pebe Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 přesně tak, filmy na Webshare a titulky na Titulky.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tak na síti si to umím najít taky. Ale nějak to nedělám. Nebaví mě to. No a teď jsou všechny premiéry na HBO pro mě skutečně premiéry. Ve filmech jsem tak o devět měsíců, rok za kinama, ale mam to v HD, bilingual, v pyžamu a s ristrettem v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Dokoukal jsem druhou sérii Mostu. Stejná pecka jako první série. Žádný div, že seriál opakovaně získal cenu Zlatá nymfa za nejlepší Evropský seriál. Dokonce už se natočil i US a UK/Francie remake.Jsem v nadšení z originálu zjusil i ten US a težký zklamání teda. Hlavní mužský hrdina ještě dobrej, ale americká Saga je hrozná...vydržel jsem jen první díl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2014 Dnes povinně pro všechny majitele Eterna KonTiki ve 21:00 na Film+- http://www.csfd.cz/film/295964-kon-tiki/galerie/?type=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 http://www.csfd.cz/film/352865-so-won/ Excelentní záležitost, pro mě asi nejsilnější film, který jsem letos viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Hm, koukám na ten příběh, taková pěkná vánoční záležitost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 http://www.csfd.cz/film/352865-so-won/ Excelentní záležitost, pro mě asi nejsilnější film, který jsem letos viděl.to asi nechci vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 moc se mi to líbilohttp://www.csfd.cz/film/325234-mystery-road/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Hm, koukám na ten příběh, taková pěkná vánoční záležitost.. Teda až na ten vývod * aj tohle vlastně není sekce HUMOR ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Nevim no. Korejci dávají do filmu porad víc a víc utrpení a brutality. A jeste ve spojeni s detma. Chapu, ze to funguje, protože tahle kombinace odrovna každého. Ale asi to nechci vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Tož si zapněte Babovřesky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Tož tak jo, páč je jasný, že kdo nerad kouká na zneužívání holčiček, čumí na Bábovřesky. A krade:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Už dost drsný bylo tohle: http://www.csfd.cz/film/312928-dogani/ A taky to má hodnocení jako prase. Asi by měl Troška přiostřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 (upraveno) Včera jsem si dal před spaním Gone Girl (http://www.csfd.cz/film/346856-zmizela/). No hodně to semnou hnulo, přítelkyně nedostala ani pusu na dobrou noc... Upraveno 19. prosince 2014 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Já jsem zkouknul Equalizera a dobrý - nenáročná oddychovka, žádnej Kusturica A bhehehehe Verbal : Od nynějška si dvakrát rozmyslím, než jako obvykle agresivně vypičuju bobra v Obi, i když mě pro třicítky vruty pošle do stavebnin na druhou stranu toho jejich posraného hangáru místo do spojovacího materiálu hned vedle pokladen. Podle tohoto se totiž může docela dobře stát, že ten tlustý, upocený a špatně proškolený kokot nebude jen nějaká běžná socka z pracáku, co ze zoufalství bouchá za minimální mzdu. Ne, on to totiž klidně může být penzionovaný elitní vrah z Bisky, co se kariérně našel jako permanentní zaměstnanec měsíce v oddělení řeziva, jenž ve volných chvílích čte přeceňované sračky od Hemingveje, rád dlouze existenciálně filosofuje a je sveřepým ochráncem slabších, utlačovaných, vdov, sirotků a ukrajinských štětek. Takový týpek, dokonale trénovaný ve střelbě hřebíky a zacházení s kompletním sortimentem mechanického ručního nářadí, by mě pak za hrubost klidně mohl na sto metrů ukřižovat až v zahradním nábytku, umlátit gumovým kladívkem nebo opíchat lištovými rohy na plovoucí podlahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Verbal je prostě démon Jednou bych chtěl poznat, kdo to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 19. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2014 Verbal je prostě démon Jednou bych chtěl poznat, kdo to je Podle toho, kolik toho viděl a okomentoval bych řekl, že ho osobně nikdo nezná...sedí doma, sjíždí filmy a mastí komenty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Já jsem zkouknul Equalizera a dobrý - nenáročná oddychovka, žádnej Kusturica no, to teda..... Robin Macgyver Hood Sám doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 (upraveno) Podle toho, kolik toho viděl a okomentoval bych řekl, že ho osobně nikdo nezná...sedí doma, sjíždí filmy a mastí komenty jelikož viděl Interstellar, tak se asi odváží i do kina Upraveno 20. prosince 2014 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 20. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 (upraveno) jelikož viděl Interstellar, tak se asi odváží i do kina A vvypadá to nějak takhle: http://m.youtube.com/results?q=Sheldon+kino&sm=3 Upraveno 20. prosince 2014 uživatelem Petr_123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se