Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Už někdo z vás viděl Bruna? Upřímně řečeno byl jsem zhnusen z Aliho-G i z Borata a upřímně řečeno se ovšem chci spálit i potřetí a Bruna vidět. Máte s tím někdo zkušenost?

Bruno jeste premieru nemel (u nas bude az 6.8.), ale co jsem cetl zahrranicni ohlasy na jeho predpremieru, tak by mel byt jeste drsnejsi nez Borat.

Jedna recenze je treba zde: http://www.guardian.co.uk/film/2009/jun/17...cha-baron-cohen

Návštěvník Tada
Odesláno

Odky je to, že něco nemělo premiéru překážkou tomu aby to někdo již mohl dávno vidět? :D

Odesláno (upraveno)
Zrovna jsem se dodíval na Knowing. Pokud někdo chce vidět katastrofický film bez amerického hrdiny typu Bruce Willis (Armagedon) a jiné filmy plné patosu o hrdinství :rambo: , poslední vteřině před výbuchem :blowup: a že americký mozek všechno vyřeší :gun_bandana: , tak se určitě podívejte na tento film. Vřele doporučuji! :speak_cool: Možná to má nějaké chyby, ale nenašel jsem je a hledat nechci :suicide_anim:

Včera večer jsem na to taky koukal - no, vůbec to není špatné, ale dle mě poslední 1/3 filmu mě trochu zklamala. Ale celkově dobrý!

Upraveno uživatelem MarcelG
Odesláno (upraveno)

Klass (2007) - rozhodně doporučuji.

"Mrazivé svědectví o ponižování lidské důstojnosti."

Upraveno uživatelem Heky
Odesláno

Jakubisko:

Pokud vydržíš do večera, tak ti pak napíšu jaký to bylo ;)

Jinak doporučovat se dá strašně moc filmů - v podstatě každý film z TOP 200 na CSFD je super :)

Odesláno

Jakubisko:

Tak už mám tu pecku za sebou...Transformers 1 mám rád, ale to co se jim podařilo s "dvojkou" je hrozný. Efekty jsou pořád super, ale tím to končí - děj je nudná blbost, vůbec to negraduje, jsou tam totální blbosti, zbytečně moc robotů (některý totální dementi), atd...radši si peníze na kino ulož na hodinky a nebo jdi na něco jiného s roboty - např. Terminator Salvation :)

Odesláno
Jakubisko:

Tak už mám tu pecku za sebou...Transformers 1 mám rád, ale to co se jim podařilo s "dvojkou" je hrozný. Efekty jsou pořád super, ale tím to končí - děj je nudná blbost, vůbec to negraduje, jsou tam totální blbosti, zbytečně moc robotů (některý totální dementi), atd...radši si peníze na kino ulož na hodinky a nebo jdi na něco jiného s roboty - např. Terminator Salvation :)

Ouuu. Tak to vypada, ze jsem si letos kino uz odbyl s Andeli a demony. Diky za postreh. Pockam si na DVD a v mezicase si budu na youtube poustet stare dily :)

Odesláno

Takhle černě bych to zase neviděl :D Určitě je v kinech dost dobrých filmů a ještě jich dost bude, ale tenhle to bohužel není :) Z těch starších premiér třeba Gran Torino, Star Trek nebo Watchmen...a v budoucnu nás čeká Wrestler, Veřejní nepřátelé, Piráti na vlnách, G.I. Joe, Hanební pancharti, atd... :) Něco z toho bude určitě dobrý :)

Odesláno
Wrestler je dobry film, no Mickey je uz asi dobra troska :(

Souhlas....Wrestler stoji za videni (stejne jako jeden dokument o Wrestlingu v USA, na jehoz jmeno si bohuzel nemuzu vzpoenout).

Ale o Mickeyho bych strach nemel. Jeho navrat na vysluni jasne ukazal, ze je zase v poradku....a dalsi jeho filmove role to jen dokazuji.

Odesláno
Ale o Mickeyho bych strach nemel. Jeho navrat na vysluni jasne ukazal, ze je zase v poradku....a dalsi jeho filmove role to jen dokazuji.

No, v pořádku možná nebude ten správnej výraz :D

Mickey_Rourke.0.0.0x0.328x412.jpeg

Ale už to není FUBAR ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...