Mirek Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 U Lojzi bude hodně záležet na tom, jak dopadne MS, ale hlavně umístění Komety v lize, respektive jestli titul získá nebo ne, což teda zatím moc nevypadá, na MS by slušný umístění bylo taky malej zázrak, takže Kýhos ven, Lojza z nároďáku do Brna na příští sezonu...zbytku republiky se uleví, až na nás... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Odbocim od hokeje... Trochu me mrzi, ze je zastinen super vykon Ondry Banka. Jak se predvadi tuto olympiadu, to je neskutecne. Po vsech tech zdravotnich problemech... Skoda, placka by byl asi zazrak, ale moc jsem mu ji pral. A k čemu mu to je, když "není nejlepší ani v Šumperku!" jak sám poznamenal v reakci na medaili Hudce. Je to frajer, fascinuje mě, že šel do Nordic, i když si je sám platí...psycho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 A k čemu mu to je, když "není nejlepší ani v Šumperku!" jak sám poznamenal v reakci na medaili Hudce. Je to frajer, fascinuje mě, že šel do Nordic, i když si je sám platí...psycho Počkej? Fakt si ty Nordicy platí sám? Odkuď máš tuto informaci?Z toho jsem v šoku. Jako jeden z mála jezdil pořád v botech Nordica, v Dobrmanech a logicky jsem si myslel, že mu Nordica nabídla i lyže.A howno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Počkej? Fakt si ty Nordicy platí sám? Odkuď máš tuto informaci?Z toho jsem v šoku. Jako jeden z mála jezdil pořád v botech Nordica, v Dobrmanech a logicky jsem si myslel, že mu Nordica nabídla i lyže.A howno? Nebyl to risk zvolit úplně nové lyže?Trochu jo, ale oni na tom jezdili strašně rychle a já je kvůli super-G nebyl schopný otestovat. Tak jsme je vzali od boku, což není můj styl, ale je vidět, že fungují. Letos jsem zariskoval, odešel od Elanu k Nordice, kde nemám ani smlouvu, nemám žádné peníze a jenom jejich šéf mě vždycky uznával. Říkal: Nemůžeme nikoho nabrat, protože děláme smlouvy po dvou letech, takže jsem takový netovární jezdec. To bylo jedno z dobrých rozhodnutí. I když podpora je menší než u Elanu, kvalita je výš. Zdroj:http://oh.idnes.cz/bank-po-obrim-slalomu-05s-/zoh-alpske-lyzovani.aspx?c=A140219_144103_zoh-alpske-lyzovani_par Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Tak já to pochopil tak, že mu sice nedávaj prachy, ale materiál jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Tak já to pochopil tak, že mu sice nedávaj prachy, ale materiál jo.. To máš asi pravdu, je to pravděpodobnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 To máš asi pravdu, je to pravděpodobnější. A to je trochu rozdíl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Prosím pěkně, vysvětlete laikovi co viděl tři endy ženského curlingu to "zametání" před kamenem ho má zpomalit nebi zrychlit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Mi přijde, že zrychlit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Nordica dělá i lyže? A to je pro ně delá Sporten, ne? .-)(Jsem myslel, že má jen boty...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Prosím pěkně, vysvětlete laikovi co viděl tři endy ženského curlingu to "zametání" před kamenem ho má zpomalit nebi zrychlit?To "zametani" vytvari teplo, takze vytvori tenoucky vodni film, po kterem kamen lip klouze a dojede dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filippo Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Upřímně si nemyslim že by kámen po vodě klouzal líp než po ledu. Efekt je v odstranění "kapiček ledu", které jsou na povrchu curlingové dráhy, tím kámen lépe klouže a druhý efekt je v narovnání zakřivené dráhy kamene. Každý kámen je totiž odhazován s rotací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Ale klouze to lip... A dokonce tim, ze voda vytvari povrchove napeti jine, nez led, dokazou zmenit drahu kamene az o 1,5 m napric hristem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Filippo: Jsi vedle. Samozrejme ze kamen jede po mikro filmu vody. Stejne, jako lyze, brusle,.. Hmotnost - mala stycna plocha - tlak - led - voda - skluz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Ty jo čtvrtek večer ...tak kdo ještě přidá nějakou tu medaili pro ČR.....olympiáda pomalu končí., Že by už žádná nebyla ?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Nikdy bych si nemyslel ze tohle reknu ci napisu,ale jestli chcete videt hokej plnej pohybu,tak se kouknete na zenske finale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda55 Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Martina je úžasná !!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Ty jo čtvrtek večer ...tak kdo ještě přidá nějakou tu medaili pro ČR.....olympiáda pomalu končí., Že by už žádná nebyla ?????? Ještě pojede Ester paralelní slalom, ale i kdyby nic nebylo tak tahle olympiáda dopadla moc dobře, dokonce jsem těch 8 medailí tipoval před začátkem, škoda že nesázím, mohl bejt slušnej kurs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filippo Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 OK, uznávám, ale se zničením hrubého povrchu a narovnáním dráhy kamene snad už pravdu mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Filippo: musim te zklamat i s timto. Kamen lip klouze po tech hrbolcich, nez po hladkem lede - je tam samozrejme mensi treni. A narovnani drahy kamene nerozumim. Oni ho v prubehu drahy vedou prave pomoci tech "kostat" tim, ze vytvori vodni film, ktery klade mensi odpor a tim padem meni drahu kamene podle potreby na kteroukoliv stranu... Samozrejme, ze idealni je hodit z jedne strany, udelat rotaci.do protipohybu, aby kamen doklouzal do predem daneho cile. Ale jelikoz hrac nehazi idealne, je potreba drahu a dojezd kamene korigovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se