Sphinxx Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Já Ti dám Ty vole, sám je nenosím :D ... neé, mám je jen na sledování přesnosti, chci je budoucímu majiteli zachovat, jako bys mě neznal ... svoje "poslední" si koupím až posléze , otázkou je jak to bude s nošením ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 To já dobře vím, proto jsem tě popíchnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Tak hodinky doputovaly do Ostravy, bohužel z nedostatku času proběhlo jenom rychlopředání na čerpačce v Brně, ale i tak Mirkovi díky za ochotu. První dojem z nich je, že se mi ve skutečnosti líbí více, než na fotkách. Hned, jak budu mít trochu času, něco nafotím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Po dnešním nošení můžu říct, že v automatu a s lepším řemenem, si je dovedu představit a předpokládám, že se ke mně jednou takové dostanou. Hodinky jsou pohodlné a neuvěřitelně přehledné. Jako jediné by mně asi dlouho nebavily a vadila by mi i jejich "vodotěsnost", ale jako jedny z několika na občasné nošení úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 krásný fotky secte.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 sect: Krásný fotečky Hodinky do prostředí Vítkovic perfektně zapadnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Vítkovice působí, jako zátiší perfektně. Moc hezký fotky ... jakým foťákem jsi fotil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 (upraveno) ... jakým foťákem jsi fotil?Olympus TG-2 Díky všem za chválu Upraveno 11. dubna 2014 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Tak tohle bych nečekal ... dělá moc hezké fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Olympus TG-2 Díky všem za chválu Zajímavý přístroj. Má slušnou světelnost objektivu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Covece ta posledni fotka mi nejde do hlavy. Muzes mi rozklicovat co je vlastne presne na fotce? Vzdyt ta datumovka je zasazena pod cifrem a na te fotce to vypada jako nalepene na cifru. Rozum mi to nebere. Jinak fotky samozrejmne paradni.Po dnešním nošení můžu říct, že v automatu a s lepším řemenem, si je dovedu představit a předpokládám, že se ke mně jednou takové dostanou. Hodinky jsou pohodlné a neuvěřitelně přehledné. Jako jediné by mně asi dlouho nebavily a vadila by mi i jejich "vodotěsnost", ale jako jedny z několika na občasné nošení úplně v pohodě. P4114161.JPG P4114159.JPG P4114166.JPG P4114183.JPG P4114191.JPG P4114186.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 uff> to je optický klam. Zkus se na to na chvíli zadívat - stíny jdou dovnitř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Klasická chyba digitálních fotoaparátů při focení hodně světlých a tmavých objektů současně, nic víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Bedjasson: teda musím říct, že jsi mi udělal moc velkou radost! Čeladenské nádraží jsem v novém hávu nepoznal, byť je to mé rodiště, tak jsem naposledy cestoval vlakem do této obce někdy před 10 lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 neverim fakt jsem na tu fotku civel pekne dlouho. musel jsi to nejak invertovat... Pro me je datumovka vystoupla a carka na cifru zapustena a nevymluvite mi to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 No nevím, mi připadá normální. Byla focená naopak a celá fotka je otočená vzhůru nohama, ale fakt na tom nic špatně nevidím ani když chci a soustředím se na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Klasická chyba digitálních fotoaparátů při focení hodně světlých a tmavých objektů současně, nic víc...Chceš říct, že když to vyfotím na film, tak to nemůžu vidět obráceně? Hmm, člověk se furt učí. Jinak, já to vidím normálně i obráceně. Když je to obráceně, tak ten index vedle je samozřejmě zapuštěný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Ale jo, stahnul jsem si tu fotku a pomoci zmenseni na 25% jsem to prevraceni uvidel. Jak jsem na 75% a vys, tak to fakt vidim obracene.Musim to holt prestat hulit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Chceš říct, že když to vyfotím na film, tak to nemůžu vidět obráceně? Hmm, člověk se furt učí. Jinak, já to vidím normálně i obráceně. Když je to obráceně, tak ten index vedle je samozřejmě zapuštěný Člověk se pořád učí, to je nezvratitelná pravda bez ohledu na fotografování. Pravda ovšem taky je, že jsem měl napsat chyba kompaktních digitálních fotoaparátů. Zrcadlovka by lépe naexponovala ty světlé Mondainy, čímž by bylo jasnější, odkud kam jde stín u té datumovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Menší diskuze k Mondaine + Rusnok, nemá je náhodou půjčené? http://www.muzivcesku.cz/rusnok-skromach-hokej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se