pebe Odesláno 25. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2017 mám tu Danny P bez kapsy na mince, rok a kus už to bude, černou, a zatím bez jediného problémuZrno má eshop, tam bych si dnes vybral asi raději Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Ja som kúpil túto, mám tam 8 kariet, nejaké bankovky a dá sa tam uložiť aj pár drobných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Ale to asi není na nošení v kapse . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 (upraveno) Prečo myslíš? Je to malé.Size and weight65 x 102 x 21 mm72 g https://secrid.com/en/collection/miniwallet/product/id:781514801194 edit: a tých 21mm je v skutočnbosti 15mm. Upraveno 3. března 2018 uživatelem milan79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Chlapi nosívají prkenici na zadku, tak očekávají aspoň elementární ohebnost aby je ta cihlička v autě netlačila Chyták je že tihle prcci bývají (na rozdíl od velkých slimek) o dost menší než nejmenší dnešní smartphony, takže se v pohodě vejdou i do přední nebo náprsní kapsy a nezavazí. Akorát bych se vyhýbal onanii nad paranoidním fenoménem RFID-block - tím jak se na to nabalují další a další přístupové záležitosti (závory, dveře, zámky...) se blokování téhle fíčury stává víc a víc obtěžující - a vzhledem interferenčnímu principu fungování té "ochrany" se znefunkčnění týká i karet připláclých v kapsičkách mimo vyhrazený "sejf" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Po delším průzkumu trhu a poté, co jsem dostal novou malou občanku, jsem si koupil minimalistickou a lehkou peněženku Ridge Wallet. Na vyzkoušení jsem zvolil hliníkovou variantu, ale půjdu do ještě lehčí karbonové. (jinak tuhle prodávám, pokud by měl někdo zájem zde) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 (upraveno) Tak karbonová verze dorazila. Objednání z USA se není třeba bát, výrobce udává na obalu cenu 9 USD a celníky to tudíž nezajímá. Kdybyste někdo uvažoval o objednání, můžu poslat kód na slevu 15%. Upraveno 2. října 2018 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Ja som objednal na ebay tieto dve puzdra na kreditky a doklady a už dlhšie použivam na doklady jedno puzdro kupene u čiňana, zapinanie je na magnet, tak sa nemá čo pokazit, vojde tam 6 kreditiek,doklady mam všetky vo velkosti kreditiek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Video... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Puzdra na kreditky došli, ten Zenlet nefunguje tak ako na videi, ale nieje to original, je to činske fake, aj to druhe puzdro je fake ,ale funguje dobre, vojde tam 8 kreditiek ,ma to jednoduché ovladanie, kreditky sa dajú vtom dobre posúvať a vybrať tu ktorú potrebujete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 (upraveno) Troška som tunil 8D duša z bicykla, ma to teraz aj protišmykový grip a viem si tam zastrčiť bankovky, puzdro ma RFID ochranu, pri bezkontaktnom platení stači pačkou vysunuť karty, tak ako na fotke. Upraveno 28. ledna 2019 uživatelem noro.svk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Ahoj,máte někdo prosím zkušenost- https://www.slimfoldwallet.com/products/thin-wallet-micro-soft-shell?variant=22191377153vejde se tam 1000CZK bez přesahu...?Dle rozměru ano, ale radši pokud by napsal nějaký vlastník modelu v odkazu jestli ano a jak je spokojen pokud vlastní stejný kus, děkujiJirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Nevejde, kousek myslim kouká, lehce.Do tý standartní se vejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 ?Ta už je dost veliká, tohle by mělo přesahovat 1-3MM i s tolerancí ČNB, no snad to tak bude :-), děkuji za reakci a postřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 a co karty chci tam dávát jen po jedné, nevypadne to ..? Celkově, jak je nějaký majitel spokojen, manipulace, kvalita, spolupráce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Já nosím velkou slim foldku už přes rok a velká spokojenost. Jsem rád, že jsem do ní šel. Nacpu do ní cca 15-20 karet, zbroják, průkaz zbraně. Keš papírovej taky v pohodě. Karta mi z toho nikdy nevypadla. Jen se občas malinko povystrčí při manipulaci. Za mě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 a jakou máš tyvek, nebo soft shell..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Original soft shell black/black. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 mám malej softshell, do 500 nekouká vůbec, 1000 kousíček, ale nevadí to, nicméně skládám jí na 1/4, mám jí stejně jak píše blam, byla to stejná objednávka, nosím jí v zadní kapse a není na ní nic znát, mám v každý "kapse" 1 kartu a držej dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se