organic Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Nevšiml si někdo co měl v Gosling za hodinky? Viděl jsem G-shocky když dělal kaskadéra, ale pak měl něco mechanického, čím měřil těch 5 minut? Jojo, stříbrné pouzdro, bílý cifr, mimostředná vteřinovka, ale i když jsem se soustředil, mohlo to být cokoli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Tak jsem na to včera byl a mám smíšené pocity....muzika příjemná a pohodová, ale čekal jsem ,že se to bude točit hlavně o jízdě v autě o brutální jízdě ( bylo by to lepší než ty brutální mordy )a bohužel v celém filmu tak 5 minut akce za volantem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Pozrel som si vcera Bullitt-a z 1968 a v uzase som pozeral ake filmy sa vtedy tocili. Fakt dobre. Nie ako tie dnesne blbosti co zaplavuju kina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Ljn-jCTY8P8 toto sem proste patri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 toto sem proste patri Ten film mam moc rád i přes jeho nepopíratelné nedokonalosti zjevné hlavně běhěm legendární honičky. Stačí se na ní parkrát podívat.. ale ten zvuk V8 to vynahradí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Jo opakuje se tam brouk, ale je mi to šumák, hlavně že to neni slideshow kde kvůli střihu není vidět nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 Zkoukl jsem Kramer vs. Kramer na CT2 v osum a jako otec ctyrletyho kluka jsem se u toho filmu dojal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 20. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2011 zvuk americkych motoru je proste uchvatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tody Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 jeden z naj filmov je podla mna Blow ...myslim ze v preklade je to kokain odporucam vrelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 24. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2011 Shining, dneska konečně ve FullHD a directors cut, docela se těšim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2011 Odporúčam Ils ,ak to tu už nebolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Tak jsem dnes take videl Drive a za mne A+, bylo to vynikajici. Kdo ceka Rychle a zbesile tak se samozrejme nedocka. Vynikajici soundtrack, jeste lepsi atmosfera a Ryan Gossling zahral nelehkou roli s minimem dialogu bravurne. Neni to film na letni vecer s pritelkyni, proto jsem na to taky koukal sam a v noci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 tenhle je dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Ukázka z filmu, který se odpradávna jmenuje Frajer Luke... sem se vždycky psalo o filmech, ne o minutových ukázkách z youtube, asi si chtěl vypíchnout dle tvého mínění nejlepší scénu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Tak jsem dnes take videl Drive a za mne A+, bylo to vynikajici. Kdo ceka Rychle a zbesile tak se samozrejme nedocka. Vynikajici soundtrack, jeste lepsi atmosfera a Ryan Gossling zahral nelehkou roli s minimem dialogu bravurne. Neni to film na letni vecer s pritelkyni, proto jsem na to taky koukal sam a v noci . Teda to sem se nechal nachytat! Picovina desetileti, hyper ultra trapna a neuveritelna zapletka s exotem, kterej s mimikou medveda prochazi (ne)dejem za zvuku utahanejch kycovitejch slatanin. Hej co to bylo, to uz se tedka budou natacet takovydle debility??? Vsechno mysleno evidentne naprosto vazne... Todle se mne vymsti, jak nakladam se svym casem. Este, ze sem to ukrad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Už se fakt těším na Alois Nebel-moc se mi zamlouvá komiksová technika a navíc zajímavě zní i soundtrackhttp://kultura.idnes.cz/recenze-nebela-si-zamilujete-i-kdyz-je-cernobily-a-neumi-se-smat-pvy-/filmvideo.aspx?c=A110915_133643_filmvideo_tt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Teda to sem se nechal nachytat! Picovina desetileti, hyper ultra trapna a neuveritelna zapletka s exotem, kterej s mimikou medveda prochazi (ne)dejem za zvuku utahanejch kycovitejch slatanin. Hej co to bylo, to uz se tedka budou natacet takovydle debility??? Vsechno mysleno evidentne naprosto vazne... Todle se mne vymsti, jak nakladam se svym casem. Este, ze sem to ukrad. Tak to se omlouvam, pokud te na to nalakal muj komentar. Tvuj nazor nesdilim, ale taky ti ho neberu. Nicmene to je obecne prijimany spis pozitivne (viz Imdb) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2011 Tak to se omlouvam, pokud te na to nalakal muj komentar. Tvuj nazor nesdilim, ale taky ti ho neberu. Nicmene to je obecne prijimany spis pozitivne (viz Imdb) ... Nene, to se neomlouvej - to sem se jen chytil, aby bylo jasno, k cemu promlouvam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Už se fakt těším na Alois Nebel-moc se mi zamlouvá komiksová technika a navíc zajímavě zní i soundtrack http://kultura.idnes.cz/recenze-nebela-si-zamilujete-i-kdyz-je-cernobily-a-neumi-se-smat-pvy-/filmvideo.aspx?c=A110915_133643_filmvideo_tt Včera jsem zrovna poslouchal film o páté na Rádiu 1, kde Lojzu Nebla rozebírali. Prý je to unikatní po technické stránce, ale je obrovská škoda, že se jim nepovedlo napsat poutavější scénář podle těch 3 nebo kolika komiksů. Zajdu si na to, abych si udělal svůj názor. Jednoznačně doporučovali kino pro plný zážitek. Priessnitz jsem v pubertě žral, tak jsem zvědavý i na hudbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Ja uz jsem svoji normu jeden cesky film za dva roky vycerpal se saxankou, tak se nastesti nemusim exponovat a jit se do kina nudit ... Kazdopadne se chystam na lviho krale, doufam ze ho jeste stihnu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se