Moty Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 (upraveno) O inline bruslích jsme tu našel asi 3 témata, ale o klasických žádné, bruslíte? Na stadionu, na rybníku, pískovně? Děti mi už dorostly do věku společného bruslení, ale já na tom nestál pořádně od střední, když jsme na brusláku hráli holčičí honičku, no nic:-) Takže potřebuju brusle, je dobrý na něco koukat při pořízení nových nebo prostě mám jít do sportu a koupit jaký se mi budou líbit? třeba takový? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. ledna 2014 uživatelem Moty123
Bert Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Jakákoliv střední řada zapíkacích Bauerů je v poho.
Moty Odesláno 30. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 zapíkacích? jakože se mi upravěj v teple dle nohy?
odjinud Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 To by teda docela bodlo... mě vždycky v bruslích po chvíli nesnesitelně bolí chodidla. Mám platfus, ale myslím, že to není jen můj problém.Když jsem chtěl před lety kopupit nějaké lepší brusle, řekli mi, že jsou mnohem míň pohodlné, než ty levné, jelikož musí být tvrdé, aby vydržely ránu pukem a ochránily nohu. Jakákoliv střední řada zapíkacích Bauerů je v poho.
Tomas_2002 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Taky by mě tohle téma zajímalo. Jaká řada těch Bauerů je teda slušná ? :-)
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Chce to hlavně vyzkoušet. Obout, utáhnout a chvíli v nich stát a nesmí tě bolet nárt - ani shora a ani z boku. Nebo naopak - přesně na nohu a pak tě tak po pěti minutách ten nárt začne bolet a tak po dalších patnácti přestane - tak to mám já. Sice se chvíli trápím, ale ta pohoda v kontrole brusle mi za to stojí.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Vapor x 70 pokud občas hraješJestli chces 3x na rybník stačí ti bohatě x50 nebo x30 Nebo jdi jinou cestou a kup třeba graf g70- to jsou poctive brusle !!!Já začínal v ccm, ale graf to je takovej mercedes hraje v nich mnoho dobrých hráčů třeba plzenskej bard Martin straka...
Honza.manta Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Jojo Grafky mám a jsou fakt super, ale taky jsou trochu dražší. Já to bral tak, že už si kupuju poslední brusle a tak že se nevyplatí šetřit.
Tomas_2002 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Vapor x 70 pokud občas hraješJestli chces 3x na rybník stačí ti bohatě x50 nebo x30Nebo jdi jinou cestou a kup třeba graf g70- to jsou poctive brusle !!!Já začínal v ccm, ale graf to je takovej mercedes hraje v nich mnoho dobrých hráčů třeba plzenskej bard Martin straka... Těch 7 tyčí na ty Grafy mi přijde na to moje posouvání se po ledu zbytečný. Tu trojku za tx X50 bych obětoval :-) Jsou to tedy tyhle ? http://www.nalede.cz/brusle-bauer-vapor-x-50
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 (upraveno) To jsou oni, ale kup je v obchodě, musí se nahřát a to je lepší s někým kdo ví Jinak to tvoje 7 je až až chápu, ale je to jako se vším... :-) za brusle jsem dal 11 a doma všem tvrdil, ze jsou za 1500 z tesca Upraveno 31. ledna 2014 uživatelem vwtyp11
Tomas_2002 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 No jo, jenže já na tom nestál 13 let a netuším, zda se na tom vůbec udržím Když začnu chodit bruslit nějak pravidelněji, tak tyhle můžu dát do frcu a pořídit něco lepšího. Ale chci nejdřív vůbec "zjistit stav" Btw., kde se dá sehnat taková prodejna, kde to nahřívají ? My tu máme jeden celkem velký sport, ale že bych tam viděl nějakou "troubu" na brusle, to jsem neviděl...:-)
Gustaf Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 nejlepší jsou obchody specielně s hokejovým zbozim. v každým městě kde je zimak, tak by měla bejt. V Plzni to delaj v K-sportu. Pak.byla prodejna i primo na starají, tam je vypalovali mě
Gustaf Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 brusle nahrejou, strcis do nich nohu...tak po 5 min je teprve zavazes a utahnes a 10 min v nich budeš trdlovat po obchode...a je to
Tomas_2002 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 nejlepší jsou obchody specielně s hokejovým zbozim. v každým městě kde je zimak, tak by měla bejt. No...to by asi měla. Ale neni
Gustaf Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 No...to by asi měla. Ale neni mno, myslel jsem mesta, kde se hraje nějaká vyssi soutěž
odjinud Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Graf G70 za 14kkč, to už je darda...Ale je fakt, že mi noha už delší dobu neroste, hokej nehraju, takže se nevyžvejkaj, takže jsou to takový finální brusle (leda že by v budoucnu udělali nějaké, co jezdí sami). No, asi si zajdu do nějakého shopu nechat dát brouka do hlavy....
odjinud Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Od toho jsou chrániče a na opírání se hokejka .-) No jo, jenže já na tom nestál 13 let a netuším, zda se na tom vůbec udržím Když začnu chodit bruslit nějak pravidelněji, tak tyhle můžu dát do frcu a pořídit něco lepšího. Ale chci nejdřív vůbec "zjistit stav"
Zdeneli Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 (upraveno) To zapíkání není až tak důležitý, je to jenom výhoda. Když ti brusle sedí na noze, tak bych to nepekl - noha si to časem sama vytvaruje.Je velkej rozdíl mezi základem a střední třídou, ale mezi středem a top už takovej není. Pokud si na tom dlouho nestál tak asi nezačneš pravidelně hrát, páč tě nikdo asi do party neveme. Tak bych nepřemýšlel o nějaké výměně za lepší a vzal bych střed. Nevím, jak jsou na tom nižší řady dnes, ale za mě se zkoušela brusle tak, že si vzal špičku a patu a kroutil proti sobě. ale dnes už asi i ty nejlevnější se nebudou kroutit. Určitě hokej schop, než nějakej intersport, atd. Vono se taky neprodávají jen podle délky nohy, ale i do šířky a v nějakým megaobchodě nebude kdovíjakej výběr. Upraveno 31. ledna 2014 uživatelem Zdeneli
Zdeneli Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Napadá mě proč taky Vás ty nohy bolej, že máte měkkou bruslu a moc to dotahujete na tkaničkách a pak ty nohy máte uškrcený. Dobrá brusle je natolik pevná, že se v ní dá bruslit i s povolenýma tkaničkama, prostě kopnete nohu do bruslí a jen zlehka stáhnete.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se