Lu2cz Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 njn, tak to zbývá počkat do příští zimy, až zamrznou rybníky, protože letos to už určitě nebude...a pokud nechodíš pravidelněji, tak fakt nemá cenu výzbroj kupovat kvůli zahrání si 2x do roka... tož nic...
odjinud Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Jak jsou tam mantinely, tak je základní výzbroj nutná... ono se nějak tam lidi měněj v šelmy nebo co... :-) případně tam naleze jeden - dva, co hráli kdysi hokej a pálí pukem klidně okolo hlavy atd. na což rozhodně nejsou rybníkáři stavění. Já jsem taky hrál "sranda hokej" s lidma z práce, výstoj: helma na inline, chrániče kolen inline a fotbalový stulpny... a první zápas jsem málem přišel o prsty.Tak jsem kupoval rukavice... Za 2 měsíce jsem dostal pukem do zubů. Ty naštěstí vydržely, ale nějaký šití tam bylo.Tak jsem kupoval helmu s mřížkou. Ke konci sezóny jsem při přešlapování u manťáku upadl a narazil na něj kolenem. Jelikož se mi svezl ten starý chránič z inlajnů, tak jsem si zlomil napětkrát v koleni čéšku. 2 operace a více méně rok krypl... Takže chrániče na stadion je fakt "must-have".
Lu2cz Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 odjinud : ty voe šelmy jsou to, je to hrozný...máme tam taky takovýho, co si nedostatek rychlosti a umu s hokejkou vynahrazuje tak, že to seká jak to jde...občas mám co dělat, abych ho nenabral, ale radši to řeším tak, že muu vždycky ujedu naprostej souhlas... nestojí to za to, se zmrzačit... Já mám normální výstroj, ale před cca měsícem jsem skočil rybičku, pravý loket s chráničem o led, a ještě teďka ten loket nemůžu v práci položit na stůl (modrák zmizel, ale při položení to tam divně na kosti píchne (kloub je OK), cosik se tam převaluje, takže možná lehce kousek naštíplej/odštíplej, nevím, ale nic, co by nepřirostlo taky jsem dostal minule příklepem z cca 1 metru, když jsem chránil brankáře pukem do holeně, zrovna vedle plastu jen do toho pevnýho molitanu...hmmm taky nic moc prostě jak říkaš, MUST HAVE!
zacik Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 nie je nic horsie ako nespravne vybrana velkost korcule, nezavisi ci je clovek na lade 2x denne alebo 2x za sezonu...hral som hokej cca 15 rokov, takze viem o com hovorim.Doporucujem vyberat v hokejovom obchode, kde maju co najviac znaciek (minimalne easton/ccm/rbk a bauer) a modelov. Kazda korcula je vhodna na iny typ nohy, napr. len Bauer ma 4 rady (vapor/nexus/supreme a flexlilte). Niektore znacky sedia lepsie na sirsiu nohu, niektore na uzsiu, niektore vyssie modely su dostupne v dvoch roznych sirkach atd. Cim viac toho clovek da na nohu, tym lepsie si nakoniec vyberie. Pri skusani je velmi dolezita okrem dlzky a sirky aj "hlbka" boty, vid
seaman Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 My hrame tiez pre radost, partia od 18 - 60, ale bez chranicov by som nesiel, staci ze spadnes, akebo sa puk odrazi a mas vymalovane. Hrame 2x do tyzdna, klasika s brankarmi, takze mozeme normalne vystrelit :-D
odjinud Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 NEŠEL BY DNESKA NĚKDO BRUSLIT NA LETNOU? Myslím do toho olympijskýho parku. Už mám s sebou v práci brusle (ty straé :-( ale lepší než nic), budu tam tak od 16:30.
Moty Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Stahni si aplikaci do mobilu, vygeneruje si lístek zadarmo, jinak na miste za 50,- Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny
Honza.manta Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Já plánuju Letnou s mladým nejspíš zítra.
odjinud Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Jo, jo už mám. Smartphone mám přitom teprve 14dní, to to docela vyšlo. Stahni si aplikaci do mobilu, vygeneruje si lístek zadarmo, jinak na miste za 50,-Zaslano iPhonem za použití Madly a Ťapiny
Gustaf Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) Zdravím..rozhodl jsem se, že si pořídím nové brusle. Moje Nike Bauer Vapor XVI ukž dosloužily. Představa je něco okolo 4000kč. Měl jsem vyhlídnuý Reeboky 8k - starší model, ale bohužel maj jiný velikosti než potřebuju. Tak jsem si vyhlídnul tyhle http://www.devilsport.cz/eshop/produkt/3255-hokejove-brusle-reebok-26k-pump-senior-2014 Je to dobrá volba nebo špatná volba nebo máte nějaký jiný návrhy? Na ledě jsem cca 1 - 2x týdně po sezonu trvající půl roku. edit: bo ještě tyhle 6k :-) http://www.hockeyland.cz/brusle_reebok_6k_pump_white.html Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem Gustaf
M10 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Já vím, že píšeš, že chodíš hrát 2x týdně, ale právě proto...jako bývalý hokejista radím : nešetři na brusli. Pod 4-5tis bych nic nekupoval...
Gustaf Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 tak jasny, ze bych radeji koupil vyssi radu, ale rozpocet je opravdu omezenej. nejaky poloprofi me musi stacit. bohuzel jsou i jine veci, za ktery musim vyhodit prachy. Ty predchozi Bauerky byly ve stejne cene a slouzily dobre...
StanoBare Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Mal som rovnaký rozpočet aj finančné mantinely. Výsledok = 6K. Hrám v nich druhý rok (prvý rok 2x týždenne, druhý 1x týždenne, rekre, ale riadny hokej - výstroj). Topánka - výborná, žiaden problém, žiadna deformácia na priehlavku, ako to je u nižších modelov ako 4K. nevypekal som ich, netreba, dobre sedia. Pumpičku využívam, dobre prilnie na kotník a achilovku. Topánka je pevná, znesie aj tvrdšiu strelu. Nože - neustále treba kontrolovať pred zápasom doťah šrúb. Praskol mi plastový nosič noža v tej perforovanej časti a netuším kedy, určite nestrieľame príklepy á la Chára. Rozumej, ulomil sa mi celý asi 5cm kus. Zlepil som si to, ale už ten sklz nie je ideálny. Takisto tá "chvostová" časť nad achilovkou v tom najužšom mieste praskne. Na funkciu to vplyv nemá. Len je to obyčajnešie PU, tak preto. Nosič noža - môže to byť vada môjho modelu, lebo z kolegov v mužstve majú ďalší 2 rovnaký model a bezproblémov. Ďalší kolega má myslím 12K a je vysmiaty v každom našom zápase :-)) Ja sa už prestávam orientovať v Reebok modeloch, jeden rok je to 6K, v ďalší už je alternatíva 8K, či ako... Osobne by som už šiel takisto u Reebok do vyššej rady, ale rozumiem, ak rozpočet nepustí.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Gusto co "graf"v akci?Jinak za mne bauer.
Gustaf Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 diky za nazory..tak reeboky 6k tedy ne..ted to znaceni maj uplne jiny. alternativa je imho ty 26k. Graf jsou drahy jaxvina,ne? jsem schopen navysit rozpocet na 5500, vic uz fakt ne..tak kdyby nekoho neco napadlo, budu vdecnet. jinak jak je to se sirkou? D by meli bejt ok,ne? EE uz je na siroky ploutve :-D
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Gusto, zajdi do plzeňského "sport k"A vyzkoušej!Dotaz zda je tohle široké hodně nebo málo, je ma mezi k ničemu, každá noha jináUž jen rady typu nevypekat vypekaci brusle vy ti měli byt " zdviženým prstem"Graf v akci + loňský model nebude převyšoval tvůj budget, tedy pokud nechceš brusle plzeňské 28 Za mne znovu Sport K
Gustaf Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 jj,tam samozrejme zajdu. ale tam ma na vyber pouze Bauer. chtel jsem testnout jinou znacku
Gustaf Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 tak asi skoncim u Reebok White K, jestli budou mit moji velikost :-D
Gustaf Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 tak po vsech posouzeni pro a proti dnes objednano toto http://www.hokejprofi.cz/brusle/senior/brusle-reebok-rbk-14k-pump-sr-2013/14-akce-41
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se