Přejít na obsah

Seiko SKX007 - moje první Seika

Doporučené příspěvky

sama chvála na tieto hodinky všade kde sa snimi stretnem..mám v pláne prve automaty za ludovi peniaz a vypadá to tak že sa nechám zlákať práve tymto modelom :)

Neslapnes vedle :)

Sice pozdě, ale přece, gratuluju...

A musím říct, že ti plně rozumím..Byly to moje první potápky, jako takové...Chtěl jsem 007, ale dlouho se tu žádné neobjevily...Pak se zde naskytla možnost koupě nových 009, tak jsem je zkusil..A musím říct, že jak jsem tu pepsinu původně nechtěl, záhy jsem si jí zamiloval a 007 má mysl vypustila uplně..Následně jsem dokoupil origo Oyster tah a tím byla má spokojenost završena..Hodinky do všech situaci, na na lyže, na štípání dřeva i do práce ke svetru..

Opravdu hodně muziky za pár peněz..A stejně jako ostatní myslím, že jsem je taky doma neměl naposledy.. ;-)  :punk:

Dík :cheers: je to jak říkáš, jsou to univerzály pro kazdou příležitost Nad Oysterem uvazuju taky do budoucna.

Teď jsem si toho teprve všiml! Ondro, blahopřeju! SKX007 se mi hodně líbí - jednou jsem je i zkusil, ale jak jinak, byly na mě velké.

Díky :cheers: fakt velke? Zkusil bych jim dat jeste jednu šanci ;)

Dnes par nových SOS fotek - Seiko On Shark

post-18261-0-21960100-1392718224_thumb.jpg

post-18261-0-21601200-1392718245_thumb.jpg

post-18261-0-56036600-1392718267_thumb.jpg

post-18261-0-24073800-1392718286_thumb.jpg

post-18261-0-53873200-1392718312_thumb.jpg

post-18261-0-30674200-1392718332_thumb.jpg

post-18261-0-16421000-1392718352_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Moc pěkně nafocený to máš!

Já ty svoje přenechal Bandimu, no samozřejmě že se mi po nich stejská. 

PS: co ty stěžejky, poslal jsem ty správný?

Díky Ondro :)

To se nedivím, já svoje dloouho nedám :)

Stěžejky jsou o něco tenší než ty co tam byly, ale drží. Ještě jednou díky :cheers:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Krásné, krásné, krásné, super fotky a hodinky, jako vždy Ondro. Ale musím, za sebe, říct, že ten jubilee tah jim pásne nejvíc;-)

Jubilee je super, proto jsem si ho taky nechal a budu je s Oysterem střídat ;)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

I když byly u našeho setkání zastíněny jinými tématy hovoru :lol2:  nemohl jsem ty tvoje 007 dostat z hlavy, Ondro.. A tak už jsou doma  :)

Dobře Ty :). Tak to ted mame koukám stejne kombo :cheers:

Moony nosim ted hlavne v práci a na slavnostnějsi příležitosti a Seika k vodě, zahrada apod. Ted jsem jim pořídil konvexni safir s vnitřním AR- bude nasazeny příští tyden. A taky pořádné Jubilee s plnými koncovkami tahu a kovovou sponou- dorazí taky příští tyden. Uz se tesim :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...