Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

Na dnešek mám lístky do IMAXU na Prometheus v 3D. Tak uvidíme, jestli recenzenti mají pravdu.

Tak za mě dobrý. Kosmos ve 3D jsem si užil. Android David byl fenomenální. Zlá Vickersová byla taky fajn. Spousta H.R. Gigerovy práce na designech. Holloway měl i zajímavý hodinky. Jen bych čekal epičtější hudbu a méně amerického patosu na velitelském můstku. Známkovat nebudu, vybral jsem si Promethea jako svůj první 3D film v životě a bavil jsem se dobře.

Edit: největší zážitek ve 3D je "neurovision"

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda Prometheus mě silně zklamal. Zajímalo by mě, jestli je ten scénář fakt tak neskutečně blbej, nebo to je tak moc nesrozumitelně sestříhaný.. Napsal bych víc, ale nechci spoilerovat:)

EDIT: Abych nebyl OT, spravil jsem si pak náladu u Little Miss Sunshine, kdo neviděl, doporučuju.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Repo Men už tady byli, já se k tomu dostal až včera - pokud má někdo chuť na dvě, tři skvělé scény, jednoznačně doporučuji (ta ironie v úvodu, spolu se skvělým soundtrackem, je úžasná). Začátek 95%, střed filmu 20%, závěř 50%, dá se to s trochou snahy dokoukat naráz, bez přestávky na hranolky ;)

Perfektní výkony J.Law a F. Whitaker

Odkaz ke komentáři

proč takový filmy nedávaj v telce?

Chceš-li sledovat dobré filmy, na telku zapomeň. Telka není pro náročného diváka, ale pro průměrného důchodce, který ocení 6x do roka Slunce, seno a podobný sračky. Já bych to polarizoval takto: buď můžeš sledovat dobré a kvalitní filmy, nebo se můžeš dívat na televizi. Rozhodnutí je na tobě
Odkaz ke komentáři

Chceš-li sledovat dobré filmy, na telku zapomeň. Telka není pro náročného diváka, ale pro průměrného důchodce, který ocení 6x do roka Slunce, seno a podobný sračky. Já bych to polarizoval takto: buď můžeš sledovat dobré a kvalitní filmy, nebo se můžeš dívat na televizi. Rozhodnutí je na tobě

S tim bych nesouhlasil... Viz. Filmovej klub na ČT2...

Odkaz ke komentáři

Dobře dobře, světlá výjimka je čt2 jednou do týdne a HBO možná taky jednou do týdne

Jasně, že na drtivou většinu se nedá čumět. Ale třeba loni dávli (tušim, že to bylo loni) Le Mans. Jestli si dobře vzpomínám, bylo na Barrandově. Tam vůbec dávaj docela zajimavý a málo známý filmy...

Odkaz ke komentáři

Chceš-li sledovat dobré filmy, na telku zapomeň. Telka není pro náročného diváka, ale pro průměrného důchodce, který ocení 6x do roka Slunce, seno a podobný sračky. Já bych to polarizoval takto: buď můžeš sledovat dobré a kvalitní filmy, nebo se můžeš dívat na televizi.

1. v telke sa daju sledovat dobre filmy, ale treba zvolit vhodnu stanicu

2. Slunce seno nie su sracky.

3. keby som dokola pozeral Tarkovskeho, Greenawaya, Wendersa ... skratka kvalitne filmy kvalitnych reziserov, tak sa po istom case zlaknem sam seba, nechava to stopy na osobnosti

A preto Slunce, seno a podobne nie su sracky. Mozes pri jin a jang povedat ze jin je sracka ? Nemozes. Resp. mozes ked chces.

Odkaz ke komentáři

Ty hraješ ve Slunce, seno :D?

uz si ani nepametam ci tam hrajem, som to dlho nevidel, pozeral som same kvalitne filmy. Ved som pisal ze dlhodobe sledovanie kvalitnych fllmov nechava stopy na mojej osobnosti
Odkaz ke komentáři

Já jsem byl v kině na filmu Nedotknutelní a moc se mi to líbilo. Klasické pojetí o vztahu dvou odlišných osob, ale skvělé herecké herecké obsazení a nádherný soundtrack. Pro mě osobně to byla famózní podívaná.

ja uz to sem taky daval...muzu potvrdit - super film i hudba od Ludovica Einaudiho

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...