M@chino Odesláno 21. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 a na origo gumě Seiko Z22 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 29. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Tissot SeaStar 1000 na broušeném Shark Mesh tahu ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 29. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 srovnání kamarádek na meši ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 ... Soxa a modrá guma ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 ten mesh jim sakra slusi....uplne jiny hodinky:)) V 29. 4. 2014 v 13:12, M@chino napsal: Tissot SeaStar 1000 na broušeném Shark Mesh tahu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 a oranžová guma ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Řeším hodinky na víkendový čundr. SMP se mi z bezpečnostních důvodů moc brát nechce, na Igeny mám jen kůži. Tak jsem zkusil tohle kombo a nevím. Jde to?. Nejde to? Poraďte prosím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Jde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Kubo, na víkendový cundr naprosto v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom19 Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Ide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Jde všechno,co se Ti líbí,neřeš a užij si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Jako pochlubení beru, ale jestli potřebuješ názor druhých, abys zjistil jestli se ti to líbí nebo ne, tak to v pořádku rozhodně není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 V 5. 6. 2014 v 20:01, ggrand napsal: Jako pochlubení beru, ale jestli potřebuješ názor druhých, abys zjistil jestli se ti to líbí nebo ne, tak to v pořádku rozhodně není.Eh, o chlubeni to není. Ač jsem si většinou u kombinace pásku a hodinek docela jistej, tak v tomhle případě mi něco nesedí. Jasně že na víkend je to vlastně jedno, ale spíš si tu tak veřejně ujasňuju názor. Ale máš pravdu, opravdu v pořádku je tu málokdo. Mimochodem, čím dýl na to koukám, tak buď vemu SMP, nebo Igeny na kůži, holt to buď risknu, nebo se budu potit. Každopádně díky za názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Je to v cajku, me se tahle kombinace libi a klidne hrde bych si Igeny na tomhle natu na cundr vzal... Mozna i v sobotu odpoledne na kavicku a zakusek do kavarny I barevne mi to prijde OK... jdi do toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 V 12. 3. 2014 v 13:08, RadimNovak napsal: Těm Sportům sedí vše! Nejvíc podle mě cordowan!Absolutni souhlas! Igenum sedi naprosto vsechno, ale ten cordovan je neprekonatelnej, to je fakt nadherna kombinace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 V 5. 6. 2014 v 20:57, Lu2cz napsal: Absolutni souhlas! Igenum sedi naprosto vsechno, ale ten cordovan je neprekonatelnej, to je fakt nadherna kombinace...Máš pravdu, čert vem pocení, na cordovanu je to prostě lepší... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Každopádně, nebo gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Vůbec ho nešetři, bude o to hezčí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 (upraveno) Mám taky cordovan od Ondry Šímy na svých Stowách, a nosím ho úplně všude, pocení neřeším... když mi ho Ondra předával, tak mi dal také zevrubné instrukce, jak o něj řádně pečovat, aby dlouho vydržel říkal : "vůbec to neřeš, žádnou péči nepotřebuje" Upraveno 6. června 2014 uživatelem Lu2cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 2. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 ... test origo modré TISSOT gumy ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se