Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Je mi až s podivem, že tento ochotný človíček zde ještě nemá žádné hodnocení. Tak abych to napravil, v pondělí jsme začli měnit, dnes je čtvrtek, on má moje hodinky, já jeho. Spokojenost veliká, popis hodinek seděl na 100%. Ochota také nevídaná, prostě komunikace a vše super. Mohu jenom doporučit.

Upraveno uživatelem Pege1012
  • po měsíci...
  • Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moc dekuji za obchod. Vse probehlo jak bylo domluveno tak se stalo. Hodinky byly perfektne zabaleny. 

• po měsících...
Odesláno

Sice uz stary nakup ale

Velmi pekne dakujem za super obchod, vymena prebhla hned a na doplatok z mojej strany bol ochotny pockat do kedy som potreboval

Velka radost obchodovat s tebou , dufam ze aj nabuduce nieco spolu vymyslime

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ládik dnes přijel dle dohody, prohlídnul, příjemně jsme pokecali a mohu rozhodně doporučit. Vše proběhlo naprosto v pořádku. 

Děkuji za deal.

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Moc děkuji za obchod. První SZ od Ládi včera ve 20:40 h, dnes ve 12:00 h jsou hodinky moje...:-) Skvěle jsme pokecali. Těším se na další setkání a můžu jen doporučit.

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Obchod naprosto v pohodě a jako bonus super pokec s prima týpkem, se kterým dám rád někde na srazu nejeden škopek... :D

Upraveno uživatelem ricous
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Náš obchod proběhl rychle a v super atmosféře. Hodinky jsou naprosto luxusní. Ještě se musím omluvit že jsem je položil dýnkem na tah dřív než jsem je zaplatil, jsem prostě chrono barbar :))) Díky Láďo.

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Taky se přidávám ke kladným hodnocením. Vše proběhlo podle dohody. V pondělí měl peníze na účtu a v úterý dopoledne už jsem měl doma tablet.

Odesláno z mého Lenovo A3500-FL pomocí Tapatalk

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Láďu  můžu pouze a jen vřele doporučit. Koupil jsem od něho sadu nářadí DeWalt, super stav odpovídal popisu a fotkám ( nic,co by nešlo rozleštit  :) ) super zabalené, obrovská vstřícnost při zajištění baterek, to se dnes málokdy vidí. Doufám že to není  náš poslední obchůdek a příště to bude něco tikajícího. Určitě nebudu mít strach od něj cokoliv koupit. Ještě jednou díky Láďo.   :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...