jinjo Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Odesláno 29. března 2007 Mě to dělalo taky a byl problém v montáži. Nemáš špatně takovou tu trojhranou "nástrčku", zarážku co drží kyvadlo? Má takovej nálitek a záleží na pozici. Viz. návod. Pepa
Dynno Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Odesláno 29. března 2007 Áno, ja som tiež taký problém a presne s týmto kúskom plastu sa trebo pohrať a, a, a, už to šľape.
ego alter Odesláno 29. března 2007 Nahlásit Odesláno 29. března 2007 me slapou pekne,jen mam dojem, ze mi nevydrzi v chodu ani tech 8 hodin....ale je to vazne pekny skeleton!
IWO Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 Nepoznate niekto podobne skladacky? Napriklad iny typ hodin, alebo nejaky iny mechanizmus. Nemusia to byt ani hodiny...
VS Odesláno 29. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2007 (upraveno) IWO napsal: Nepoznate niekto podobne skladacky? Napriklad iny typ hodin, alebo nejaky iny mechanizmus. Nemusia to byt ani hodiny... MERKUR!!! Už je načase, aby z něj někdo postavil hodiny. Já jsem ještě žádné neviděl Upraveno 29. srpna 2007 uživatelem VS
Patrik Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Dneska jsem se náhodou vyskytl v Plusu v Bílé labuti (na Florenci) a měli tam nějaké takové skládací hodiny jen za 199 Kč, tak jestli to někoho zajímá, ať se mrkne do nejbližšího PLUSu (než je schlamstne REWE a nadělá z nich Billy a Penny Markety ), třeba tam taky budou nějaké mít.
čamajda Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 kubson napsal: ještě někdo hodiny nedostal? kdyby ještě někdo chtěl tak ať se mi ozve ... koukam, ze uz je to hoooodne stare vlakno, ale nebudou se prosim zase nejake objednavat? mel bych tak o 3 zajem :-)
Baker Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 čamajda napsal: ... koukam, ze uz je to hoooodne stare vlakno, ale nebudou se prosim zase nejake objednavat? mel bych tak o 3 zajem :-) Co treba tady ... Kubson ten ma vsechno
čamajda Odesláno 16. září 2008 Nahlásit Odesláno 16. září 2008 Baker napsal: Co treba tady ... Kubson ten ma vsechno tak tam me to veru hledat nenapadlo , diky
PepaSFI Odesláno 17. září 2008 Nahlásit Odesláno 17. září 2008 VS napsal: MERKUR!!! Už je načase, aby z něj někdo postavil hodiny. Já jsem ještě žádné neviděl tak to doporučuju prohlídnout si tenhle web www.muzeumhodin.info
Olda Odesláno 18. září 2008 Nahlásit Odesláno 18. září 2008 (upraveno) PepaSFI napsal: tak to doporučuju prohlídnout si tenhle web www.muzeumhodin.info Dík za odkaz. Bohužel z Merkuru hodiny postavit nelze, žádná kombinace ozubených kol nedá převod 1:60. Takže jen napodobeninu Meistersinger. Firma Märklin (stavebnice stejného typu jako Merkur, Meccano nebo Erector) používala kdysi hodinový stroj místo elektromotorku pro pohon modelů. Upraveno 18. září 2008 uživatelem Olda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se