financ Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2014 (upraveno) Cigiho nacionále mám z minulých limitek, akorát nevím co bude chtít. Mu nechám vystavit zálohovku na maximální výbavu.Chybí mi kontaktní údaje Decebala a posílám seznam do Eltonu.Zkraje příštího týdne sem dám další instrukce. Udělám rekapitulaci, nastřelím vzor mailu do Eltonu a odstartujem Strojky a kačky do pohotovostní polohy Upraveno 20. února 2014 uživatelem financ
Honza.manta Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Edit: změna názoru - červený cifr chci.
cigi Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 (upraveno) Ten Cigi to snad dělá naschvál, zřejmě chce být středem pozornosti...což se mu daří . číslo 11, plné dýnko, červený cifr, 68.3 Valis ( odesláno), žádné modření ani zlacení. Ještě něco chybí ?? Omlouvám se všem, bylo to ( pochopitelně ) naschvál, ale již jsem ( nerad a pod nátlakem ) zpoždění dohnal ( snad ) .Jo , už vím, málem bych to propás, musím začít šťourat do nápisů na dýnku, to je vždycky nejryzejší prča :D Upraveno 21. února 2014 uživatelem cigi
decebal Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Pánové, s politováním musím oznámit, že bych chtěl odstoupit z této akce. Celou dobu bojuju s tou absencí safíru, myslel jsem si, že to zkousnu, ale ukázalo se, že přes to nejede vlak. Pokud je tady nějaký zájemce (nebo pokud byste o někom věděli) o mé číslo 6, je mu k dispozici. Samozřejmě, pokud by to mělo nějak komplikovat vznik této limitky, půjdu do toho a pak to nějak vyřeším. Omlouvám se za komplikace ale už nechci další hodinky, které bych nenosil.
financ Odesláno 24. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Máš aspoň strojek, který bys případnému náhradníkovi poskytl?Čekalo se jen na tebe, info a data od všech ostatních zájemců jsou připravený na odeslání do Eltonu
decebal Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Takže dohodnuto, Sinoba si bere číslo 6. Strojek dodám já. Více v sz.
financ Odesláno 25. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2014 A jedeme dál. Sinoba mi ještě pošle svoje údaje a posílám seznam do Eltonu. Během tohoto týdne sem dám postup na kontaktování Eltonu a začneme odesílat strojky a platit zálohovky. Strojky by se mělo podařit odeslat do 15.3. Co mám info od hodinářů, tak zatím stíháme. 1. financ - prosklené dýnko, strojek u Valise2. Bert3. Sedlin - prosklené dýnko, strojek u Valise4. Bob123 - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux5. warann - plné dýnko, strojek, 68.3 třetišroubek mám k vyzvednutí po servisu 29.1.20146. Sinoba - prosklené dýnko, strojek dodá decebal7. kerob strojek u Valjouxe8. Borodov - prosklene dynko, strojek u Valjouxe9. Georgeisin - prosklené dýnko, strojek 68.3 bez zlacení, pouze modřené šroubky, strojek už má Valis u sebe10. pictureboy - prosklené dýnko, strojek bez úprav, řemen se signovanou překlápěčkou11. cigi12. kalba - prosklené dýnko, 68.3 Honza.Manta, modřené šroubky a zlacení, strojek na ceste k Valjouxovi13. Honza.manta proskléné dýnko, strojek u Valjouxe14. japa - plné dýnko, strojček bez úprav15. Kadakii - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux16. lamiczka - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux17. Stýf - prosklené dýnko, strojek u Valise18. Jovani - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux19. habadej - prosklené dýnko, strojek u Valise20. marecenator - prosklené dýnko, strojek u Valise21. Chosef76 - prosklené dýnko, strojek u Honzy.manty - Valjoux22. Slevin - plne dynko, bez uprav23. tomas23 -prosklene dynko, zlaceny strojek, na ceste k Valisovi24. Mirek24 - prosklené dýnko, strojek u Valjouxe + sestupná luneta s limubodem a řemen se signovanou překlápěčkou25. Ivo_S - plné dýnko, strojek je odservisován a připraven v Eltonu26. JZED- prosklené dýnko, strojek připraven27. Mila_T strojek po servise připraven, prosklené dýnko28. hirsch - prosklené dýnko, strojek u Honzy.Manty - Valjoux29. Doktor584, prosklené dýnko, strojek dodám30. gas - prosklene dynko, strojek u Valise31. Chronař - plné dýnko+sestupná luneta s lumibodem+trnová signovaná spona, strojek připraven k odeslání32. Flipik - strojek 68.3 po servise mám, plné dýnko33. sibirnaya (poslední číslo) - prosklený dýnko, strojek u Valise
Bert Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Jenom pro připomenutí, Bert bez strojku.
financ Odesláno 25. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Jeste to neni hotovy, skoro. Jsem neco zkusil :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Jeste to neni hotovy, skoro. Jsem neco zkusil :-)Dravčí generálka?
Georgeisin Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Červený nápis na natahovacím soukolí...to by šlo nebýt toho samo domo provedení .
financ Odesláno 25. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2014 To dělal Valis :-) Bohužel jinak to nejde, hloubka nápisu není stejná a někde to holt nedrží. Myšlenka pěkná, provedení slabší, chybka na vstupu.Na dravcích to bude vypadat jinak, tam si to budeme razit sami.
Borodov Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Jeste to neni hotovy, skoro. Jsem neco zkusil :-) To dělal Valis :-) Bohužel jinak to nejde, hloubka nápisu není stejná a někde to holt nedrží. Myšlenka pěkná, provedení slabší, chybka na vstupu.Na dravcích to bude vypadat jinak, tam si to budeme razit sami. :thumbsup_anim:
financ Odesláno 25. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2014 A máme tu objednací instrukce.Kdo má strojek, posílá ho do Eltonu, nebo ho může odevzdat na prodejně v Pánské pasáži v Praze. Strojek na obalu označte svým civilním jménem. Poštou:ELTON hodinářská, a.s.Ing. Jiřina KrskováNáchodská 2105549 01 Nové Město nad MetujíČeská republika Osobně:PRIM Manufacture 1949 (Pánská pasáž)Na Příkopě 23, 110 00 Praha - Staré MěstoPo-Pá 10.00 - 20.00 hod, So-Ne 10.00 - 18.00 hod Na níže uvedených odkazech si stáhněte excelovský soubor, ve kterém smažete položky které nechcete (zelené pole, mažete celý řádek). Nelekněte se, součet dole je za všechny položky, cena hodinek je červeně.Tento soubor pak pošlete spolu se svým číslem limitky a doručovací adresou (hodinky lze i převzít osobně v Pánské pasáži) na mailovou adresu:jirina.krskova@prim.cz Prim Sport NoDate - plné dýnkohttp://ulozto.cz/xksXHwMY/prim-sport-i-kal-68-l-e-33ks-ciselnik-bez-datumoveho-okenka-plne-vicko-xls Prim Sport NoDate - průhledné dýnkohttp://ulozto.cz/x1rcQ7PD/prim-sport-i-kal-68-l-e-33ks-ciselnik-bez-datumoveho-okenka-pruhledne-vicko-xls heslo: nodate
Georgeisin Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Tak jsem objednávku paní Krskové odeslal, očekávám zálohovku. Díky, Davide.
Chosef76 Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 (upraveno) Asi jsem unavenej, tak se musím blbě ptát. Pokud volím variantu dýnka s průhledem + vzestupná luneta s trojúhelníkem měl bych zachovat zelené pole na řádku 34 a smazat řádky 31,32,35,36 ? Upraveno 26. února 2014 uživatelem Chosef76
doktor584 Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Nechci moc radit (i když věk bych na to měl), ale ja myslím že lunetu už máš započítanou v ceně u pozdra, v tom spodním ceníku snad jen ten červený ciferník navíc jako bonus.Ale taky si nechám poradit když se někdo najde..
financ Odesláno 26. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Malá rekapitulace a upřesnení - hodinky v základu jsou na řádcích 16-28 (mezisoučet cena za hodinky). Tyto řádky obsahují vše, pouzdro, vložku lunety.....Jen tam zůstala napsaná plastová vložka lunety, tu nedostaneme, cena pouzdra je o ni snížená. Jednou jsem to smazal a jak si to s Eltonem přeposíláme tam a zpátky, se to tam nedopatřením objevilo znovu. Položky na řádcích 29-36 (bonus cifr a ostatní věci) jsou volitelné a NAVÍC. Pokud někdo má zájem si poskládat další hodinky, nechá si tam tyto řádky. Kdo věci navíc nechce, tak ty řádky smaže. Lze objednat i:- plastová vložka lunety černá, bílé indexy, nebo bílá, černé indexy- běžné renovační pouzdro, plné dýnko, nápisy laserem- běžné renovační pouzdro, prosklené dýnko To v tabulce není, pokud máte zájem, individuálně objednávejte u paní Krskové
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se