VintageLover Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 (upraveno) Další český počin, co mi připomíná 3. serii Mostu a vlastně i ten Labyrint s Langmajerem, je Mamon - řekl bych o řád výše jak Labyrint, lehce pokulhávající za třetí serií Mostu. Snad si to udrží napětí až do konce. Viděny zatím 3 díly a hodnocení 8,5 z 10. Mostu dávám 9. EDIT: Jo a ještě mi Mamon připomímá severskou trilogii Girl with dragon tattoo atd... Upraveno 8. listopadu 2015 uživatelem VintageLover
FraK Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 O tom Mamonu slysim samou chvalu. Asi to bude fakt dobre. Me se z Ceskych serialu jeste moc libil Cirkus Bukowsky. Takovej divnej nazev, ale pritom super thriler.
Tomas_2002 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Byli jsme v pátek na Spectre a mě se to teda líbilo. Akorát celej víkend sháním to střelivo do PPK, kterým se dá sundat helikoptéra na 200 metrů a pořád nic
lukas.78 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Most je dobrý, ale na Zločin to dle mého nemá. 2 linie příběhu. Hudba je opravdu užasná + pohled kamerou na utrpení rodiny v serii 1. bere dech. Zakončení poslední 3tí serie by asi nikdo nečekal.Do dnes nevím která serie je lepší. Každá je trochu jiná. Já to viděl v za jeden týden celé(1,2,3), tak je to dobré
Bells Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Byli jsme v pátek na Spectre a mě se to teda líbilo. Akorát celej víkend sháním to střelivo do PPK, kterým se dá sundat helikoptéra na 200 metrů a pořád nic Já byl v sobotu a jak jsem se těšil, tak pro mě nakonec docela zklamání, je to asi první Bondovka, která mi ne zcela sedla a z kina jsem odcházel s takovými rozporuplnými pocity. Přijde mi, že proti starým Bondovkám už to jde trošku jiným směrem... A teda scéna, která mi vadila víc, než to sestřelení helikoptéry byla honička s auty, za prvé mi přišla dost nezáživná a za druhé, sjet s Astonem schody?!
MJ. Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 sjet s Astonem schody?! To se jako vážně podivuješ u Bonda něčemu takovému? To je stejný jako říct že Rambo jednička dobrý, ale to jak trefil tim kamenem toho pilota vrtulníku, tomu nemůžu věřit... Mě Bond bavil. Sem zvědavej jak (pokud vůbec) bude konec využitej v dalších filmech. To že tam Monica B. byla jen chvilku vůbec nevadí, nějak mi nepřišla jako Bond girl.Teď můžem jenom čekat kdo bude další režisér a jakej bude novej Bond.
VintageLover Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Most je dobrý, ale na Zločin to dle mého nemá. 2 linie příběhu. Hudba je opravdu užasná + pohled kamerou na utrpení rodiny v serii 1. bere dech. Zakončení poslední 3tí serie by asi nikdo nečekal.Do dnes nevím která serie je lepší. Každá je trochu jiná. Já to viděl v za jeden týden celé(1,2,3), tak je to dobré A tuhle americkou verzi jsi taky viděl?http://www.csfd.cz/film/294212-killing-the/galerie/?type=1
Frantik Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) To se jako vážně podivuješ u Bonda něčemu takovému? To je stejný jako říct že Rambo jednička dobrý, ale to jak trefil tim kamenem toho pilota vrtulníku, tomu nemůžu věřit... Mě Bond bavil. Sem zvědavej jak (pokud vůbec) bude konec využitej v dalších filmech. To že tam Monica B. byla jen chvilku vůbec nevadí, nějak mi nepřišla jako Bond girl.Teď můžem jenom čekat kdo bude další režisér a jakej bude novej Bond.Bude to 2017 a reziser a herec stejny - tedy Mendez a Craig Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem Frantik
pebe Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 A tuhle americkou verzi jsi taky viděl?http://www.csfd.cz/film/294212-killing-the/galerie/?type=1 tohle jsem viděl jako první a potom mi ta severská verze už přišla taková o ničem...
MJ. Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Bude to 2017 a reziser a herec stejny - tedy Mendez a Craigaha, sem čet jak už Craig nebude pokračovat, tak zase proč vyskakovat z tak pěkně rozjetýho vlaku
Bells Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 To se jako vážně podivuješ u Bonda něčemu takovému? To je stejný jako říct že Rambo jednička dobrý, ale to jak trefil tim kamenem toho pilota vrtulníku, tomu nemůžu věřit... Mě Bond bavil. Sem zvědavej jak (pokud vůbec) bude konec využitej v dalších filmech. To že tam Monica B. byla jen chvilku vůbec nevadí, nějak mi nepřišla jako Bond girl.Teď můžem jenom čekat kdo bude další režisér a jakej bude novej Bond. Máš asi pravdu, vlastně se není čemu divit a měl bych na to být už zvyklý, ale tak nějak mě to vážně tahalo za oči, ale to bylo možná i tím, jak byla celá ta honička taková nijaká, zvuky aut (motorů) přepálené hudbou, takže nic, jízda jako taková vypadala jak když jedou 20, já nevím, tadle scéna byla podle mě fakt slabá...jen můj osobní názor
spineshank Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Most je dobrý, ale na Zločin to dle mého nemá. 2 linie příběhu. Hudba je opravdu užasná + pohled kamerou na utrpení rodiny v serii 1. bere dech. Zakončení poslední 3tí serie by asi nikdo nečekal.Do dnes nevím která serie je lepší. Každá je trochu jiná. Já to viděl v za jeden týden celé(1,2,3), tak je to dobré v tomto to mám naopak,série Most mě vtáhla okamžitě a držela v naprostém sevření až do konce obou sérií,třetí jsem jěště nezačalCo se týče Zločinu,tak první série strašně vleklá,moc překombinovaná,celkově nejslabší...pak už díky 10.dílné stopaží to bylo jen a jen lepší...2,série výborná,3.série ještě lepší
VintageLover Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 tohle jsem viděl jako první a potom mi ta severská verze už přišla taková o ničem...Když to říkáš ty, tak se mrkneme na to USA verzi, díky.
tano Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Vcera jsem videl Kobry a Uzovky, neni to zas marny. http://www.csfd.cz/film/369047-kobry-a-uzovky/prehled/
jaruna73 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Nedávno jsem viděl francouzský film nedotknutelný. Supr
pebe Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Když to říkáš ty, tak se mrkneme na to USA verzi, díky. asi nejsem úplně nejlepší arbitr vkusu, ale na to že mám hodně rád severskou krimi(knihy i filmy i seriály) tak se mi ta US verze zdála lepší. Mělo to spád, herci mi přišli takoví uvěřitelnější. A ponuré to bylo taky dost
Klotzman Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Teď jsem se dodíval na Ponorku (Das Boot) a mohu doporučit. Jen je problém v tom, že v originálu němečtí herci mluví anglicky a není jim moc rozumět.Já si myslím, že originál je německy - aspoň já teda mám německou verzi, v kině jsem to viděl taky německy...na cos to koukal ?
tomrx125 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Měl jsem nějakou verzi z internetu... Byl to director's cut, má to myslím 3h 19min. Právě jsem to taky chtěl německy, tak jsem hledal na Wikipedii a pochopil jsem to tak, že to je v originálu anglicky, což byla katastrofa. To tvoje je DVD, BR, nebo také internetová verze? Kdyby byl německý originál, podíval bych se rád ještě jednou. Díky Odesláno z mého Lenovo S60-w pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se