisOara*, Grófkina maškrta, Pokušenie barónových potomkov.. Kolego, ty si dobrodruh!

*nemoholo som Odolať :)

Mňa zaujala/varovala už grilovaná bruschetta.

edit: hops, tu nie sme v kulináriu? Tak do hentej reštiky by som išiel iba so sluchátkami a prehrávačom.

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Taky jsem na to čučel jak puk. Ale nechtělo se nám chodit / jezdit jinam, tak jsme zůstali v hotelové restauraci. Všem chutnalo (posledně jsem taky neměl problém), ale jak říkám, kuchař neměl svůj den. No a ten marketingový guru, co vymýšlel ty názvy... úmysl bys asi dobrý, vtipně naladit hosta, ale výsledek je spíše trapný...

Odesláno

Nevím jestli to patří sem ale Linn opět bude mít vánoční akci a půjde každý den v prosinci stáhnout z jejich webu písničku v hi-res formátu.

Děkuji :cheers:

sample z končin, kam bych asi normálně nezabloudil a v takové kvalitě? Nádhera, těším se  :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...