Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Důvod?

Nevím nějak mi přišlo, že kromě jednoho dílu se v té poslední sérii téměř nic nestalo. Nebýt tam pár "zajímavých scén" s tou zrzkou, tak úplně o ničem :D Jinak jediný díl, který mi přišel fajn, byl právě ten co většinu naštval. Ten tomu dával aspoň náboj. 

Jinak ten breaking bad je super a až ho dokoukám, tak musím zkusit TD, vypadá to hodně dobře.

Mě ještě hodně bavil Ray Donovan.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé,potřebuju pomoct se vzpomenutím na jeden film.Nemůžu si vzpomenout na název.Zhruba za poslední rok byl v TV,někdy v noci.Ve zkratce je film o jednom chlápkovi,který dlůží kam se podívá (nějaký jakoby španěl,portugalec) nemá co ztratit a chce skočit z mostu.Jak si tak vybere most,uvidí na něm krásnou vysokou blondýnku (mám dojem že herečka je ze severské země a dabuje ji Vanda Hybnerová) která chce skočit spolu a tak skočí spolu a nic se nikomu nestane.Chlapík dojde na to,že je jeho strážný anděl,který mu přišel pomoci vyřešit problémy a zachránit mu život a pozbytek filmu už jsou všude spolu.Je to taková černá komedie,drama,něco takového a mám dojem,že je černobílý,ale to si nejsem jistý,to jen tuším.řekl bych že film není starší,jak z roku 2000.

Kdyby někdo věděl,udělali byste mi radost:-). Mám to na jazyku a nemůžu si na to vzpomenout:-).

Odkaz ke komentáři

Na prima kuul zrovna davaj film Hra smrti, kde je psanej jako hlavni hrdina Bruk Liiiii

A podle toho co vidim tam je nejakej jeho spatnej dvojnik a pak tam sou pouzity zabery toho spravnyho Bruce z jinejch filmu. Asi to natocili po jeho smrti. To je husty.

Update: tenhle film je natocenej v roce 1979 a Brucovi puklo srdce v roce 1973.

Upraveno uživatelem the MJ
Odkaz ke komentáři

Tak závěr TD i za mnou, úroveň epizody se IMHO oproti minule zase zvedla, stejně tak i atmosféra a vůbec. Konec proti kterýmu nelze nic namítat i když chápu že třeba ne každýmu se zavděčil. :cool02:
Jen ještě nevím jestli na čsfd TD fláknu 4 nebo 5 * vidím to tak na 4,5 *

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...