Jeronimo Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 (upraveno) V 31. 7. 2014 v 16:44, M@chino napsal: ... paradni kombinace ... remen se povedl ...Díky, příště vyzkouším mesh. Upraveno 31. července 2014 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Jsou teďka vážně nejhezčí, asi bych to tak nějakou dobu nechal a mesh zkusil někdy o hodně později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 V 31. 7. 2014 v 14:47, Jeronimo napsal: SEASTAR NAVIGATOR and NAVY BLUEkrasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) Mírně oživím vlákno.Toto jsou už druhé tissoty, které se ke mě dostaly. Tentokrát s šedým ciferníkem. Na originálním tahu, vše vypadá že je původní. Nejvíc si cením lunety, protože ta bývá hodně jetá, ale zde je velice zachovalá. A i ciferník je výborný.Strojek Tissot 2060,což je samozřejmě Valjoux 7734. Ref. číslo je 40522-1. Podle strýčka google se prý vyráběly v rozmezí 1969-78. Objevují se verze označené jen "seastar" tak i verze "seastar navigator" a obě mají shodné referenční číslo. Na základě jiných kousků dedukuji, že rané verze měly označení jen seastar (např.ty moje mají ser. číslo 13,89 mil. což je rok 1971) a pozdější už s přídavkem "navigator". Moje první byly navigatory a momentálně je ochraňuje člen Malda. Tady jsou jedny jen seastar (ser.č. 13898160, dýnko 40522-1, ve spodní řadě č. 15):http://www.ebay.ie/itm/VINTAGE-TISSOT-SEASTAR-Navigator-CHRONOMETER-VALJOUX-CAL-7734-VERY-NICE-/321644730042 A zde jedny z posledních vyrobených (rok 1977), které už jsou navigator (ser.č. 18484685, ref. dle záručáku 40522):http://forums.watchuseek.com/f62/tissot-seastar-navigator-1977-help-please-496309.html Kdy došlo ke změně označení samozřejmě nevím... Pokud někdo má jiné vysvětlení nebo ví více, sem s tím :) No a na konec pár mobilovek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. EDIT: nakonec ještě tabulka seriových čísel Tissotek (všeobecně). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Gratuluju k moc pěknýmu přírůstku...60. a 70. léta jsou prostě vrchol chronografů a tyhle Tissotky to jenom dokazujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Oživím toto vlákno...Seastar Navigator - podle tabulky výrobních čísel rok 1974 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 5. prosince 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 Nejsou to přímo ty moje? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 5. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2017 V 5. 12. 2017 v 7:40, RobertPlant napsal: Nejsou to přímo ty moje? Sent from my iPhone using TapatalkNe, tyto jsou tu nové. Ty putovní, pokud vím, opatruje člen El Nano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 No jo, bejvávalo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 V 14. 12. 2017 v 21:15, Jeronimo napsal: No jo, bejvávalo. Jsou super, asi těm svým budu muset pořídit také modrý řemen.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Na novém řemenu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Ten jim sekne .Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 21. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Jako zakladatel tohoto vlákna moc pěkných hodinek, které jsem já vůl už dávno prodal, bych to tu chtěl oživit zajímavostí (aspoň pro mě). Dneska jsem na instagramu objevil, že Baume & Mercier vyráběl skoro totožné hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Tak to je něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Tak jsem si je musel znovu pořídit jen v jiné barvičce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Tak to je ted budu na oplatku v pul druhy v noci tahat zas ja od tebe :-).Pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Kámo, myslím, že už je neprodám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Nekric hop.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Moc pěknej exemplář, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se