JKsro Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 co treba??? http://www.csfd.cz/film/2294-vykoupeni-z-veznice-shawshank/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 tak sme dokoukali s polovickou 96 hodin - ona to jeste nevidela - aby vedela, do ceho de, zitra dem na 96 hodin: odplata, tak sem zvedavej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Gint Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Vanishing point je skvelej film Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 ted sme se vratili z taken2, a muzu rict, je to narez, voboum mejm princeznam se to taky libilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Na ČT2 právě běží Brutální Nikita, klasika od Bessona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Včera jsem byl v kině na Savages od Olivera Stonea. Recenze byly slabé, kolem 60-70%, ale výborně jsem se bavil celých 131 minut. Celou dobu jsem přemýšlel, co má Benicio Del Toro v rolí uchylného mexického vrahouna za zlaté hodinky . Taky Travolta je v tom výbornej a bez paruky...No a Salma Hayek jako "Godmother" a Blake Lively jsou jen třešnička na dortu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 ja se toho bal, tak kdyz rikas, ze dobry, tak na to taky zajdem, diky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 ja se toho bal, tak kdyz rikas, ze dobry, tak na to taky zajdem, diky za tip Tak Kmotr to není, ale bavil jsem se dobře. Navíc si myslím, že to má vážně dobrý scénář. Líbí se mi zápletka s vysoce potentní ganjou. Prostě film dle mého gusta. Jsem zvědavý na tvůj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Dovolím si upozornit na móóc dobrý film, Čtyři lvi. Džihádem za veselejší současnost... V sobotu 20. 10. 2012, 22:50 - ČT 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Měli jsme půjčenýho novýho Tintina a musim říct, že jsem si u toho odpočinul a fakt se pobavil... http://www.csfd.cz/film/236467-tintinova-dobrodruzstvi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Měl jsem možnost vidět tenhle výbornej film. The Magic of Belle Isle je pohodový příběh v podstatě celkem o ničem. Ale skvěle vyprávěnej. Plus samozřejmě výbornej Morgan Freeman. Takže pokud se k nám vůbec dostane do distribuce, tak si jej nenechte ujít. A silně doporučuju i další film od Roba Reinera: Má mě rád, nemá mě rád. Nenechte se odradit žaketkou, protože pro mě je to jeden z nejúžasněji vyprávěnejch, rodinně-romantickejch filmů, co znám. http://www.youtube.com/watch?v=1NxatcG0C6k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Tali-Ihantala 1944... Pěknej film, jak si Finové poradili s Ivanem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2012 Nedávno jsem někde viděl upoutávky a říkal jsem si, že se to konečně taky dostalo na TV obrazovky: Veřejný nepřítel č.1+Veřejný nepřítel č.1 - epilog. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 IRON MANa mám rád, takže se těším http://www.youtube.com/watch?v=5EjG-1U3wqA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 To bude hodně dlouhé čekání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2012 nemám s tím rozhodně problém, na dobré věci si rád počkám. Jsem trpělivý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 SKYFALL!85% Sam Mendes nezklamal. Je to opravdu návrat ke kořenům. Jediné výtky snad k přílišné Craigově adoraci a pár logickým kix-ům. Akční scény parádní, spád to má slušný. Nechtělo se mi z kina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Jakubisko, kdes to viděl? Ona byla nějaká předpremiéra u nás, nebo jsi byl někde pryč? Já jdu zejtra a těšim se jak malej kluk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 That information is classified Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Jo takhle, styď se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se