stosi Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 (upraveno) Když umřel Dean, tak jsem si dneska musel pustit některé epizody z Reel Rock. Vřele doporučuji, je vydaných asi 5 ročníků, každý ročník se skládá z cca 5 epizod (některé slabší, ale jiné totální šílenosti), velice hezky natočeno. Jak moc outdoor dokumenty nemusím, tak tady se nemůžu dočkat podzimu na další ročník. V ukázkách přikladám čistě horolezecké věci, nicméně jsou tam k vidění i povedené vysokohorské expedice.Alex Honnoldhttps://www.youtube.com/watch?v=uQb4_8PyZBMDean Potterhttps://www.youtube.com/watch?v=IqxeEEAqlPkto trio uzavírám Ueli Steckem - tuhle epizodu jsem sledoval s otevřenou hubou od začátku do konce, takhle neskutečně si dát Eiger... (2 hodiny 47 minut severní stěnou...)https://www.youtube.com/watch?v=VUWBbepsdmYNa této dokumentární sérii oceňuji i to, že ten svět ukazuje bez příkras. Jedna epizoda obvykle končí tragicky, ale to je daň za tyhle výpravy.Loni tam byl i "everestský konflikt". Upraveno 18. května 2015 uživatelem stosi
ivan_989 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 The prisoner. 60te roky, britsky mysteriozny serial, skvela dobova anglictina. Citujem z csfd kde ma 85%: Tajný agent, poté co dá výpověď u svého zaměstnavatele, je unesen. Ocitá se v navenek idylické vesnici, je to však velmi bizarní vězení. Jeho dozorci z něj chtějí dostat důležité informace. On však nespolupracuje a snaží se utéci. Je to uplne ine ako vsetko co som videl. Mnamkova fakt mystery bizarna haluz.
BrotHell Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Chappie pěkná podívaná, jednoduchej příběh o robotovi
tano Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 za chvíli na čt2 Velký útěkTam je opet americkych omylu. Napr. Nemecka luft. hlida zajatecky tabor.
jungle Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 (upraveno) To byl zajatecky tabor pro spojenecky letce, nevim jestli vsichni dozorci byli od luftwaffe, ale minimalne dustojnici byli. Edit: info z wikiThe camp's 800 Luftwaffe guards were primarily either too old for combat duty or young men convalescing after long tours of duty or from wounds. Because the guards were Luftwaffe personnel, the prisoners were accorded far better treatment than that granted to other POWs in Germany.http://en.m.wikipedia.org/wiki/Stalag_Luft_III Upraveno 18. května 2015 uživatelem jungle
stosi Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Tam je opet americkych omylu. Napr. Nemecka luft. hlida zajatecky tabor. Taky jsem se díval na ty žluté/červené narameniky, ale napr http://en.m.wikipedia.org/wiki/Stalag_Luft_III
tano Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Jasne kluci beru zpet, take jsem to nasel, omluva:).
SCIFI Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Právě jsem ve vlaku dokoukal Tělo co doporučoval zmizik a rozhodně to stoji za podivani. Jeden z mála filmů kdy pointu nevíte od pulky ale čekáte na ni do poslední minuty. za me 90%
mondeo2 Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Kdo viděl jedničku ( mě se líbila a jasně otevřený konec to dával najevo, že se něco chystá...) tak už se chystá............
Povidláček Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Tělo už se tahá, dík za tip a chci se zeptat, Mad Max jsem neviděl ani toho starýho s Gibsonem. Je lepší napřed vidět původní gibsonovku nebo jít na remake do kina? Vím, že je to asi uplně jedno, ale tak, aby člověk kdyžtak pak nebyl z jednoho nebo druhýho zklamanej.. btw trailer toho půvdního maxe kterej jsem teď viděl mi hodně připomněl film Vodní Svět s Costnerem
mondeo2 Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 (upraveno) Mad Maxe jsem viděl kdysi dávno snad někdy v 81 na šumících videokazetách ( tzv 321 kopie z 25 kopie...... ) a za mě dobrý jeden z kultovních filmů (tedy serie tří dílů )...budu na něj muset kouknout znovu. Myslím, že už je čas. Upraveno 19. května 2015 uživatelem mondeo2
smolda Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 Pro všechny co rádi přemýšlí o tom kam vše může vést je super věc UK seriál Black mirror.
MJ. Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Mad Max jsem neviděl ani toho starýho s Gibsonem. Je lepší napřed vidět původní gibsonovku nebo jít na remake do kina? To co je v kinech podle mě neni remake.... todle má jinej příběh zkouknul sem konečně Kingsmana a bylo to super zábavný, jako Strážci Galaxie
Povidláček Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Tak jsem včera taky viděl Stoletého staříka co zmizel oknem a dobrý film, bavil jsem se a srovnání s Forrestem Gumpem místy fakt sedí. Jediná věc co mi přišla divná byl motorkářský gang v motorkářských vestách, který jezdil auty...
SCIFI Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Tak jsem včera taky viděl Stoletého staříka co zmizel oknem a dobrý film, bavil jsem se a srovnání s Forrestem Gumpem místy fakt sedí. Jediná věc co mi přišla divná byl motorkářský gang v motorkářských vestách, který jezdil auty...přečti si tu knížku. film není špatnej ale všechno tam prostě naspat nejde
tano Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 (upraveno) Uz to mam doma, tak se tesim, pak dam vedet.Zulu: http://www.csfd.cz/film/313070-zulu/ Tak to je hustej film, doporucuji a diky za typ. Upraveno 20. května 2015 uživatelem tano
sashator Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Mad Max je za me pecka- a to jsem si pri trailerech rikal, co to zas bude za hovadinu. Prakticky tam neni hluchy misto, akce od zacatku do konce. A vsichni co nevideli nebo si nepamatuji puvodni dily s Gibsonem se nemuseji niceho bat....PS- Charlize to stejne neuveritelne sekne i na jezka a bez ruky
smolda Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Mad Max - je akce sama o sobě, přítelkyni asi nebrat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se