Ondrej71 Odesláno 18. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 sama chvála na tieto hodinky všade kde sa snimi stretnem..mám v pláne prve automaty za ludovi peniaz a vypadá to tak že sa nechám zlákať práve tymto modelom Neslapnes vedle Sice pozdě, ale přece, gratuluju...A musím říct, že ti plně rozumím..Byly to moje první potápky, jako takové...Chtěl jsem 007, ale dlouho se tu žádné neobjevily...Pak se zde naskytla možnost koupě nových 009, tak jsem je zkusil..A musím říct, že jak jsem tu pepsinu původně nechtěl, záhy jsem si jí zamiloval a 007 má mysl vypustila uplně..Následně jsem dokoupil origo Oyster tah a tím byla má spokojenost završena..Hodinky do všech situaci, na na lyže, na štípání dřeva i do práce ke svetru..Opravdu hodně muziky za pár peněz..A stejně jako ostatní myslím, že jsem je taky doma neměl naposledy.. ;-) Dík je to jak říkáš, jsou to univerzály pro kazdou příležitost Nad Oysterem uvazuju taky do budoucna. Teď jsem si toho teprve všiml! Ondro, blahopřeju! SKX007 se mi hodně líbí - jednou jsem je i zkusil, ale jak jinak, byly na mě velké.Díky fakt velke? Zkusil bych jim dat jeste jednu šanci Dnes par nových SOS fotek - Seiko On Shark Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Pokud bych do nich šel (jakože v tuto chvíli to neplánuju), tak bych zvolil menší variantu SKX013 - to samé, ale 36mm. Zjišťuju, že malé hodinky mi opravdu maximálně vyhovují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 jojo, ty 013 jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Skoda, ze nemaj spring drive a nestojej 90k. Byly by to asi moje jedny z definitivnich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Dnešní foto pokusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 (upraveno) Moc pěkně nafocený to máš! Já ty svoje přenechal Bandimu, no samozřejmě že se mi po nich stejská. PS: co ty stěžejky, poslal jsem ty správný? Upraveno 20. února 2014 uživatelem ondra.palas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Moc pěkně nafocený to máš! Já ty svoje přenechal Bandimu, no samozřejmě že se mi po nich stejská. PS: co ty stěžejky, poslal jsem ty správný? Díky Ondro To se nedivím, já svoje dloouho nedám Stěžejky jsou o něco tenší než ty co tam byly, ale drží. Ještě jednou díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Trochu jsem dnes experimentoval a zkoušel silikon a kaucuk. Oba dobrý, kaucuk jeste lepsi, ale tah je tah Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Experimentům se meze nekladou,ale na tom tahu to je úplně jiná liga. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 Na tahu a na jaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2014 Deštivý večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Krásné, krásné, krásné, super fotky a hodinky, jako vždy Ondro. Ale musím, za sebe, říct, že ten jubilee tah jim pásne nejvíc;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Krásné, krásné, krásné, super fotky a hodinky, jako vždy Ondro. Ale musím, za sebe, říct, že ten jubilee tah jim pásne nejvíc;-)Jubilee je super, proto jsem si ho taky nechal a budu je s Oysterem střídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 19. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2014 Správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Dnes poprvé na Zulu a jsem spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtano Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 Cely tento tyden mam intenzivni pocit, ze prave tyto seika bych si mel taky poridit a tvoje fotky me v tom utvrzuji. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 (upraveno) Vojtano: jj, musíš je mít Pár fotek v dešti Upraveno 14. června 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doth Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 I když byly u našeho setkání zastíněny jinými tématy hovoru nemohl jsem ty tvoje 007 dostat z hlavy, Ondro.. A tak už jsou doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 I když byly u našeho setkání zastíněny jinými tématy hovoru nemohl jsem ty tvoje 007 dostat z hlavy, Ondro.. A tak už jsou doma Dobře Ty . Tak to ted mame koukám stejne kombo Moony nosim ted hlavne v práci a na slavnostnějsi příležitosti a Seika k vodě, zahrada apod. Ted jsem jim pořídil konvexni safir s vnitřním AR- bude nasazeny příští tyden. A taky pořádné Jubilee s plnými koncovkami tahu a kovovou sponou- dorazí taky příští tyden. Uz se tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se