Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Monstrum fakt dost dobrý - "Blair Witch kamera" mi sice ze začátku trochen vadila, ale jak přiletí hlava sochy Svobody, vtáhne vás to do děje a nevnímáte to...

Kamera z blair witch me to prinutila po dvou minutach vypnout ...

V kine aero budou davat nektere filmy z varu, kdyby tam nahodou davali Svatbu za bileho dne (island), tak doporucuju. Nejlepsi film ze tri kousky co jsem na festivalu videl, na druhou stranu, se to letos obeslo bez nejake nekoukatelne sracky, baze tri dobre filmy za festival je skoro fenomenalni uspech ... ;-)

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

..... na druhou stranu, se to letos obeslo bez nejake nekoukatelne sracky, baze tri dobre filmy za festival je skoro fenomenalni uspech ... ;-)....

Tak to jsi mel stesti, ja moc na festaku na filmy nechodim ( tenhle rok jsem se nedostal na zadnej ) ale kdyz, tak mam cuch na "super" kousky......

Z tech par filmu co jsem tam za ty leta videl tak se mi fakt libil jen Krycí jméno Donnie Brasco (Donnie Brasco) s Johny Deppem kterej jsem videl primo v Thermale....

Odkaz ke komentáři

Pro ty co maj rádi tudle blairwitchovskou kameru doporučuju zombie-vzteklinovou variaci Quarantine. Existuje ve dvou verzích. Je to podobný béčko, jako s tím prapodivným muťákem, ale má to vo trochu větší spád a i všechno vostatní.

co mě v poslední době zaujalo:

RocknRolla

Summer Love... životní role Val Kilmera a supr drsnej kukuč Rodéna

The Man from Earth..supr nízkorozpočtová pecka

inside man

a něco pro labužníky

28 days later..upgrade zomkbíků, jsou rychlí jak sviňa

28 weeks later ...to samé

Ps.. ktekrej k.... psal tudle aplikaci už ty odkazy nebudu vopravovat

Upraveno uživatelem hciq
Odkaz ke komentáři

Tak to jsi mel stesti, ja moc na festaku na filmy nechodim ( tenhle rok jsem se nedostal na zadnej ) ale kdyz, tak mam cuch na "super" kousky......

Z tech par filmu co jsem tam za ty leta videl tak se mi fakt libil jen Krycí jméno Donnie Brasco (Donnie Brasco) s Johny Deppem kterej jsem videl primo v Thermale....

Tam jsem byl taky.

Letos jsem mel s Deppem Public Enemy a docela to uslo (ja ani nevedel, ze tam bude hrat depp a ze to je od Manna ...), nekdo asi bude hur travit digitalni kameru, s kterou jsem nemel problem, ale strasne to cele srazela prapodivna muzika ...

Odkaz ke komentáři

Fifty Dead Men Walking

Film na základě skutečných reálií Sverního Irska, vřava občanské války v Belfastu v osmdesátých letech. Na jedné starně IRA - její reální vůdci a bojovníci a proti nim ozbrojené složky jejího veličenstva včetně MI5 a mezi nima se pláca mladý kluk, který dělá špeha Britům.

Dobře natočené, takový exkurz do nedávné historie.

post-500-1247727139.jpg

Odkaz ke komentáři

uz se tady zminoval posledni pocin Clinta Eastwooda - Changeling / Vymena? na csfd ma 87%... coz o nicem nevypovida... ale pro tentokrat se s tim da vrele souhlasit. podle skutecneho pribehu, ktery nejaky scenarista dostal v baliku ostatnich starych policejnich spisu urcenych ke skartaci.... no a rozhodli se to natocit. nebo tak nejak je ta oficialni historka o vzniku.

Odkaz ke komentáři

Luc Besson po dlouhý době zase něco režíroval Angel-A a vůbec to není špatný

Kdyz jsme u toho Bessona a jeho francouzskych kolegu, tak jsem byl o vikendu na Letni filmove skole v Uherskem Hradisti a jednoznacne nejsilnejsi zazitek jsem si odnesl hned z prvniho filmu: Betty Blue (rezie Jean-Jacques Beineix). Byla to reziserska verze, trvala pres 3 hodiny a po skonceni jsem byl jeste dve hodiny a byl to vazne mazec. Doporucuju!

Odkaz ke komentáři

skus si pls. spomenut, celkom by som si to rad pozrel... :)

a nejaky tip na film? hmm v poslednom case som pozeral same kraviny ako (fired up, 88minut...) mozno by za zmienku stal starsi film cashback (a lot of boobies :thumbsup_anim:)

ten wrestlingovej dokument se u nás jmenoval Gladiátoři(v originále Beyond the Mat):

post-1110-1248875210.jpg

EDIT - já mám wrestling moc rád a Micka Foleyho aka Kaktus Jacka aka pana Ponožku ........obvzláště :)

Odkaz ke komentáři

Kruci, nedávno mi jedna kámoška ukazovala fotky z fesťáku ve Vizovicích, jak tam ujížděj na kérkách, pearcingu, obojkách s ostny atd., vzpomněl jsem si na legendární béčko Ghosts of Mars, teď jsem marod a nostalgicky sjíždím best of Carpenter: mimo marťanských duchů samozřejmě jeden z nejlepších sci-fi hororů The Thing, sci-fi lovestory (bacha, děsnej doják :crying_anim:) Starman a mrazení v zádech vyvolávající konspirační They Live, kam se dneska hrabou, i s efektama a neuvěřitelnýma rozpočtama nesahá totální většina současný produkce těmhle skvostům ani po kotníky !

Edit: Carpenter, ne Cameron, stane se mi to vždycky !

Upraveno uživatelem chose
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...