obchodnik-o3 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 tak som doplnil mesto ,aj za alexiona som si dovolil 1. Prischera2. Mechac3. cortes19904. Bedjasson (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)5. Pirx (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)6. Gustaf7. xmickey (osobka Brno, Praha, Znojmo)8. sect - Ostrava9.rodkopf10.kuncak711.jankoxxx12.Mirek13. Shotik14. Alexion - Bratislava15. Wanderer (s osobním předáním to taky budu mít složitější)16. Z. Paul17. uff18. filo-boxer - ten bude az nakonec 19.obchodnik-o3 - Bratislava20. adamo21. emef - Praha22. Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Maj nádražáci přednost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Kuncak7 - Praha a na mě by vyšel dle seznamu jankoxxx, ne že by mě to tolik vadilo ( rád bych ho poznal ), ale okres Prievidza je na mě fakt moc daleko . Takže dík za poladění pořadí. 14 dnů mě klidně postačí. 1. Prischera2. Mechac3. cortes19904. Bedjasson (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)5. Pirx (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)6. Gustaf7. xmickey (osobka Brno, Praha, Znojmo)8. sect - Ostrava9.rodkopf10.kuncak7- Praha11.jankoxxx12.Mirek13. Shotik14. Alexion - Bratislava15. Wanderer (s osobním předáním to taky budu mít složitější)16. Z. Paul17. uff18. filo-boxer - ten bude az nakonec 19.obchodnik-o3 - Bratislava20. adamo21. emef - Praha22. Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Me bude tech 10 dnu stacit urcite, doplnuju mesto1. Prischera2. Mechac (Praha / Pelhrimov)3. cortes19904. Bedjasson (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)5. Pirx (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)6. Gustaf7. xmickey (osobka Brno, Praha, Znojmo)8. sect - Ostrava9.rodkopf10.kuncak7 - Praha11.jankoxxx12.Mirek13. Shotik14. Alexion - Bratislava15. Wanderer (s osobním předáním to taky budu mít složitější)16. Z. Paul17. uff18. filo-boxer - ten bude az nakonec 19.obchodnik-o3 - Bratislava20. adamo21. emef - Praha22. Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Maj nádražáci přednost? No to dá rozum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Edit mesto 1. Prischera - Praha2. Mechac (Praha / Pelhrimov)3. cortes19904. Bedjasson (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)5. Pirx (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)6. Gustaf7. xmickey (osobka Brno, Praha, Znojmo)8. sect - Ostrava9.rodkopf10.kuncak7 - Praha11.jankoxxx12.Mirek13. Shotik - Praha14. Alexion - Bratislava15. Wanderer (s osobním předáním to taky budu mít složitější)16. Z. Paul17. uff18. filo-boxer - ten bude az nakonec 19.obchodnik-o3 - Bratislava20. adamo21. emef - Praha22. Lion - Hranice okr. Přerov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 To osobní předání mi přijde jako hodně velká nevýhoda - skoro až hloupost, ale budu se řídit tím, co říká majitel 1. Prischera - Praha2. Mechac (Praha / Pelhrimov)3. cortes19904. Bedjasson (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)5. Pirx (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)6. Gustaf7. xmickey (osobka Brno, Praha, Znojmo)8. sect - Ostrava9.rodkopf10.kuncak7 - Praha11.jankoxxx12.Mirek13. Shotik - Praha14. Alexion - Bratislava15. Wanderer (s osobním předáním to taky budu mít složitější)16. Z. Paul - Most17. uff18. filo-boxer - ten bude az nakonec19.obchodnik-o3 - Bratislava20. adamo21. emef - Praha22. Lion - Hranice okr. Přerov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Jsem fakt zvedavej na tenhle experiment. Super iniciativa!!! Doufam, ze vychytam i nakou sluzebku a vyfotim je taky nekde venku. 1. Prischera - Praha2. Mechac (Praha / Pelhrimov)3. cortes19904. Bedjasson (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)5. Pirx (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)6. Gustaf7. xmickey (osobka Brno, Praha, Znojmo)8. sect - Ostrava9. rodkopf10. kuncak7 - Praha11. jankoxxx12. Mirek13. Shotik - Praha14. Alexion - Bratislava15. Wanderer (s osobním předáním to taky budu mít složitější)16. Z. Paul - Most17. uff - osobni predani pouze Praha18. filo-boxer - ten bude az nakonec19. obchodnik-o3 - Bratislava20. adamo21. emef - Praha22. Lion - Hranice okr. Přerov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 To osobní předání mi přijde jako hodně velká nevýhoda - skoro až hloupost, ale budu se řídit tím, co říká majitel Ty hodinky dostanou zabrat, o tom, doufám, nepochybuješ. Když bude nějaký větší problém, budu aspoň vědět, komu nadávat. Takhle by to každý házel na Českou poštu a ta už tady má beztak špatnou reputaci. Samozřejmě počítám s tím, že pár ran a škrábanců schytají, ale třeba kdyby někdo rozbil sklíčko, měl by zaplatit nové. Řemeny budou na odpis, s tím počítám, stejně mi jsou krátký. Ale dá se použít originální spona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Ty hodinky dostanou zabrat, o tom, doufám, nepochybuješ. Když bude nějaký větší problém, budu aspoň vědět, komu nadávat. Takhle by to každý házel na Českou poštu a ta už tady má beztak špatnou reputaci. Samozřejmě počítám s tím, že pár ran a škrábanců schytají, ale třeba kdyby někdo rozbil sklíčko, měl by zaplatit nové. Řemeny budou na odpis, s tím počítám, stejně mi jsou krátký. Ale dá se použít originální spona. Jasný, já chápu Tvý důvody.Já jsem zvyklý věci co posílám balit do bublinkový folie a to několikrát a pak teprv poslat. Ale jak jsem už psal v první reakci, podřídím se přáním majitele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Ty hodinky dostanou zabrat, o tom, doufám, nepochybuješ. Když bude nějaký větší problém, budu aspoň vědět, komu nadávat. Takhle by to každý házel na Českou poštu a ta už tady má beztak špatnou reputaci. Samozřejmě počítám s tím, že pár ran a škrábanců schytají, ale třeba kdyby někdo rozbil sklíčko, měl by zaplatit nové. Řemeny budou na odpis, s tím počítám, stejně mi jsou krátký. Ale dá se použít originální spona. možná by bylo nejlepčí, kdyby si je rozvážel dle seznamu na svoje náklady, vypucoval a nandal na ně novej řemen, abys nemusel poslouchat blbý kecy - typyckej českej kotlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Že bych ho vyloučil úplně? Když má kecy... Ty se připrav. Chystám nová pravidla, že všichni majitelé Mondainů je budou muset dát povinně do placu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Ty se připrav. Chystám nová pravidla, že všichni majitelé Mondainů je budou muset dát povinně do placu. to z nich rači udělám popelník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Klidně se hlásím, že k nim přidám dobrovolně nějakej ten řemen, jako dík, že jsem se mohl zúčastnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 1. Prischera - Praha2. Mechac (Praha / Pelhrimov)3. cortes19904. Bedjasson (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)5. Pirx (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)6. Gustaf7. xmickey (osobka Brno, Praha, Znojmo)8. sect - Ostrava9. rodkopf10. kuncak7 - Praha11. jankoxxx12. Mirek13. Shotik - Praha14. Alexion - Bratislava15. Wanderer - Znojmo, Třebíč16. Z. Paul - Most17. uff - osobni predani pouze Praha18. filo-boxer - ten bude az nakonec19. obchodnik-o3 - Bratislava20. adamo21. emef - Praha22. Lion - Hranice okr. Přerov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 1. Prischera - Praha2. Mechac (Praha / Pelhrimov)3. cortes19904. Bedjasson (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)5. Pirx (jen nevim, jak s tim osobnim predanim)6. Gustaf7. xmickey (osobka Brno, Praha, Znojmo)8. sect - Ostrava9. rodkopf10. kuncak7 - Praha11. jankoxxx12. Mirek13. Shotik - Praha14. Alexion - Bratislava15. Wanderer - Znojmo, Třebíč16. Z. Paul - Most17. uff - osobni predani pouze Praha18. filo-boxer - ten bude az nakonec19. obchodnik-o3 - Bratislava20. adamo21. emef - Praha, Ústí nad Labem, občas Plzeň22. Lion - Hranice okr. Přerov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 kolik budes uctovat za ztratu hodinek?mne se libej desginem natolik, ze si "ztratu" dokazu predstavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 1. Prischera - Praha 2. Mechac (Praha / Pelhrimov) 3. cortes1990 4. Bedjasson (jen nevim, jak s tim osobnim predanim) 5. Pirx - Praha 6. Gustaf 7. xmickey (osobka Brno, Praha, Znojmo) 8. sect - Ostrava 9. rodkopf 10. kuncak7 - Praha 11. jankoxxx 12. Mirek 13. Shotik - Praha 14. Alexion - Bratislava 15. Wanderer - Znojmo, Třebíč 16. Z. Paul - Most 17. uff - osobni predani pouze Praha 18. filo-boxer - ten bude az nakonec 19. obchodnik-o3 - Bratislava 20. adamo 21. emef - Praha, Ústí nad Labem, občas Plzeň 22. Lion - Hranice okr. Přerov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 kolik budes uctovat za ztratu hodinek?mne se libej desginem natolik, ze si "ztratu" dokazu predstavit... Nové hodinky, co jiného. MarvinX by nám asi v tomto specifickém případu dal nějakou slevičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Myslim, ze jsi objevil genialni zpusob jak prodavat hodinky.Osobne tipuji, ze cca 10-15% z nas hodinky Mondaine koupi.Ja teda kdyz uz tak ty mechaniky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se