Přejít na obsah

Poradte prosim male SUV

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 281
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 1. 3. 2015 v 18:56, ivan_989 napsal:

píšeme v sulade s temou vlakna - pozri nazov. Klud a neprskaj :)

Ty jseš mistr, vlákno jako takové je staré přes rok, oživil ho Afričan a dal docela jasné specifikace. Ale klidně můžeš pokračovat v odpovědích na rok staré otázky, myslím, že to Afri ocení:-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 1. 3. 2015 v 19:42, decebal napsal:

Ty jseš mistr, vlákno jako takové je staré přes rok, oživil ho Afričan a dal docela jasné specifikace. Ale klidně můžeš pokračovat v odpovědích na rok staré otázky, myslím, že to Afri ocení:-).

Neotravuj. Vlakno som si ozivil po roku sam a stale v povodnej teme, Afri sa pridal trosku z boku :). Ked nemas co povedat k teme, chod kazit ovzdusie niekam inam. Dakujem.
Odkaz ke komentáři

V 1. 3. 2015 v 20:39, ivan_989 napsal:

Neotravuj. Vlakno som si ozivil po roku sam a stale v povodnej teme, Afri sa pridal trosku z boku :). Ked nemas co povedat k teme, chod kazit ovzdusie niekam inam. Dakujem.

Ty jseš opravdu velkej hrdina. Jedinej, kdo tady začal prudit, jseš ty. Dej si studenou sprchu. Pokud se Ti nelíbí, že my se tady snažíme poradit Afrimu (což asi nejseš schopen pobrat), nereaguj.Nebo zkus sedativa.

Odkaz ke komentáři

V 1. 3. 2015 v 20:43, decebal napsal:

Ty jseš opravdu velkej hrdina. Jedinej, kdo tady začal prudit, jseš ty. Dej si studenou sprchu. Pokud se Ti nelíbí, že my se tady snažíme poradit Afrimu (což asi nejseš schopen pobrat), nereaguj.Nebo zkus sedativa.

Mily decebal. Prosim fakt vypadni prudit niekde inde. Ked chces radit, tak rad. Ale to ti nejak nejde. Ale frlflat, flejmovat, vyrabat napatie, kazit vlakno recami o nicom a divnymi utokmi to vies, a chod prosim toto robit niekde inde. Alebo si sprav vlastne vlakno a tam prud a frfli co ti srdce raci.
Odkaz ke komentáři

V 1. 3. 2015 v 20:51, ivan_989 napsal:

Mily decebal. Prosim fakt vypadni prudit niekde inde. Ked chces radit, tak rad. Ale to ti nejak nejde. Ale frlflat, flejmovat, vyrabat napatie, kazit vlakno recami o nicom a divnymi utokmi to vies, a chod prosim toto robit niekde inde. Alebo si sprav vlastne vlakno a tam prud a frfli co ti srdce raci.

Milý Ivane, přečti si vlákno od Afričanova dotazu a zjistíš, že jediný, kdo tady nemluví k věci, jsi ty. 

Odkaz ke komentáři

V 1. 3. 2015 v 20:56, decebal napsal:

Milý Ivane, přečti si vlákno od Afričanova dotazu a zjistíš, že jediný, kdo tady nemluví k věci, jsi ty. 

Mily decebal. Precitaj si prvy prispevok v tomto vlakne a prispevok ktory ho po dlhom case ozivil. Snad potom pochopis. Nechcem a nebudem ta urazat ale...prosim...uz tu neotravuj. Ak mas nieco k teme, ci uz mojej alebo Afriho, tak smelo pis. Ak nie, tak dovi v inych vlaknach.
Odkaz ke komentáři

Milý Ivane, pokud sis nestačil všimnout, tvé oživení nezaznamenalo příliš velký úspěch, na rozdíl od Afričanova dotazu, na který se tady snaží několik lidí, včetně mě, už několik stránek odpovědět. K ničemu jinému, než k tomuto jsem se zde nevyjadřoval až do té doby, co jsi tady vyrukoval se svým vyhazováním z diskuze. Pokud ti vadí, že odpovídáme Afričanovi a ne tobě, požádej mody, ať Afriho dotaz přesunou do samostatného vlákna a já, pokud budu mít co říct, budu pokračovat tam. Pokud máš dojem, že jsem nepsal k Afriho tématu, nemůže to být ničím jiným, než ztrátou schopnosti porozumět psanému textu a s tím ti nedokážu pomoci. Dovi.

Odkaz ke komentáři

V 1. 3. 2015 v 10:07, tenge napsal:

Rav 4 jsem měl přes 4 roky a co se týká užitečnosti, průchodnosti i kvality zpracování, je minimálně na úrovni Hondy. Jezdili jsme s ní po horách, městě, terénu a vždy naprosto v pohodě. Dovolím si nesouhlasit s hodnocením interiéru že je o dost horší. Ze všeho mě vždy vytáhla, 4x4 mi přijde kvalitnější než u Hondy a je dynamicky zapojované, tudíž spotřeba je výrazně lepší. I s verzí 2,2 jsem se držel na spotřebě kolem 7litrů. V porovnání Hondy a RAV je u RAV menší kufr.

V zásadě souhlasím. 4x4 má honda z těchto tří aut jednoznačně nejhorší. Kdo chce naložit rodinu, má honda náskok.  Interier je už na posouzení každého soudruha a bavíme se také o předchozích generacích vzhledem ke specifikaci do 300 000,-. Dnes je to již také jinak, Toyota je dospělejší, na Hondu si musí člověk vizuálně více zvykat.   V kategorii 5-6 let než na značku, bych se spíše koncentroval na  zachovalost, stav, původ a výbavu vozidla. Což může trvat u nás i třeba 1/2 roku, než člověk na něco, co má dlouhodobě smysl narazí.

Odkaz ke komentáři

V 4. 3. 2015 v 18:03, honzyk napsal:

Pokud se to týká mě, děkuji za tip, Forester je super, ale chci pouze v automatu, rok 2008 - výše a tam se asi do ceny nevejdeme :-(

Odkaz ke komentáři

A jo sorry, Forester od r. 2008 by se do 300 tis sehnat dal, ale v manuálu, ten požadavek na automat mi ušel, možná by stál za hřích Outlander http://www.tipcars.com/mitsubishi-outlander/mitsubishi-outlander-16141600.html

Odkaz ke komentáři

my mame CRVinu doma, dvoulitr benal 150PS, jako pro babu gut, ale prijde mi, ze ten motor je na to slabej, zrychleni nic moc, dalnice 130 ok, dal taky zadna slava, draha chtela kvedlacku, tak ma kvedlacku, ten automat je v tom ale prej vylozene linej. tohle je 2011, jinak jako spolehlivy, dobry auto, jezdi to kolem deviti na sto, ctyrkolka zadna slava, RAVka mi prijde do terenu vhodnejsi..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...