Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Když o sci-fi, tak jsem nedávno pořídil zajímavej "béčkovej", částečně hranej animáč Immortel (Prokletí bohů) Dobrá muzika vod Sigur Rós, zajímavej výtvarnej počin, co někdy až moc čerpá z Blade Runner a Pátého elementu. Stojí ale za podívání.

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno

Je mým truchlivým osudem, že já, kterej sci-fi vždy nesnášel jak sviňa a pohrdal jím hluboce (snad kromě toho wenderse ), nejčko se synátorem a cérečkou sjíždíme jen todle a to ještě ty infantilní lowendy (hvězdnou pěchotu ani vetřelce a predátory ještě nezmáknou, i když by rádi :D), takže starwars, clonewars, stopař po galaxii, nebo jako tudle ten 3D - zrůdy kontra vetřelci (nebo tak nějak) - nemohu doporučit, když chcete 3 D , imax je minimálně kratší. Ále to platilo, než jsem sjel v telině něco o robotech revolucionářích od asimova a v kině nový startrek 11 - to doporučit mohu - a měním názor na žánr.

Návštěvník YPO?
Odesláno
Je mým truchlivým osudem, že já, kterej sci-fi vždy nesnášel jak sviňa a pohrdal jím hluboce (snad kromě toho wenderse ), nejčko se synátorem a cérečkou sjíždíme jen todle a to ještě ty infantilní lowendy (hvězdnou pěchotu ani vetřelce a predátory ještě nezmáknou, i když by rádi :D), takže starwars, clonewars, stopař po galaxii, nebo jako tudle ten 3D - zrůdy kontra vetřelci (nebo tak nějak) - nemohu doporučit, když chcete 3 D , imax je minimálně kratší. Ále to platilo, než jsem sjel v telině něco o robotech revolucionářích od asimova a v kině nový startrek 11 - to doporučit mohu - a měním názor na žánr.

to buď rád, že nemusíš kupovat starwars Lego - já už za to utratil asi 20t :suicide_anim:

Odesláno

Vetrelce vrele doporucuji. Nebal bych se ani zfilmovanych klasik P. K. Dicka Blade runner a total recall, jsou i jine, ale tyto jsou nejelepsi ... uplne nejlepsi je solaris (S. Lem) od tarkovskeho, u toho se da prospat hodiny a hodiny a porad to bavi, akorat decka se budou nudit ;-) a hvezdna pechota chce dost nadhled, pak je to taky bajecny film, hehe ;-) a pokud jsi pres nehorazny sladarny tak A. I. od spielberka, co mel tocit puvodne Kubrick, ktery ovsem natocil 2001: vesmirnou oddyseu, coz je take nutnost videt ;-) pak uz budes mit kvalitni prehled o scifi

to buď rád, že nemusíš kupovat starwars Lego - já už za to utratil asi 20t :suicide_anim:

Ja si poridil MINDSTORMS NXT , deckam doporucuji ;-)

Návštěvník YPO?
Odesláno
Ja si poridil MINDSTORMS NXT , deckam doporucuji ;-)

to je až od 10ti let - to se musí striktně dodržovat :lol:

Odesláno

Podfuck

Sbal prachy a vypadni

Pulp Fiction

Trainspoting

Hooligans ( ale ten starší, málo známej )

Gladiátor

Ghost dog cesta samuraje

Ronin

Leon

z komedií pak

Blbec k večeři

Wasabi

Odesláno

Tak jsme dva YPO :D - jediný, co mě uklidňuje, že synátor prohlásil, že už stejně nevyráběj ani nevyrobili žádný starwars lego, který by ho ještě zajímalo. Kromě milenium falcona asi za deset litrů! ! Kupovali jsme totiž taky přes ebay a amazon starý lega starwars ! Nemůžu protestovat, po ruce má porád argument s mejma hodinkama. Oceňuju ovšem, že si na webu sám našel všechny info i v AN a je opravdu pokročilý sběratel. Budu mít ty primky komu odkázat.

Návštěvník YPO?
Odesláno
Nemůžu protestovat, po ruce má porád argument s mejma hodinkama.

jo jo - děti jsou malý svině :thumbsup_anim: - tady je to to samý ;)

Odesláno (upraveno)

Ze sci-fi bych doporučil i "Blízká setkání třetího druhu" a "Minority Report" (Spielberg), "Contact" (Zemeckis) a jakési pokračování 2001 ASO - "2010 - The Year We Make Contact" - i když je to něco úplně jiného, než klasika od Kubricka.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Hele utrejch , vesmírnou odysseu jsem viděl: začátek - spánek - konec :D Druhej takovej film byl ještě stalker - máš recht !! :D A nějaký solaris - to se žena tak strašně bála, a nevěděla čeho, že jsem to musel vypnout, i když tam hrál cloony ! Taky jsem se nechtěl ztrapnit, kdybych musel přiznat, že jsem to nepochopil. Nemám se scifi prostě dobrou zkušenost, až na toho wenderse - ten je dlouhej jak tejden, ale mě nějak bavil, ale asi jako jedinýho, protože to údajně byl propadák :D

Odesláno (upraveno)

A když sci-fi, tak nejraději mám stejně "starý dobrý český" - od filmů Karla Zemana (zfilmované verneovky, Cesta do pravěku), dále Ikárie XB-1, sci-fi komedie Zabil jsem Einsteina pánové, Pane vy jste vdova, až po seriál Návštěvníci. To vše je Czech Made jak má být.

EDIT: Úplně jsem zapomněl na Tajemný hrad v Karpatech a Adéla ještě nevečeřela.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

Hele, nechci bejt kritik scifi, ale nechte toho, kromě hvězdný pěchoty, vetřelců a predátorů nikdo v týhle oblasti nedal dohromady nic kloudnýho, až na startrek. Jo a pak ten horor o těch mimozemšťanech v kukuřici co jim vadí voda. Jinak je to blištivá bída, přiznejte si to.

V oblasti artu mě zaujal jen ten wenders a pak starý film s romy schneider, už nevím, jak se jmenuje. A pochopitelně Zeman, ten je vůbec nejvýš.

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
Hele, nechci bejt kritik scifi, ale nechte toho, kromě hvězdný pěchoty, vetřelců a predátorů nikdo v týhle oblasti nedal dohromady nic kloudnýho...

Ale jdi ty...

Co Sexmise, Planeta opic, Návrat do budoucnosti, Mechanický pomeranč, francouzská Smrt v přímém přenosu, Věc, 12 opic, Terminátor, Propast (Abyss), Mad Max, Pátý element, Minority report, Matrix, Svět podle Prota a v neposlední řadě můj oblíbený Highlander?

A co české Krakatit, Ikarie XB 1, Kdo chce zabít Jessii?, Zabil jsem Einsteina, pánové..., Na kometě, ?Pane, vy jste vdova!", Zítra vstanu a opařím se čajem?

EDIT: Aha, tou R. S. jsi myslel Smrt v přímém přenosu :)

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno (upraveno)

Už druhým rokem se snažím zkouknout všechny díly Star Treku. Netušil jsem, kolik toho je. Tak mi to ještě dlouho vydrží. The Next Generation, Voyager a Deep Space 9 mám za sebou, teď jsem u Enterprise :) První klasickou řadu a filmy si nechávám nakonec.

Upraveno uživatelem VS
Odesláno

Dal jsem si tu práci a postahoval všechny díly Star Wars a následně jsem se na ně hezky podíval podle roku vzniku ;) Ať Vás provází síla :starwars:

Odesláno
Dal jsem si tu práci a postahoval všechny díly Star Wars a následně jsem se na ně hezky podíval podle roku vzniku ;) Ať Vás provází síla :starwars:

imperium ruleeezzzzzz........

Odesláno

Jsem fanda filmů a hlavně sci-fi, série Star Trek (byl jsem v kině,vadilo mi klipové bojové scény, sem si chtěl všechno pořádně prohlídnout, jinak super film), nejoblíbenější je seriál Voyager, ten jsem shlídnul celej, že mi to zabralo času:-) No a ve Star Wars jsem měl trochu bordel, na jediném filmu jsem byl v kině a to na Pomsta Sithů, tak jsem se mrknul na všechny, abych poznal sílu a taky tu temnou stranu. :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...