t.p Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Začátek vlákna byl moc fajn hodně jsem se pobavil, hlavně tím celníkem, přes kterého nikdo neprojde. Když to čtu dál tak už se mi z toho chce jenom Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Nebyl jsem na netu a vidím, že se to tu slušně rozjelo. Dost mě mrzí (a tady zároveň překvapují) názory typu: "když na to nemáš, tak si to nekupuj" a podobné.Potom prosím tady zavřete second handový prodej, nedívejte se na výhodné nákupy, nezakládejte vlákna typu "co je kde na prodej a za kolik". Výhodněji přeci nakupují jen socky Btw. cesta vlakem mě zaujala, snad bych i jel, zní to dobrodružně a má to i hezký cíl v podobě GS na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Nebyl jsem na netu a vidím, že se to tu slušně rozjelo. Dost mě mrzí (a tady zároveň překvapují) názory typu: "když na to nemáš, tak si to nekupuj" a podobné.Potom prosím tady zavřete second handový prodej, nedívejte se na výhodné nákupy, nezakládejte vlákna typu "co je kde na prodej a za kolik". Výhodněji přeci nakupují jen socky Btw. cesta vlakem mě zaujala, snad bych i jel, zní to dobrodružně a má to i hezký cíl v podobě GS na ruce.Já už jedno GS doma mám a to mi úplně stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grand Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Nebyl jsem na netu a vidím, že se to tu slušně rozjelo. Dost mě mrzí (a tady zároveň překvapují) názory typu: "když na to nemáš, tak si to nekupuj" a podobné.Potom prosím tady zavřete second handový prodej, nedívejte se na výhodné nákupy, nezakládejte vlákna typu "co je kde na prodej a za kolik". Výhodněji přeci nakupují jen socky Btw. cesta vlakem mě zaujala, snad bych i jel, zní to dobrodružně a má to i hezký cíl v podobě GS na ruce. Poviem to ešte raz. Kto si kupuje niečo luxusné, na čo nemá, je hlupák a skôr, či neskôr na to doplatí. Prekvapuje ma, že ťa to prekvapuje a nemrzí ma, že ťa to mrzí. Nemám problém s nákupom secondhandových hodiniek. Väčšie riziko poruchy však nutne musí byť vyvážené podstatne nižšou cenou. Tiež nebudem krvopotne šetriť na Credor Eichi, Credor Sonnerie alebo Credor Minute Repeater, ale radšej si kúpim viacero kvalitných secondhandových hodiniek a budem sa z nich tešiť, hoc' sa občas pokazia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Poviem to ešte raz. Kto si kupuje niečo luxusné, na čo nemá, je hlupák a skôr, či neskôr na to doplatí. Prekvapuje ma, že ťa to prekvapuje a nemrzí ma, že ťa to mrzí. Nemám problém s nákupom secondhandových hodiniek. Väčšie riziko poruchy však nutne musí byť vyvážené podstatne nižšou cenou. Tiež nebudem krvopotne šetriť na Credor Eichi, Credor Sonnerie alebo Credor Minute Repeater, ale radšej si kúpim viacero kvalitných secondhandových hodiniek a budem sa z nich tešiť, hoc' sa občas pokazia.aha,takze my se tu bavime o tom,kdo na co ma a nema? To snad ne. Mel jsem za to,ze se bavime o tom,kde a jak koupit neco vyhodneji. Moralizovani si prosim nech pro sebe;) dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Me teda zase mrzi, ze zakladatel vlakna jeste porad nenapsal zcela konkretni ciselny srovnani ceny totoznych hodinek v CZ a v J, bez toho je vsechno jenom vareni z vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Az se dostanu na delsi chvilku k pc,zkusim to nahrubo spocitat. Je mozne,ze to takove terno nebude,to nevylucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Takže vlastně o ničem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grand Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 aha,takze my se tu bavime o tom,kdo na co ma a nema? To snad ne. Mel jsem za to,ze se bavime o tom,kde a jak koupit neco vyhodneji. Moralizovani si prosim nech pro sebe;) dik. áno, zvíťazil si v internetovej konfrontácii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Hlavně se nehádejte ať to dopadne, pro hodinky jedu já to je jasný, na Ruském území jsem jako ryba ve vodě (už ve 4 třídě jsem dokázal zapálit samovar)To Japonsko dám taky, mám Manga průpravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Az se dostanu na delsi chvilku k pc,zkusim to nahrubo spocitat. Je mozne,ze to takove terno nebude,to nevylucuji. Při vší úctě, neměl jsi mít tuto úvahu dávno za sebou, než jsi založil toto vlákno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Sbga011 - doporucena Evropa 5900 Euro, JP, USA - 6300 USD.Seiya, Higuchi a par dalsich umi jit na cca 5600 USD. Waco slevu neda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2014 Ja poletim a zadne si pro sebe nekoupim. Japonsko je muj novy sen, takze tam jednou budu muset DPH apod., ono to nejak dopadne Stejne kdyz chces zaplatit DPH, tak te to postou vyjde levneji nez poslem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Při vší úctě, neměl jsi mít tuto úvahu dávno za sebou, než jsi založil toto vlákno?Já bych to počítal až na místě, když to nebude vycházet moc dobře, tak se vrátí bez hodinek, třeba jen s pohledem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elninoelnino Odesláno 26. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 (upraveno) Při vší úctě, neměl jsi mít tuto úvahu dávno za sebou, než jsi založil toto vlákno?Nemám ten pocit. Neměl jsem v plánu naservírovat neprůstřelný plán, ale jen s lidmi, kteří se hodinkám věnují, nahlas zauvažovat i) jestli by měl někdo zájem; ii) jestli by se to vyplatilo.Některé příspěvky považuji v tomto směru za velmi podnětné, a za ty děkuji. Některé jsou vtipné, některé spíše remcalského typu.... Upraveno 26. ledna 2014 uživatelem elninoelnino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Tak si pozorně přečti svůj první příspěvek na toto téma. O žádných úvahách se v něm nezmiňuješ. Ani o tom, jestli se to vyplatí či nikoli. Něco si myslet a napsat je opravdu rozdíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Jako největší výhodu nákupu v Japonsku bych neviděl cenu, ale ten pocit. Přece když si pro vysněné hodinky pojedu přes půl světa, tak k nim budu mít úplně jinej vztah a spoustu vzpomínek z cesty a je jedno jestli to jsou GS nebo Géčka. Což se o hodinek z místní pošty říct nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 keby ste isli, ja som skromny a stacili by mi len seiko suma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Kdo co jeste chcete? Ja vezmu vojensky stehovaci pytel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2014 Kdo co jeste chcete? Ja vezmu vojensky stehovaci pytel jednu pěknou japonečku bych prosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se