Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Dokoukal jsem druhou sérii Mostu. Stejná pecka jako první série.

Žádný div, že seriál opakovaně získal cenu Zlatá nymfa za nejlepší Evropský seriál. Dokonce už se natočil i US a UK/Francie remake.

Jsem v nadšení z originálu zjusil i ten US a težký zklamání teda. Hlavní mužský hrdina ještě dobrej, ale americká Saga je hrozná...vydržel jsem jen první díl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem zkouknul Equalizera a dobrý - nenáročná oddychovka, žádnej Kusturica

A bhehehehe Verbal :

2.gif Od nynějška si dvakrát rozmyslím, než jako obvykle agresivně vypičuju bobra v Obi, i když mě pro třicítky vruty pošle do stavebnin na druhou stranu toho jejich posraného hangáru místo do spojovacího materiálu hned vedle pokladen. Podle tohoto se totiž může docela dobře stát, že ten tlustý, upocený a špatně proškolený kokot nebude jen nějaká běžná socka z pracáku, co ze zoufalství bouchá za minimální mzdu. Ne, on to totiž klidně může být penzionovaný elitní vrah z Bisky, co se kariérně našel jako permanentní zaměstnanec měsíce v oddělení řeziva, jenž ve volných chvílích čte přeceňované sračky od Hemingveje, rád dlouze existenciálně filosofuje a je sveřepým ochráncem slabších, utlačovaných, vdov, sirotků a ukrajinských štětek. Takový týpek, dokonale trénovaný ve střelbě hřebíky a zacházení s kompletním sortimentem mechanického ručního nářadí, by mě pak za hrubost klidně mohl na sto metrů ukřižovat až v zahradním nábytku, umlátit gumovým kladívkem nebo opíchat lištovými rohy na plovoucí podlahy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...