Bells Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Gratuluju k novému přírůstku, vypadají fakt zajímavě, něco jako Hamilton Pioneer, akorát todle na mě působí takovým modernějším vzhledem a líbí se mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 Dík všem, mě ty hodinky prostě baví, jsou jednoduchý, maj kvalitní AR a lumi, takovej sympatickej military vzhled... Kupoval jsem je tak jen zkoušku, ale mám pocit, že mi nějakou dobu vydrží Jedna "džínová" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2016 A ještě přidám nějaké fotky Zrnovi práce, jsou to mco pěkný kousky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Zkusil sem nasadit NDC strap na 399 a za me dobry. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Vypada to moc dobre. Dlouhodobe premyslim, co pro 399 poridit. Zatim mam nato strap z timefactors, ale sam citim, ze to bude chtit neco jineho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Tak zas proběhl jeden lehce impulzivní nákup, tentokrát jsem domů přitáhl asi Fukušimu či co Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 Parádní fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2016 super najtšot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Sice su na šrot, ale ten najtšot je fakt supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 Jedno tradiční zátiší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 A tradičně vynikající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2016 tyhle tvé fotky s espressem ve skle a fajfkou v pozadí mě berou, už se těším na kalendář a podobnou fotku s omegama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Jo taky mě tydle klasické Příšerovské fotky baví, možná bych měl taky nějakou zkusit, mám teď pěkné nové skleněné hrnky s dvojitým sklem a tma to kafe vypadá opravdu efektně, akorát to stejně nevyfotím, jako tady mistr, tak se vlastně možná ani snažit nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 What else Skvělá fotka dotažená do posledního detailu, to se musí ocenit. Sekundovka přesně na "půl" a "reklamní" rozhození zbylých ruček...člověka to hned netrkne, dívá se na fotku a říká si jak, je to hezky vyvážené. Jdu si dát kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Tady jsou moc pekny fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 25. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Díky kluci. Já si dycky říkám, že se opakuju. Ale pak sednu na balkón, nacpu, uvařím si kafe a mám pocit, že tu chvíli pohody prostě musím sdílet. Tak jsem rád, že se mi to snad alespoň trochu daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Jen sdílej,nemá to chybu.A ty tradiční jsou stále fajnový - yes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 To naprosto chápu, Jakube. Každá tvá fotka je jiná, i když jsou na mnohých z nich stejné propriety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2016 Jedno tradiční zátiší. IMG_6265.jpgDokonalý zátiší...a dobrá značka kávy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2016 Tohle sdileni je na zatisi s fotkama to nejlepsi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se