Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Tak jsem na to včera byl a mám smíšené pocity....muzika příjemná a pohodová, ale čekal jsem ,že se to bude točit hlavně o jízdě v autě o brutální jízdě ( bylo by to lepší než ty brutální mordy )a bohužel v celém filmu tak 5 minut akce za volantem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dnes take videl Drive a za mne A+, bylo to vynikajici. Kdo ceka Rychle a zbesile tak se samozrejme nedocka. Vynikajici soundtrack, jeste lepsi atmosfera a Ryan Gossling zahral nelehkou roli s minimem dialogu bravurne. Neni to film na letni vecer s pritelkyni, proto jsem na to taky koukal sam a v noci :D.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes take videl Drive a za mne A+, bylo to vynikajici. Kdo ceka Rychle a zbesile tak se samozrejme nedocka. Vynikajici soundtrack, jeste lepsi atmosfera a Ryan Gossling zahral nelehkou roli s minimem dialogu bravurne. Neni to film na letni vecer s pritelkyni, proto jsem na to taky koukal sam a v noci :D.

Teda to sem se nechal nachytat! Picovina desetileti, hyper ultra trapna a neuveritelna zapletka s exotem, kterej s mimikou medveda prochazi (ne)dejem za zvuku utahanejch kycovitejch slatanin. Hej co to bylo, to uz se tedka budou natacet takovydle debility??? Vsechno mysleno evidentne naprosto vazne... Todle se mne vymsti, jak nakladam se svym casem. Este, ze sem to ukrad.
Odkaz ke komentáři

Teda to sem se nechal nachytat! Picovina desetileti, hyper ultra trapna a neuveritelna zapletka s exotem, kterej s mimikou medveda prochazi (ne)dejem za zvuku utahanejch kycovitejch slatanin. Hej co to bylo, to uz se tedka budou natacet takovydle debility??? Vsechno mysleno evidentne naprosto vazne... Todle se mne vymsti, jak nakladam se svym casem. Este, ze sem to ukrad.

Tak to se omlouvam, pokud te na to nalakal muj komentar. Tvuj nazor nesdilim, ale taky ti ho neberu. Nicmene to je obecne prijimany spis pozitivne (viz Imdb) ...

Odkaz ke komentáři

Už se fakt těším na Alois Nebel-moc se mi zamlouvá komiksová technika a navíc zajímavě zní i soundtrack

http://kultura.idnes.cz/recenze-nebela-si-zamilujete-i-kdyz-je-cernobily-a-neumi-se-smat-pvy-/filmvideo.aspx?c=A110915_133643_filmvideo_tt

Včera jsem zrovna poslouchal film o páté na Rádiu 1, kde Lojzu Nebla rozebírali. Prý je to unikatní po technické stránce, ale je obrovská škoda, že se jim nepovedlo napsat poutavější scénář podle těch 3 nebo kolika komiksů. Zajdu si na to, abych si udělal svůj názor. Jednoznačně doporučovali kino pro plný zážitek. Priessnitz jsem v pubertě žral, tak jsem zvědavý i na hudbu.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...