Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Cigiho nacionále mám z minulých limitek, akorát nevím co bude chtít. Mu nechám vystavit zálohovku na maximální výbavu.

Chybí mi kontaktní údaje Decebala a posílám seznam do Eltonu.

Zkraje příštího týdne sem dám další instrukce. Udělám rekapitulaci, nastřelím vzor mailu do Eltonu a odstartujem

Strojky a kačky do pohotovostní polohy

Upraveno uživatelem financ
  • Odpovědi 148
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ten Cigi to snad dělá naschvál, zřejmě chce být středem pozornosti...což se mu daří :).

číslo 11, plné dýnko, červený cifr, 68.3 Valis ( odesláno), žádné modření ani zlacení. Ještě něco chybí ??  

Omlouvám se všem, bylo to ( pochopitelně ) naschvál, ale již jsem ( nerad a pod nátlakem ) zpoždění dohnal ( snad ) .

Jo , už vím, málem bych to propás, musím začít šťourat do nápisů na dýnku, to je vždycky nejryzejší prča :D :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Pánové, s politováním musím oznámit, že bych chtěl odstoupit z této akce. Celou dobu bojuju s tou absencí safíru, myslel jsem si, že to zkousnu, ale ukázalo se, že přes to nejede vlak. Pokud je tady nějaký zájemce (nebo pokud byste o někom věděli) o mé číslo 6, je mu k dispozici. Samozřejmě, pokud by to mělo nějak komplikovat vznik této limitky, půjdu do toho a pak to nějak vyřeším. Omlouvám se za komplikace ale už nechci další hodinky, které bych nenosil.

Odesláno

Máš aspoň strojek, který bys případnému náhradníkovi poskytl?

Čekalo se jen na tebe, info a data od všech ostatních zájemců jsou připravený na odeslání do Eltonu

Odesláno

A jedeme dál. Sinoba mi ještě pošle svoje údaje a posílám seznam do Eltonu. Během tohoto týdne sem dám postup na kontaktování Eltonu a začneme odesílat strojky a platit zálohovky. 

Strojky by se mělo podařit odeslat do 15.3. Co mám info od hodinářů, tak zatím stíháme.

1. financ - prosklené dýnko, strojek u Valise
2. Bert
3. Sedlin - prosklené dýnko, strojek u Valise
4. Bob123 - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux
5. warann - plné dýnko, strojek, 68.3 třetišroubek mám k vyzvednutí po servisu 29.1.2014
6. Sinoba - prosklené dýnko, strojek dodá decebal
7. kerob strojek u Valjouxe
8. Borodov - prosklene dynko, strojek u Valjouxe
9. Georgeisin - prosklené dýnko, strojek 68.3 bez zlacení, pouze modřené šroubky, strojek už má Valis u sebe
10. pictureboy - prosklené dýnko, strojek bez úprav, řemen se signovanou překlápěčkou
11. cigi
12. kalba - prosklené dýnko, 68.3 Honza.Manta, modřené šroubky a zlacení, strojek na ceste k Valjouxovi
13. Honza.manta proskléné dýnko, strojek u Valjouxe
14. japa - plné dýnko, strojček bez úprav
15. Kadakii - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux
16. lamiczka - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux
17. Stýf - prosklené dýnko, strojek u Valise
18. Jovani - prosklené dýnko, strojek Honza.Manta - Valjoux
19. habadej - prosklené dýnko, strojek u Valise
20. marecenator - prosklené dýnko, strojek u Valise
21. Chosef76 - prosklené dýnko, strojek u Honzy.manty - Valjoux
22. Slevin - plne dynko, bez uprav
23. tomas23 -prosklene dynko, zlaceny strojek, na ceste k Valisovi
24. Mirek24 - prosklené dýnko, strojek u Valjouxe + sestupná luneta s limubodem a řemen se signovanou překlápěčkou
25. Ivo_S - plné dýnko, strojek je odservisován a připraven v Eltonu
26. JZED- prosklené dýnko, strojek připraven
27. Mila_T strojek po servise připraven, prosklené dýnko
28. hirsch - prosklené dýnko, strojek u Honzy.Manty - Valjoux
29. Doktor584, prosklené dýnko, strojek dodám
30. gas - prosklene dynko, strojek u Valise
31. Chronař - plné dýnko+sestupná luneta s lumibodem+trnová signovaná spona, strojek připraven k odeslání
32. Flipik - strojek 68.3 po servise mám, plné dýnko
33. sibirnaya (poslední číslo) - prosklený dýnko, strojek u Valise

Odesláno

To dělal Valis :-) Bohužel jinak to nejde, hloubka nápisu není stejná a někde to holt nedrží. Myšlenka pěkná, provedení slabší, chybka na vstupu.

Na dravcích to bude vypadat jinak, tam si to budeme razit sami.

Odesláno

Jeste to neni hotovy, skoro. Jsem neco zkusil :-)

To dělal Valis :-) Bohužel jinak to nejde, hloubka nápisu není stejná a někde to holt nedrží. Myšlenka pěkná, provedení slabší, chybka na vstupu.

Na dravcích to bude vypadat jinak, tam si to budeme razit sami.

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno

A máme tu objednací instrukce.

Kdo má strojek, posílá ho do Eltonu, nebo ho může odevzdat na prodejně v Pánské pasáži v Praze. Strojek na obalu označte svým civilním jménem.

Poštou:

ELTON hodinářská, a.s.

Ing. Jiřina Krsková
Náchodská 2105
549 01 Nové Město nad Metují
Česká republika

Osobně:

PRIM Manufacture 1949 (Pánská pasáž)
Na Příkopě 23, 110 00 Praha - Staré Město
Po-Pá 10.00 - 20.00 hod, So-Ne 10.00 - 18.00 hod

Na níže uvedených odkazech si stáhněte excelovský soubor, ve kterém smažete položky které nechcete (zelené pole, mažete celý řádek). Nelekněte se, součet dole je za všechny položky, cena hodinek je červeně.

Tento soubor pak pošlete spolu se svým číslem limitky a doručovací adresou (hodinky lze i převzít osobně v Pánské pasáži) na mailovou adresu:

jirina.krskova@prim.cz

Prim Sport NoDate - plné dýnko

http://ulozto.cz/xksXHwMY/prim-sport-i-kal-68-l-e-33ks-ciselnik-bez-datumoveho-okenka-plne-vicko-xls

Prim Sport NoDate - průhledné dýnko

http://ulozto.cz/x1rcQ7PD/prim-sport-i-kal-68-l-e-33ks-ciselnik-bez-datumoveho-okenka-pruhledne-vicko-xls

heslo: nodate

Odesláno (upraveno)

Asi jsem unavenej, tak se musím blbě ptát. Pokud volím variantu dýnka s průhledem + vzestupná luneta s trojúhelníkem měl bych zachovat zelené pole na řádku 34 a smazat řádky 31,32,35,36 ? 

Upraveno uživatelem Chosef76
Odesláno

Nechci moc radit (i když věk bych na to měl), ale ja myslím že lunetu už máš započítanou v ceně u pozdra, v tom spodním ceníku snad jen ten červený ciferník navíc jako bonus.

Ale taky si nechám poradit když se někdo najde..

Odesláno

Malá rekapitulace a upřesnení - hodinky v základu jsou na řádcích 16-28 (mezisoučet cena za hodinky). Tyto řádky obsahují vše, pouzdro, vložku lunety.....

Jen tam zůstala napsaná plastová vložka lunety, tu nedostaneme, cena pouzdra je o ni snížená. Jednou jsem to smazal a jak si to s Eltonem přeposíláme tam a zpátky, se to tam nedopatřením objevilo znovu.

Položky na řádcích 29-36 (bonus cifr a ostatní věci) jsou volitelné a NAVÍC. Pokud někdo má zájem si poskládat další hodinky, nechá si tam tyto řádky. Kdo věci navíc nechce, tak ty řádky smaže.

Lze objednat i:

- plastová vložka lunety černá, bílé indexy, nebo bílá, černé indexy

- běžné renovační pouzdro, plné dýnko, nápisy laserem

- běžné renovační pouzdro, prosklené dýnko

To v tabulce není, pokud máte zájem, individuálně objednávejte u paní Krskové

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...