Přejít na obsah

Soci 2014

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 875
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Najde se tady nějakej odborník na hokej, který by jednou větou objasnil, proč jsme dnes dostali "výtěr" od Švédů ???

už jsem to psal : nedostatek fyzického kontaktu (nedůraz), nezpracování přihrávek, neudržení puku na hokejce (vyjma Jagra, ale to je to, co ho odjakživa dělá velkým hráčem), špatně poskládaná sestava, absence taktiky a hlavně reakce na hru soupeře, špatné bruslení, nedůraz před brankami (hlavně teda té naší).  Tolik to nejzákladnější v kostce. Stačí? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, budu optimisticky věřit, že máš pravdu.... mě ale děsí, jak si nezpracují přihrávky, ty přihrávky, které dělají šance...nechají si to odskočit od lopaty, jako žáčci...to nevypadá na nesehranost, to vypadá na problém s  hlavou (tím myslím nepohodu v kabině : tipoval bych to na toho Lojzu, ač to nerad říkám). No  uvidíme další zápas. Jinak moc mě překvapil Salák. 

Proč tě překvapil Salák? Už na posledním turnaji EHT odchytal skvěle. Mě nepřekvapilo nic, ani ten vlažný vstup našich do zápasu. Nakonec z toho byl po dlouhý době koukatelnej hokej a docela jsem si to užíval :)

Odkaz ke komentáři

Proč tě překvapil Salák? Už na posledním turnaji EHT odchytal skvěle. Mě nepřekvapilo nic, ani ten vlažný vstup našich do zápasu. Nakonec z toho byl po dlouhý době koukatelnej hokej a docela jsem si to užíval :)

Salák mě překvapil proto, že nejenom fakt dobře chytá, ale  že tak činí konstantně, tzn nemá výkyvy, navíc vypadá, že není nervák. Myslím si, že je velikým příslibem pro roky budoucí a jsem za to moc rád. Chápu, že Lojza chce teď nasadit Pavelce (kdy je vyzkoušet všechny, když ne v základní skupině), ale já osobně, na jeho místě bych nechal v tempu a zápřahu Saláka.

Jinak Frantík to napsal naprosto přesně, bez přístupu ke hře do těla se nedá dnes hrát, natož vyhrát. A před brankou to platí 100násobně.

Odkaz ke komentáři

Jake ma sance na medaily? Vedle davaji curling, tak aby to za to stalo ;-)

V jedenáct startuje naše Evička Nývltová, tak fanděte kluci :clap: Na druhou stranu, jestli zaběhne dobře, tak se ožeru a v detox vlákně dostanu zase pěknou čočku :mummy:

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

doufám, že se čeští hokejisté dívají na Slováky...sice tečou s Amíkama (ale to Slováci budou vždycky, mají ego a emoce rychlejší než rozum), ale podívejte na ten důraz! Vůbec nerozumím tomu, že Slováky trénuje Vůjtek a u nás je trenérem takovej blb :(  Američani vypadají fakt silně a dobře, ale Slováci za nimi nijak nezaostávají...až na ty jejich horké hlavy.... 

Odkaz ke komentáři

Tak to se asi divas na jiny hokej nez ja. Myslis ten tym, co se drzi jen ve vlastni tretine a neni schopen se z ni dostat? Mam zaroven pustene Slovince, kteri hraji s Rusaky 1:2 v polovine druhe tretiny a ti bojuji a neboji se toho.

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...