Návštěvník swanieck Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Najde se tady nějakej odborník na hokej, který by jednou větou objasnil, proč jsme dnes dostali "výtěr" od Švédů ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Najde se tady nějakej odborník na hokej, který by jednou větou objasnil, proč jsme dnes dostali "výtěr" od Švédů ???už jsem to psal : nedostatek fyzického kontaktu (nedůraz), nezpracování přihrávek, neudržení puku na hokejce (vyjma Jagra, ale to je to, co ho odjakživa dělá velkým hráčem), špatně poskládaná sestava, absence taktiky a hlavně reakce na hru soupeře, špatné bruslení, nedůraz před brankami (hlavně teda té naší). Tolik to nejzákladnější v kostce. Stačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekl76 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 no, budu optimisticky věřit, že máš pravdu.... mě ale děsí, jak si nezpracují přihrávky, ty přihrávky, které dělají šance...nechají si to odskočit od lopaty, jako žáčci...to nevypadá na nesehranost, to vypadá na problém s hlavou (tím myslím nepohodu v kabině : tipoval bych to na toho Lojzu, ač to nerad říkám). No uvidíme další zápas. Jinak moc mě překvapil Salák. Proč tě překvapil Salák? Už na posledním turnaji EHT odchytal skvěle. Mě nepřekvapilo nic, ani ten vlažný vstup našich do zápasu. Nakonec z toho byl po dlouhý době koukatelnej hokej a docela jsem si to užíval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Ja jsem plakal nad hrou naši obrany, kdy jsem snad nevidel jediného útočníka Švédů pribiteho na mantinelu, ani se těžce zvedat ze země a ani se sbírat po nějaké te rane pred branou. Jezdili tam, jak se jim zachtelo a clonili jeste víc :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Proč tě překvapil Salák? Už na posledním turnaji EHT odchytal skvěle. Mě nepřekvapilo nic, ani ten vlažný vstup našich do zápasu. Nakonec z toho byl po dlouhý době koukatelnej hokej a docela jsem si to užíval Salák mě překvapil proto, že nejenom fakt dobře chytá, ale že tak činí konstantně, tzn nemá výkyvy, navíc vypadá, že není nervák. Myslím si, že je velikým příslibem pro roky budoucí a jsem za to moc rád. Chápu, že Lojza chce teď nasadit Pavelce (kdy je vyzkoušet všechny, když ne v základní skupině), ale já osobně, na jeho místě bych nechal v tempu a zápřahu Saláka.Jinak Frantík to napsal naprosto přesně, bez přístupu ke hře do těla se nedá dnes hrát, natož vyhrát. A před brankou to platí 100násobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Asi inspirace v ženském hokeji .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 V jedenáct startuje naše Evička Nývltová, tak fanděte kluci Na druhou stranu, jestli zaběhne dobře, tak se ožeru a v detox vlákně dostanu zase pěknou čočku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Afri, ty voe...se taky zmiňuješ, že se vožereš v každém vlákně a v každém postu. V době hájení bys neměl....kua, drž se!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 (upraveno) Jake ma sance na medaily? Vedle davaji curling, tak aby to za to stalo ;-) V jedenáct startuje naše Evička Nývltová, tak fanděte kluci Na druhou stranu, jestli zaběhne dobře, tak se ožeru a v detox vlákně dostanu zase pěknou čočku Upraveno 13. února 2014 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 po 2.2km z 10km trati je 18., ztráta nějakých 17vteřin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 ale par vterin na pate misto, to neni tak zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Koukam ze tam behaji v trickach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Tak v 15ti stupnich bych se taky moc neoblikal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 na 8km už není v top20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Asi bych se v tech 15 stupnich nesel dobrovolne trapit ;-) moc jim to netahne ... skoro to vypada jako beh ale ne na lyzich ... Tak v 15ti stupnich bych se taky moc neoblikal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Pěkne jela, pro nás velkej úspěch Na ožrávačku to ale nebude, no" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 doufám, že se čeští hokejisté dívají na Slováky...sice tečou s Amíkama (ale to Slováci budou vždycky, mají ego a emoce rychlejší než rozum), ale podívejte na ten důraz! Vůbec nerozumím tomu, že Slováky trénuje Vůjtek a u nás je trenérem takovej blb Američani vypadají fakt silně a dobře, ale Slováci za nimi nijak nezaostávají...až na ty jejich horké hlavy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 (upraveno) Tak to se asi divas na jiny hokej nez ja. Myslis ten tym, co se drzi jen ve vlastni tretine a neni schopen se z ni dostat? Mam zaroven pustene Slovince, kteri hraji s Rusaky 1:2 v polovine druhe tretiny a ti bojuji a neboji se toho. Upraveno 13. února 2014 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 toto ani nestoji za to komentovat to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 no je to popici zapas... amici nas k nicomu nepustaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se