Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Radius
Odesláno

Není to nic nového, ale HANEBNÝ PANCHARTI mě včera nadchli!

Odesláno (upraveno)

Jo, dopadlo to asi tak nějak předvídatelně. Akorát těch Sedm psychopatů mě mrzí, že neurvalo aspoň nějakou tu nominaci např. za scénář, když už ne za režii.

Jedna otázka pro znalce - chápete někdo ty střihový kategorie? Já tomu nějak nerozumim. Mám scénář, kde je to celkem jasně rozkouskovaný, jak navazuje která scéna. Pak mám režiséra kterej to doladí, plus kameru. Jak teda sakra poznaj, že je to tak dobře sestříhaný, že to odlišej od scénáře/režie/kamery? Střih zvuku to samý, ale to už je ještě nepochopitelnější, pro mě. Vrznou dveřě, tak holt vrznou, ne?:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno (upraveno)

Já se chystám zkouknout všechny co jsem neviděl :) jediný co jsem viděl byl Django a ten sem si zamiloval :D až uvidim Arga a Pí tak zhodnotim, jestli si Django zasloužil více :D

Edit: Aby si nikdo nemyslel, že na mím názoru záleží - zhodnotim si to pro sebe :D:D

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odesláno

Tak na remake mechanickeho pomerance bych byl vazne zvedavej!

Já taky. V hlavní roli by byla nějaká protivná ženská co by se celou dobu tvářila jak za okýnkem na poště.....

Odesláno

Tak jsem shlédnul Argo a jsem dost sklamaný :sad01_anim: Děj a konec dost předvídatelný , žádná akce, no nevím no........ :huh:

Žádná akce??? To musí být v každém filmu nějaká honička v autech nebo co?

Jen připomenu, že ten film byl natočen podle skutečné události.

Já z toho filmu rozhodně nejsem Zklamaný, mě se líbil.

Odesláno

Žádná akce??? To musí být v každém filmu nějaká honička v autech nebo co?

Jen připomenu, že ten film byl natočen podle skutečné události.

Já z toho filmu rozhodně nejsem Zklamaný, mě se líbil.

Tak, tak ... :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...