Přejít na obsah

MONDAINE putovní půjčovní

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Já Ti dám Ty vole, sám je nenosím :D :D ... neé, mám je jen na sledování přesnosti, chci je budoucímu majiteli zachovat, jako bys mě neznal :D ... svoje "poslední" si koupím až posléze :D , otázkou je jak to bude s nošením ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 264
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak hodinky doputovaly do Ostravy, bohužel z nedostatku času proběhlo jenom rychlopředání na čerpačce v Brně, ale i tak Mirkovi díky za ochotu.

První dojem z nich je, že se mi ve skutečnosti líbí více, než na fotkách.

Hned, jak budu mít trochu času, něco nafotím. 

Odkaz ke komentáři

Po dnešním nošení můžu říct, že v automatu a s lepším řemenem, si je dovedu představit a předpokládám, že se ke mně jednou takové dostanou. Hodinky jsou pohodlné a neuvěřitelně přehledné. Jako jediné by mně asi dlouho nebavily a vadila by mi i jejich "vodotěsnost", ale jako jedny z několika na občasné nošení úplně v pohodě.

post-11054-0-70661400-1397227097_thumb.jpg

post-11054-0-45797700-1397227096_thumb.jpg

post-11054-0-68769800-1397227098_thumb.jpg

post-11054-0-87672200-1397227099_thumb.jpg

post-11054-0-57037400-1397227102_thumb.jpg

post-11054-0-97435000-1397227100_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Covece ta posledni fotka mi nejde do hlavy. Muzes mi rozklicovat co je vlastne presne na fotce? Vzdyt ta datumovka je zasazena pod cifrem a na te fotce to vypada jako nalepene na cifru. Rozum mi to nebere. Jinak fotky samozrejmne paradni.

Po dnešním nošení můžu říct, že v automatu a s lepším řemenem, si je dovedu představit a předpokládám, že se ke mně jednou takové dostanou. Hodinky jsou pohodlné a neuvěřitelně přehledné. Jako jediné by mně asi dlouho nebavily a vadila by mi i jejich "vodotěsnost", ale jako jedny z několika na občasné nošení úplně v pohodě.

attachicon.gifP4114161.JPG

attachicon.gifP4114159.JPG

attachicon.gifP4114166.JPG

attachicon.gifP4114183.JPG

attachicon.gifP4114191.JPG

attachicon.gifP4114186.JPG

Odkaz ke komentáři

Klasická chyba digitálních fotoaparátů při focení hodně světlých a tmavých objektů současně, nic víc...

Chceš říct, že když to vyfotím na film, tak to nemůžu vidět obráceně? Hmm, člověk se furt učí.

Jinak, já to vidím normálně i obráceně. Když je to obráceně, tak ten index vedle je samozřejmě zapuštěný :)

Odkaz ke komentáři

Chceš říct, že když to vyfotím na film, tak to nemůžu vidět obráceně? Hmm, člověk se furt učí.

Jinak, já to vidím normálně i obráceně. Když je to obráceně, tak ten index vedle je samozřejmě zapuštěný :)

Člověk se pořád učí, to je nezvratitelná pravda bez ohledu na fotografování. Pravda ovšem taky je, že jsem měl napsat chyba kompaktních digitálních fotoaparátů. Zrcadlovka by lépe naexponovala ty světlé Mondainy, čímž by bylo jasnější, odkud kam jde stín u té datumovky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...