Přejít na obsah

Slim peněženka

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Chlapi nosívají prkenici na zadku, tak očekávají aspoň elementární ohebnost aby je ta cihlička v autě netlačila  :cool02:

Chyták je že tihle prcci bývají (na rozdíl od velkých slimek) o dost menší než nejmenší dnešní smartphony, takže se v pohodě vejdou i do přední nebo náprsní kapsy a nezavazí. Akorát bych se vyhýbal onanii nad paranoidním fenoménem RFID-block - tím jak se na to nabalují další a další přístupové záležitosti (závory, dveře, zámky...) se blokování téhle fíčury stává víc a víc obtěžující - a vzhledem interferenčnímu principu fungování té "ochrany" se znefunkčnění týká i karet připláclých v kapsičkách mimo vyhrazený "sejf"  :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...

Puzdra na kreditky došli, ten Zenlet nefunguje tak ako na videi, ale nieje to original, je to činske fake, aj to druhe puzdro je fake ,ale funguje dobre, vojde tam 8 kreditiek ,ma to jednoduché ovladanie, kreditky sa dajú vtom dobre posúvať a vybrať tu ktorú potrebujete.

post-38493-0-94463100-1548512672_thumb.png

post-38493-0-51359600-1548512739_thumb.png

Odkaz ke komentáři

Troška som tunil 8D duša z bicykla, ma to teraz aj protišmykový grip a viem si tam zastrčiť bankovky, puzdro ma RFID ochranu, pri bezkontaktnom platení stači pačkou vysunuť karty, tak ako na fotke.

post-38493-0-03347900-1548704380_thumb.png

Upraveno uživatelem noro.svk
Odkaz ke komentáři

Ahoj,

máte někdo prosím zkušenost

- https://www.slimfoldwallet.com/products/thin-wallet-micro-soft-shell?variant=22191377153

vejde se tam 1000CZK bez přesahu...?

Dle rozměru ano, ale radši pokud by napsal nějaký vlastník modelu v odkazu jestli ano a jak je spokojen pokud vlastní stejný kus, děkuji

Jirka

Odkaz ke komentáři

Já nosím velkou slim foldku už přes rok a velká spokojenost. Jsem rád, že jsem do ní šel. Nacpu do ní cca 15-20 karet, zbroják, průkaz zbraně. Keš papírovej taky v pohodě. Karta mi z toho nikdy nevypadla. Jen se občas malinko povystrčí při manipulaci. Za mě doporučuji. 

Odkaz ke komentáři

mám malej softshell, do 500 nekouká vůbec, 1000 kousíček, ale nevadí to, nicméně skládám jí na 1/4, mám jí stejně jak píše blam, byla to stejná objednávka, nosím jí v zadní kapse a není na ní nic znát, mám v každý "kapse" 1 kartu a držej dobře

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...