Viktor Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Tak se mě včera podařilo RED zhlédnout, a za sebe musím říct: Hrůza hrůz... Too Old to Rock and Roll? Zkus Bergmana . Nebos na to zrovna neměl náladu, ta ti v poslední době občas vynechává. Dal jsem o víkendu Machete, docela jsem se pobavil. Highlights: střelba z revolveru, na kterým je ještě useknutá ruka, "Machete neposílá esemesky", Jeff Fahey parodující mafiánský postavy hraný Robertem de Nirem, Steven Seagal. De Niro parodoval něco, co jsem nepochopil. Divně na mě působily scény, kde Trejo směřuje k sexu, nějak mu to - nebo k němu - nejde. Má takovej výraz, že ho píchání až tak moc nebere.
Milis Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Too Old to Rock and Roll? Zkus Bergmana . Nebos na to zrovna neměl náladu, ta ti v poslední době občas vynechává. Dal jsem o víkendu Machete, docela jsem se pobavil. Highlights: střelba z revolveru, na kterým je ještě useknutá ruka, "Machete neposílá esemesky", Jeff Fahey parodující mafiánský postavy hraný Robertem de Nirem, Steven Seagal. De Niro parodoval něco, co jsem nepochopil. Divně na mě působily scény, kde Trejo směřuje k sexu, nějak mu to - nebo k němu - nejde. Má takovej výraz, že ho píchání až tak moc nebere. No, dochází mně Diazepam. Machete se mně líbilo, třeba ta scéna, kdy Trejovi v nemocnici vysvětlovali, kolik má člověk kilometrů střev a von se vzápětí spustil po střevech rozkuchnutýho padoucha z vokna, to bylo inovativní. :D
sureshot Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 su tu aj Bergman fanusikovia? Too Old to Rock and Roll? Zkus Bergmana . Nebos na to zrovna neměl náladu, ta ti v poslední době občas vynechává.
Viktor Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 su tu aj Bergman fanusikovia? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sureshot Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 dobre vediet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leclerc Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 su tu aj Bergman fanusikovia? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalifx Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Tak se mě včera podařilo RED zhlédnout, a za sebe musím říct: Hrůza hrůz. Pitomej námět musel chudák režižér roztahat do 100 minut stylem blbý kecy ? akce ? blbý kecy ? blbý kecy - blbý kecy - akce atd., celkově tak v poměru 80% v prospěch blbejch keců, což by ještě nebylo tak hrozný, kdyby ty akční scény za něco stály. Kamera ničím nevybočující, navíc si tam nějakej génius vymyslel takový pohlednicový předěly/ prostřihy ? a ty tam byly jako pěst na voko. Hudba ? asi pěkná slátanina ale nevím to jistě, nedokážu si ji vůbec vybavit. No, a pak herci. Morgan Freeman je chudák starej a nic moc už asi hrát nemůže nebo nechce, ale ta ženská v hlavní roli? Tak nepůvabnou, necharismatickou a nudnou myš jsem ve filmu už dlouho neviděl. Nejvíc jí to seklo, když ji Brucík vezl svázanou tím autem ? to měla půl ksiftu zalepenýho lepící páskou. A Brucík? To je vlastně důvod, proč sem tu litanii vůbec píšu: Jako Willisův jsem fanda zhrzenej, poníženej a šokovanej, a to Willisem samotným. Chvílema jsem myslel, že tam je jen nějaká figura, která má na obličeji nalepenou Brucíkovu posmrtnou masku! Jestli to tak bylo, mohli teda aspoň trochu líp vybrat to prkno, co Brucíka zastupovalo. Jedinej světlej bod v tomhle filmu je John Malkovich ? ten jeho mimoň, co si v každým záběru přemýšlí nad svejma věcma, byl úchvatnej, tak aspoň to. Celkově pro mě tenhle film asi zklamání roku a jestli se to Kalifxovi líbilo víc než Expendables, tak mě na Expendables nikdo nedostane, ani kdyby tam rozdávali Seika. Proti gustu, žádnej dišputát Snad jen doplním, že ty pohlednicový předěly měly tak trošku "spoilerovat" prostředí, ze kterýho tenhle film pošel. Protože i tohle je, světe div se, adaptace comicsu od DC Comics...
Traveller Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 V rámci přípravy na další cestu jsem mrknul na film Salton Sea... Nebylo to špatné.
pete Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Odesláno 26. října 2010 Proti gustu, žádnej dišputát Snad jen doplním, že ty pohlednicový předěly měly tak trošku "spoilerovat" prostředí, ze kterýho tenhle film pošel. Protože i tohle je, světe div se, adaptace comicsu od DC Comics... Jo jo, modří vědí, a dnes jsem RED viděl a líbilo se mi to... Ale největší kravina, kterou jsem bouhužel byl nucen vidět, byl Jánošík. Tak proti tomu RED je na všechny filmový ceny světa! A závěrečná scéna, kdy se houpe na háku, podívá se na krásné hory po kterých se táhnou dráty vysokého napětí a pak ještě překladatel - asi je nutný, protože bychom slovensky nerozuměli - řekne jiný datum jeho smrti než který jde v závěrečném textu přez celé plátno, tak to bylo dokonalé. Kdo tuhle hrůzu pustil mezi lidi, tak by zasloužil po hubě.
gougy Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Nedoporučím nic a jen se pozeptám, potřeboval bych pro drahou polovičku sehnat "Smích se lepí na paty"http://www.fdb.cz/film/19099-smich-se-lepi-na-paty.html Neví někdo?
Viktor Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Nedoporučím nic a jen se pozeptám, potřeboval bych pro drahou polovičku sehnat "Smích se lepí na paty" http://www.fdb.cz/film/19099-smich-se-lepi-na-paty.html Neví někdo? Vpravo ve tvým odkazu na FDB je volba "najít ve filmotéce", když to proklikneš, uvidíš seznam lidí, který to mají, je tam možnost jim poslat mail, tak je obešli, jestli ti neporadí, podle mý zkušenosti ti někdo z nich pomůže.
gougy Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Vpravo ve tvým odkazu na FDB je volba "najít ve filmotéce", když to proklikneš, uvidíš seznam lidí, který to mají, je tam možnost jim poslat mail, tak je obešli, jestli ti neporadí, podle mý zkušenosti ti někdo z nich pomůže. Vďaka moc, zkusím to
Kalifx Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 (upraveno) Pokud máte rádi úlety, kašlete na Decadence NOW. Pusťte si raději v 23.05 čétédvojku. Budou dávat jeden z nejhorších filmů všech dob - Plan 9 from Outer Space od samotného ďábla filmového pekla - Eda Wooda. Navíc je to poslední film, ve kterým hraje Béla Lugosi, a kterej v průběhu natáčení zemřel. Takže dnes doporučím skutečně špatný film, od bezpochyby velmi netalentovaného režiséra. Poněvadž člověk by měl v životě zkusit všechno. Upraveno 27. října 2010 uživatelem Kalifx
ricous Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Právě jsem dokoukal brutální sci-fi Repo Men - snad se toho nedožiju... 1
quequeek Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Jo jo, modří vědí, a dnes jsem RED viděl a líbilo se mi to... Ale největší kravina, kterou jsem bouhužel byl nucen vidět, byl Jánošík. Tak proti tomu RED je na všechny filmový ceny světa! A závěrečná scéna, kdy se houpe na háku, podívá se na krásné hory po kterých se táhnou dráty vysokého napětí a pak ještě překladatel - asi je nutný, protože bychom slovensky nerozuměli - řekne jiný datum jeho smrti než který jde v závěrečném textu přez celé plátno, tak to bylo dokonalé. Kdo tuhle hrůzu pustil mezi lidi, tak by zasloužil po hubě. Nedávno jsem viděl taky pořádnou ptákovinu Ulovit Miliardáře , až jsem čuměl co všechno se může nazývat filmem, hrůza a děs Nedoporučím nic a jen se pozeptám, potřeboval bych pro drahou polovičku sehnat "Smích se lepí na paty" http://www.fdb.cz/film/19099-smich-se-lepi-na-paty.html Neví někdo? Nechci tu z toho dělat warez fórum --> SZ
Kalifx Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 Právě teď na nově - Heat. Jo jo, "vtipně" a tak nějak po novácku rozdělenej na dvě části. Asi jim z nějakýho průzkumu vyšlo, že jejich diváci jsou neposedové a nevydrželi by do posledních reklam. Ten film v této podobě úplně ztratí gradaci a tempo. Tohle bych snad ani nedoporučoval. A to je to přitom jeden z mejch nejoblíbenějších filmů. 1
ricous Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 Právě teď na nově - Heat. Nelítostný souboj je moje nejoblíbenější akční krimi. Už jen těch hvězd - De Niro, Pacino, Kilmer, Sizemore, Voight, Judd, Trejo, Rollins, Portman (malá Mathilda z Leona). Skvělá je pouliční přestřelka po přepadení banky, to je akce. Chtěl jsem si heat dneska pustit a nemůžu ho najít - no jo, když chceš o něco přijít, půjč to... 1
Návštěvník Kamil Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 Středa 3. 11. TV Barrandov 22:20 Východní přísliby neboli Eastern Promises, v jedné z hlavních rolí JLC. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se