cluzoe Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 No mam radost ze ludia ako Jarda su este na svete Dakujem za ochotu a cas! cluzoe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Výborná domluva a rychlý obchod. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2016 Jarda, super. Hodinky poslal, aniž by měl ode mě peníze na účtě. Vše rychle, výborná domluva. Jednoznačně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2016 Rychlá domluva a já měl hodinky na poště dřív, než jsem stihl poslat peníze. Díky a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Pochopil jsem, co znamená old school člen. Jaja patří do top ten prodejců, se kterými jsem zde jednal. Rozhodně doporučuji a bylo mi ctí ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Rychlé seiozní jednání. Rozhodně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Kromě standardního gentlemanského atributu (drží slovo) je to ještě sympaťák! Dík a těším se na příště! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 S Jardou mi bylo cti uskutecit již druhý obchod. Opět, rychlý, bezproblémový obchod. Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.S. Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Bezchybná domluva a velmi milé setkání, 100/100! Díky moc za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 I já přidám kladné hodnocení. Moc jsme toho nenamluvili, ale z kukačky byl nakonec obchod a já mám nový přírustek Vše O.K., žádná levá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Zase a znovu - co se domluvilo - platilo .. Doporucuji a diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Rychle poslal, dobře zabalil... jen o to abych mu měl kam poslat peníze jsem se mu musel připomínat :-) (Primky u mě doma a já stále nevěděl kam doručit jeho honorář)Dík za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sicq Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Rychle domluveno, rychle posláno (zabaleno jak na jadernou apokalypsu). Za mě 5*, díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 19. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2018 Vyborna domluva, ochotny a vstricny. Komunikace za 1*. Balik zabalen radne a rychle poslan.Diky za prijemny a rychly obchod. Mohu jen doporucit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Rychla a spolehliva akce, doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2022 Rychlá platba, pohodová domluva. Na jedničku. Díky J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 25. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2024 Úplně v klidu obchod, ochota, komunikace, prostě naprosto v pohodě od A do Z. Ještě jednou děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se