Hasňa Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Ten pisatel, podle me, je se svym hodnocenim zcela mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Ten pisatel, podle me, je se svym hodnocenim zcela mimo. To nepochybně. Ale Rusnok by je opravdu nosit neměl. Tyhle hodinky prostě ke každému nejdou. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 K Mondaine ja jsem nekriticky. Me se libi vzdycky a ke vsemu. Na Rusnokovi jsou ty hodinky asi to nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Tak jsem si přečet tu filipiku na muži v říji a je to tedy síla. Tak ona je to ostuda nosit levný hodinky! A co Obama, Gates a podobní "chudáci"?Jinak jsem Mondaine zaregistroval na jedné kolegyni - manažerce v práci a jsou to fakt univerzály i pro dámskou ručku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2014 Tak jsem si přečet tu filipiku na muži v říji a je to tedy síla. Tak ona je to ostuda nosit levný hodinky! A co Obama, Gates a podobní "chudáci"?Jinak jsem Mondaine zaregistroval na jedné kolegyni - manažerce v práci a jsou to fakt univerzály i pro dámskou ručku. Ono to bude asi celé spočívat v principu, že čím chudší člověk/společnost, tím náročnější představy "bohatství". Obama a Gates nemají prostě potřebu řešit takovou prkotinu, jako jsou hodinky. Vždyť celý svět ví, kdo jsou a co mohou. Tak to svému okolí nemusejí nijak dokazovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 presne, kazdej holt nemusi bejt podobne uchylnej. Nas GM mi tuhle na letisti taky slintal nad Longinama a kdyz jsem mu rekl, kolik stojej, tak me utrel s svejma Festinama za 99 EUR.Sice jsou hrozny, ale on si to neda vymluvit a pravda je, ze si muze dovolit koupit v podstate cokoliv a proste ho hodinky neuspokojujou, tak co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 To jsme takhle jednou debatovali v práci o hodinkách. Všichni mí kolegové si společně notovali v názoru, že je přeci holý nesmysl vyhodit za hodinky třeba celých 30 000. Já mlčel. Ředitel si mě všiml, strčil mi pod nos své titanové JVD o průměru tak asi 37 mm a zeptal se mě: "Kolik si myslíte, že stály tyhle hodinky? " Já chvíli váhal, nechtěl jsem ho urazit, a pak říkám, že bych to tipoval na takových 3500 Kč. On se nadmul pýchou a vítězoslavně zvolal: "1900 ve Štěrboholích, to je, co?! " Jenom jsem trnul, aby se nezeptal, kolik stály ty moje :-D Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Tak nějak mám pocit, že jste se na to focení vykašlali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Dámy a pánové, mondainy se dostaly zřejmě na svoji nejvýchodnější štaci až do vzdáleného Českého Těšína. Hned jsem je vzal do jejich přirozeného prostředí. Večer jsem bohužel musel usednout ke korekci diplomové práce. Zvládly to ale hrdinně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Dneska to už balím. Pár stránek na dobrou noc a zítra se mnou vyrazí do světa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Cesta do práce celkem utíká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Tak vida, zase pár foteček... OT: Co to je "sídelní kaše", prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 http://cs.wikipedia.org/wiki/S%C3%ADdeln%C3%AD_ka%C5%A1ehttps://www.mall.cz/knihy-svetova-soucasna-literatura/100000014437?v=100000014437 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 No vida, člověk se pořád učí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Musím přiznat, že si na ně začínám zvykat. Asi je nejvyšší čas je sundat :-D Večer přihodím srovnání s Nomos Tangente. Jsou hodně podobné, ale přitom úplně jiné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Slibované srovnání bratrů v triku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Mondaine jsou u mně. Musím říct, že jsou lehký a dobře čitelný. Baví mě a zvažuju, že je pořídím... Dneska jsem udělal pár fotek Btw. můžete hádat na čem jsou položený na fotce č. 5 . I když to asi moc poznat nepůjde, poměr velikostí je strašný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Tak konečně................MONDIANE jsou v Brně. Předávka s "Lionem" proběhla v pátek odpoledne v Kroměříži. První dojmy velmi příznivé.....bílo-červeno-černá kompozice. Medium pouzdro 40 mm z leštěného nerezu, lehké jako pírko, skvěle přehledné, stylový design ala CFFs velkou červenou "plácačkou" poskakující po vteřinách. Jen ten řemen, ač originál " Mondiane GENUINE LEATHER" vypadá trošku levně. Úvodní akce, kterou jsme spolu zažili bylo ranní vítání letního slunovratu při východu slunce těsně po páté CEST/po 03:00 UTC.....viz foto. (žádné umění, sorry....jen dokument z Galaxy S4) Další akce se už plánují. SW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert.one Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Zdravím. Jak jsou na tom tyto putovní hodinky? Moc se líbí a tato možnost si je na nějakou dobu vyzkoušet než je koupím se mi velmi zamlouvá. Díky za info, Albert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Přečti si první příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se