prischera Odesláno 11. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Dneska jsem si vyzvedl další, dlouho očekávané hodinky. Limitovaná edice Seiko 5 na které se spolupodílel Bryan May. Původně jsem je zamýšlel čistě do sbírky, ale asi se s opatrností na ruku občas dostanou. Jsou totiž dost povedený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Vypadají fakt super, teď k nim nechat udělat ještě kytarový řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 (upraveno) Máš je z Chronoshopu? Jsem je tam objednával, tak by mi mohla přijít výzva k vyzvednutí. Díky. Jo, a samozřejmě gratuluju. Upraveno 12. května 2020 uživatelem habadej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Vypadají fakt super, teď k nim nechat udělat ještě kytarový řemen Řemen bude, to je jasná věc Máš je z Chronoshopu? Jsem je tam objednával, tak by mi mohla přijít výzva k vyzvednutí. Díky. Jo, a samozřejmě gratuluju.Mám je z Koscomu, dorazily tam včera odpoledne. Myslím, že v chronoshopu by měly být v nejbližší době. A dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Taky díky. Tak snad se z Chronoshopu co nejdříve ozvou. Teď co si Brian při zahradničení napíchnul prdel na rejč určitě nabudou na ceně :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 (upraveno) Zkouším ocel, za mě dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. května 2020 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 (upraveno) double Upraveno 13. května 2020 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 (upraveno) Triple sorry Upraveno 13. května 2020 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Sedí dobře. Co je to zač? Já už byl vyzván k vyzvednutí taky a asi budu taky řešit jinou alternativu za ten nato strap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Miltat Super Engineer v první generaci. Aktuálně už bohužel nedostupný. A sedí trochu ztuha, musel jsem nasadit tenčí stěžejky. Ale líbí se mi to . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Zkouším ocel, za mě dobrý Jako obvykle super fotky a na té oceli vypadají mnohem líp, dobrá volba Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Díky taky mě baví, asi je na nich chvíli nechám, než je vrátím na Crafter Blue. Na tom se mi taky líbí :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Taky na ně čekám a moc se těším, červený hodinky jsem ještě neměl a ten futrál alá kytara, supr! Černá kůže s červeným stitchingem a bude kombíčko vyladěný;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Musím říct, že mě Tutimy chytily víc než jsem čekal... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Však jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 aky to je rozmer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Prumer je 43mm, ale je to hodne zavadejici hodnota. Vzhledem k tvaru pouzdra sedi na ruce cca jako 40mm. Ja mam uzke zapesti a sedi mi skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 a ani jsem si nevšiml, že to je titan, to mě překvapilo a v Koscomu mají modré bez sunburstu, ty jsou teda asi ještě hezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 26. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Zkoušel jsem obojí, ale já mám s modrýma hodinkama dlouhodobě problém, žádný u mě nevydržely . Ještě se dělají černé bez sunburstu, ale mě se tahle varianta líbila nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 21. června 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Zase po čase jedny Tutimy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se