426kahemi Odesláno 25. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2020 Guma jim sekne více jak NATO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buggy Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 Dobre dopoledne, prosim o radu, kde bych sehnala kovovy tah BoR 18 mm na tyto Certiny? Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buggy Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 Tak oprava, 17 mm, ale asi ta 18 jde prizpusobit, ne? Pokud je to blbost, omlouvam se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 13. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 před 18 hodinami, Buggy napsal: Tak oprava, 17 mm, ale asi ta 18 jde prizpusobit, ne? Pokud je to blbost, omlouvam se. Ahoj. 17mm je problém. Nový BoR koupíš běžne na eBay a jinde. Na 17 by jsi opravdu musela zužovat a v případě plechového dílku to není úplně jednoduché (standart 18, 20, 22 ...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jusmi Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Bleda neutral koza na potapky, co na to vravite? Zakaznik to odo mna chcel vyrobit, mne sa to moc nehodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Nehodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 ak by tam boli dierky ako rally strap tak by to slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Kozeny rally strap na potapky urcite nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid808 Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Zajímavé ... na těch Seiko mi to fakt přijde zvláštní až nevkusné. Ale přitom TYTO vzhledově ne až tak vzdálené rovněž potápky jsou na kůži vyloženě šmrncovní! Další příklad potápek, kterým kůže dle mě sekne, tak jsou Divers 65 od ORISu - ale tam je design už hodně jinde. Takže obecně bych negeneralizoval "kůže na potápky ne-e", ale ty Seiko jsou na řemenu fakt divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Na ty SKX to chce tmavší hnědou. Ale B&S styl jim sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 jestli je prirodni, a bude ty hodinky pouzivat jako potapky, tak ta kuze za dva mesice ztmavne dostatecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 Letni perlon manie:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 22. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 před 10 hodinami, Arthur N. napsal: Letni perlon manie:) Tohle je pěkný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Tak dnes na koupani holcici perlon:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Sandhursty se sedivou vypadaji taky dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 (upraveno) Někdy se mi ty proužky takhle sladí. Jen taková perlička. Upraveno 26. července 2020 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 (upraveno) chybka Upraveno 26. července 2020 uživatelem KatkaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Zkusím to ještě tady. Mám modrý Alpinisty od Hodinkee. Jsou na modrým řemenu, kterej se mi líbí, ale nevyhovuje profil 20 -18 mm. Takže hledám něco 20 -16mm. Samozřejmě můžu něco objednat tady u místních, ale u Frýdla mají kousky, co by se mi líbily, tak proč ne. Akorát furt nějak nevím zda tmavej nebo světlej. Hodinky tyto: https://shop.hodinkee.com/blogs/journal/seiko-us-limited-edition-alpinist Řemeny tyto, světlej: https://hodinar-frydl.sluzby.cz/harrison-svetle-hnedy-zrc-s-20-16-mm?search=Harrison Tmavej: https://hodinar-frydl.sluzby.cz/harrison-tmave-hnedy-zrc-s-20-16-mm?search=HARRISON Jako říkám si, že tmavej půjde určitě, zatímco světlej bude buď úplně super nebo naopak totální průšvih. Díky za postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Nějaké dobré zkušenosti s perlonem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 3. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 před 8 hodinami, warann napsal: Zkusím to ještě tady. Mám modrý Alpinisty od Hodinkee. Jsou na modrým řemenu, kterej se mi líbí, ale nevyhovuje profil 20 -18 mm. Takže hledám něco 20 -16mm. Samozřejmě můžu něco objednat tady u místních, ale u Frýdla mají kousky, co by se mi líbily, tak proč ne. Akorát furt nějak nevím zda tmavej nebo světlej. Hodinky tyto: https://shop.hodinkee.com/blogs/journal/seiko-us-limited-edition-alpinist Řemeny tyto, světlej: https://hodinar-frydl.sluzby.cz/harrison-svetle-hnedy-zrc-s-20-16-mm?search=Harrison Tmavej: https://hodinar-frydl.sluzby.cz/harrison-tmave-hnedy-zrc-s-20-16-mm?search=HARRISON Jako říkám si, že tmavej půjde určitě, zatímco světlej bude buď úplně super nebo naopak totální průšvih. Díky za postřehy. Když už tak tmavý (s p. Frýdlem mám jen pozitivní zkušenost). Ale k modrému cifru ... no popravdě nevím. Ale hodinky fajn ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se