cityfly Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jakýmu modelu byste dali přednost. Hodinky jsem neviděl naživo ani jedny, tudíž nejsem schopnej posoudit kvalitu zpracování. Vzhledem na kladné ohlasy by neměl být problém. Díval jsem se ještě na certiny ds podium, ale ty mi přijdou už moc elegantní. Hledám spíše sportovní styl. Tissot má lepší tradici, u hodinek se mi líbí rádoby řidičský vzhled. Steinhart má zase nadčasovější vzhled od rolexu. Steinhart: http://www.chronoshop.cz/steinhart-potapecske/steinhart-ocean-1-black Tissot: http://maxtime.pl/tissot-prs-516-automatic-t044-430-21-051-00.html Předem díky. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pavel K. Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Z tvého výběru bych volil raději Tissoty. Steiny jsou dobrý, ale asi by mě začala časem vadit ta téměř 100% podobnost s Rolexem. PRS 516 mají alespoň svůj design.
Pavel K. Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Tissot to posral s vodědolností.Nechápu. Tobě nestačí vodotěsnost 10 atm?
Sborez Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Jednoznačně Steinhart..... A 100x probíraná 100% přesnost s Rolex by mě fakt neodradila..
cityfly Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Voděodolnost neřeším. Hodinky neberu ani do vody, ani na sport. Nevíte jestli vyráběl tissot v minulosti podobný design, ze kterých tento vychází? Sent from my iPhone using Tapatalk
Pavel K. Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Jinak mě se líbí docela tento model
PNS Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Jinak mě se líbí docela tento model ... jj, tyhle modrý Tissot Visodate PR 516 jsou jedním z adeptů na moje příští hodinky
walter10 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Souhlas, výše zmíněné modré Heritage PR 516 jsou hodně povedené hodinky. Ovšem cena v ČR začíná na nějakých 15 tis. Kč.
SCIFI Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Jednoznačně Tissot. Ten kyklop u steinu co nezvetsuje je k smíchu.
cityfly Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Vypadají pěkně, ale budou zřejmě dost nepohodlný. Dal bych přednost klasickýmu tahu. Setkali jste se s repliky automatů tissot, nebo se není čeho bát v případě ebay? Sent from my iPhone using Tapatalk
SCIFI Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Jedny fejky se tady už prodali takže úplně klidnej bych na ebay nebyl.Přečti si to vlákno.
SCIFI Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60133-tissot-visodate-prav%C3%A9-nebo-ne/
cityfly Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Ok, takže nejlevnější možnost je Polsko v okazu nahoře nebo pak Švýcarsko? Vzhledem ke kurzu to ale dneska už asi nebude žádná sláva. Sent from my iPhone using Tapatalk
walter10 Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 [...] Ten kyklop u steinu co nezvetsuje je k smíchu. Pozn.: Pokud se nepletu, ten problém se týkal pouze prvních sérií (na to upozorňoval už před více jak čtyřmi lety kubson; pokud se mimo jiné podíváš např. na dostupné fotky od kibiho, je docela zřejmé, že lupa je opravdu dostatečně funkční - viz např. http://photowatches.eu/displayimage.php?album=478&pos=1, http://photowatches.eu/displayimage.php?album=19&pos=6).
moco Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Sel bych do Tissotek,WRka bych se nebal,nevim co furt vsichni maji s tim ze 100m WR je malo,coz je na plavani a potapeni do 9m. Pokud nejsi potapec tak na snorchlovani v chorvatsku a skákání šipek v Podolí ti to bohate staci.http://www.hodinky.cz/hodinarsky-slovnik/vodotesnost/Na tech stajnech mi vadi ze si hrajou na rolex,resp.budou pusobit jako fake rolex :-)Tissot nikoho nenapodobuje..je to proste tissot,ma kvalitni zpracovani a tradici,akorat je to profláknuta znacka,kterou tady moc lidi nemusí. Ja mam doma ty prc 516 heritage a jsou super a na tento model slysim chvalu i od lidi co tissot nemusi.Takzr za me Tissot
Daemonultimate Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Jasně že zvětšuje,když už je člověk nemá nebo neměl nikdy v ruce,nebo soudí-li podle prapůvodních pokusů,neuškodí mrknout na nějaký to video aktuálnějších kousků,který to jasně ukazuje.Jestli chceš hodinky se slušnym zpracováním,materiálem,WR,líbí se Ti Rolex design,je to jedna z nejlepších voleb.Ale pořád budeš vypadat mezi hodinkově postiženýma jako ten,co chce rolády a nemá na ně.Tissoty se mi vůbec nelíběj,ale Tobě ano,proto je máš ve v kandidátce,to je důležitý, mají svou vlastní tvář a jako značka jsou přeci jen známější.Zkus se podívat třeba ještě na nějaký Hamiltony,v těhle cenách +- se už dá taky něco sehnat.Ještě dodám,ten propíraný design u rolád funguje právě hlavně u nich,protože to je Rolex,značka,kvalita,materiály,zpracování,cena prostě Rolex.U jiných značek se toho tak moc nedočkáš a stávají se z nich postupem času jen okopčený hodinky v lepší či horší kvalitě bez vnitřního uspokojení.
Kytkosaurus Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Myslim, ze pokud jsi dospel k vyberu mezi dvema tak odlisnejma modelama, najdes furu dalsich, ktery budou pripadat v uvahu. Mrkni na Hamiltony, kdyz chces levne a libi se ti i potapky, tak i na Seiko nebo Orient, a dukladne projdi a sleduj mistni prodejni sekci (vcetne uzavrenejch, at vis, co a jak se tu toci)...A zkus je fakt nekde zkouknout nazivo, je to hodne jiny a vylezou veci, ktery na fotce neuvidis. A kdyz uz to nepude, vygoogli a najdi si realny fotky na neci ruce. Reknou taky trochu vic, nez tyhle produktovky. Kdybych ja musel vybirat mezi tema dvema, bral bych Tissoty. ta podoba s drazsi predlohou by mi u techto Steinu vadila (a navic me nejak neberou potapky obecne).
moco Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Jasně že zvětšuje,když už je člověk nemá nebo neměl nikdy v ruce,nebo soudí-li podle prapůvodních pokusů,neuškodí mrknout na nějaký to video aktuálnějších kousků,který to jasně ukazuje.Jestli chceš hodinky se slušnym zpracováním,materiálem,WR,líbí se Ti Rolex design,je to jedna z nejlepších voleb.Ale pořád budeš vypadat mezi hodinkově postiženýma jako ten,co chce rolády a nemá na ně.Tissoty se mi vůbec nelíběj,ale Tobě ano,proto je máš ve v kandidátce,to je důležitý, mají svou vlastní tvář a jako značka jsou přeci jen známější.Zkus se podívat třeba ještě na nějaký Hamiltony,v těhle cenách +- se už dá taky něco sehnat.Ještě dodám,ten propíraný design u rolád funguje právě hlavně u nich,protože to je Rolex,značka,kvalita,materiály,zpracování,cena prostě Rolex.U jiných značek se toho tak moc nedočkáš a stávají se z nich postupem času jen okopčený hodinky v lepší či horší kvalitě bez vnitřního uspokojení.+1
cityfly Odesláno 26. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Moco: nahrál by jsi prosím fotku heritage na ruce? Máš kovový tah, případně je pohodlný? U heritage bych se možná spíše přikláněl kůži a pak časem dokoupit nějaký podobný tah viz. původní reklama tissot: Hamilton mi bohužel nic neřiká, snad jen že je nosil dr. House Potápky jsem měl orient mako, super hodinky, ale chtěl bych nějaký bez čisel, se safírem a dávat tolik za ray se mi nechce. To už radši rovnou něco s etou. Původně sem chtěl skx007, mají hezký tah, ale zase ten ciferník je možná už moc vintage. A celkově k moři jedu maximálně jednou za rok, tak si řikám jestli se nepřiklonit spíš k tissot, než nosit potápky. Sent from my iPhone using Tapatalk
moco Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Pohodlny je,ale nezvykle odstava a pouzdro nema zkosene nozicky,takze je vhodnejsi pro sirsi zapesti...to moje by mohlo byt sirsi aby vypadaly lepe (prumer mam 17,8cm). Ale na druhou stranu takovy tah nikdo nema a zaujme. Ale urcite se priklanim k nazoru ze puvodni verze mela tah lepsi a ze kuze lepe obejme zapesti.Jestli uvazujes ze je zahrnes do sveho vyberu tak je kup,jsou prďácký,mam je rok a jeste se mi neokoukaly a nosim je kazdy den. A jestli ti tah nesedne nechas usit racing remen a origo preklapeci spona stoji myslim cca 1300. Protoze tyhle barvu ciferniku nabizi pouze k tahu. A jine barvy jsou o nicem. Ta modra ma na kazdem svetle jiny odstín a podtrhuje to ten vintazni vzhled. Pro me nejhezci a nejuniverzalnejsi tissot co se da dnes sehnat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.